Egy magyarlakta szerbiai falu, Horgos „valós” helyzetéről számol be a kormány. 

Minden eddiginél brutálisabb propagandafilmmel jelentkezett a kormány: „migránsözönnel” keltenek pánikot

A kormány a közösségi oldalán közzétett egy videót, melynek címe:

A migránsözön élhetetlenné tette a magyarlakta szerbiai falvakat.

Ebben a videóban megkísérlik bemutatni, hogy mi zajlik Horgoson és a magyar határtól öt kilométerre. Mindeközben azt szokásos kormányzati propagandaszöveget szajkózzák:

Magyarország megvédi a határait!

A kormány Facebook-oldalán szombaton megjelent videóban elhangzik: az embercsempészek fegyverrel akadályozzák meg, hogy az ott lakók megközelítsék a helyi erdőt. Megszólaltatnak helyieket is, akik „rettegnek a migránsoktól”, akik „fegyverropogásban” élik a mindennapjaikat. Sőt: van, aki azt állítja, hogy amikor a heyiek megpróbáltak bemenni az erdőbe, a fegyveresek útjukat állták, és azt mondták nekik, hogy „ez itt már Afganisztán”.

Mindeközben a megszólalók hangsúlyozzák, hogy Magyarországra bezzeg nem tudnak bejutni a felhúzott kerítések miatt.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Hát itt a HUN-ban a várbeli desznyó egymaga tett élhetetlenné több száz falut Záhonytól-Sopronig.
Egy darab migráncs se kellett hozzá önkezűleg elvégezte .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Nem sokkal azután, hogy „Kocsis Máté kezdeményezésére” nyilvánosságra került a Rogán Antal által kézivezérelt „szuper-titkosszolgálat” (Nemzeti Információs Központ) újabb, újságcikkekből összeollózott, propagandisztikus, a titkosszolgálati jelentésekkel kapcsolatos elvárásoknak a legcsekélyebb mértékben sem, az önkényuralom céljainak viszont annál inkább megfelelő, sűrűn kitakart fércműve, ún. „titkosszolgálati jelentése” arról, hogy a magyar–szerb határ déli oldalán a szerb rendőrség nem tudja megakadályozni az agresszív, embercsempész bandák jelenlétét, sőt, az ottani afgán embercsempészeket teljes operatív és pénzügyi irányítása alá vonta a tálib titkosszolgálat, időszerű volt, hogy az éppen hogy egy számjegyű októberi infláció sikertörténetének farvizén az egyélőisten is megszakértse a témát. Azaz eligazítsa az ő nyáját, hogyan kell érteni, mit kell gondolni erről a groteszk, átlátszó, politikai megrendelésre íródott gánymunkáról. Hagytak időt az emésztésre, az egyszemélyes államvezetés pedig berongyolt a közpénzszolgálati rádiójába a péntek reggelente számára fenntartott mikrofonállvány elé, és megszakértette. Teátrálisan drámai pofát is vágott hozzá, sóhajtozott is, ahol kellett, mint aki pontosan tudja, hogy a hatvanpusztai bunkerkastély mindentől is megvédi, ám addig is erőteljesen javallott vakítani a parasztot, ahogy a csövön kifér. Mert ameddig vakul a paraszt, addig neki baja nem eshet."
kolozsvaros.com/2023/11/11/mar-semmi-nincs-ami-ne-ferne-ra-a-hatalomtol-eltorzult-arcara/
Néro2
Hát itt a HUN-ban a várbeli desznyó egymaga tett élhetetlenné több száz falut Záhonytól-Sopronig.
Egy darab migráncs se kellett hozzá önkezűleg elvégezte .
lampa laz
"Magyarország megvédi a határait!"...ja, h ezért hozzátok őket repülővel.
csak úgy....
ez sokkal brutálisabb és ellentmond minden fideszes hazugságnak :
www.youtube.com/watch?v=-seQA-Nlg0o
Clavigo
@Maccska: Sötét vagy ,mint egy néger ( vagy orbán ) segge az alagútba ...
lampa laz
@Maccska: ezeket senki sem ellenőrzi a reptéren, hiszen fogadóbizottság várja őket, "gyogyi".
namihami
""Mindeközben a megszólalók hangsúlyozzák, hogy Magyarországra bezzeg nem tudnak bejutni a felhúzott kerítések miatt.""
Talán szólni kéne nekik, hogy (mivel nem migráncs, hanem szerb állampolgár) próbálja meg a kerítés helyett a hivatalos határátkelőhelyek egyikén! Ha pedig még annyi esze sincs, hogy erre akár egyedül is rájöjjön, akkor tényleg jobb, ha nem tud idejönni!
Ekkora balf@szság, mint ez a ""reklámfilm"", még fideszszinten is, ritkaság szokott lenni! Tudjuk, ez az ő szintjükön élőknek szól, de a közpénzt így elégetni, az azért még az ő erkölcsi nihiljükön is kuriózum!
csak úgy....
@Maccska: teljesen megnyugodtam, hogy téged a valóság nem is igazán érdekel, ezért is vagy te egy jó (gyogyós) fideszes! www.youtube.com/watch?v=-seQA-Nlg0o
csak úgy....
@Horizont: itt a video :www.youtube.com/watch?v=-seQA-Nlg0o
a magyar rendörök még "taxiztatják" is az embercsempészeket,hogy többet tudjanak fordulni a migrikkel!
csak úgy....
@Philip Marlowe: örülünk,hogy szombaton is bizonyítottad, hogy semmivel sem lettél péntek óta okosabb! :) csak ennyi!
nejlontacskó
@Philip Marlowe: egyikre sincs semmi szükség, de az eltulzott propagandára sem, akár jobb, akár baloldali!
simmering73
@Philip Marlowe: "Csak normális agy kell hozzá."
Amit neked elég szűkmarkúan mért a természet.
puszt
Fogadjuk el valósnak ezt a propagandát... De(!) akkor olvasnék egy orbáni dolgozatot arról, h a Szerbek miben felelnek meg (tudnának megfelelni) az uniós követelményeknek? Demokrácia? Gazdaság? Emberi jogok? Migránshelyzet kezelése? Korrupció? Vallás?(!) Szövetségesei? (orosz kapcsolatok) Sejtem már... a foci!
Nessy
@Philip Marlowe: 15,29 Manapság kis hazánkban sem ártana, ez a különbség tétel! Pártállás nélkül!!
csak úgy....
@Maccska: nem szar neked,hogy ilyen butaságok kívánkoznak ki belöled? :)
@Maccska: te egy ritka buta ember és kibaxxottu csóró! -persze tibim, te mint portás már unalmadban is hülye lehetsz...,föleg mióta kerülnek a normális emberek.
Eladott Ország
@Maccska: ma 17:23 ☻Budapesten migránsok erőszakoltak meg egy fideszest, de némelyik csak szeretné, ha legalább megerőszakolná valaki!
twitter.com/csorike1520/status/1681017031187988481/photo/1
rakitics41
A baj az hogy az átlag magyar ember ha találkozik egy nem európai kinézetű emberrel nem tud és nem is akar különbséget tenni migráns és vendég munkás között.A kormány jóvoltából már annyi ázsiai kinézetű emberrel találkozunk nem csak a határ menti településeken , hanem az ország területén mindenütt, hogy nem érezzük úgy hogy ebben az országban a magyarok azok akik a hatalmat gyakorolják,van itt mindenféle népség, és a közember az életben nem tesz különbséget migráns és vendég munkás között, a kinézetük alapján hozunk ítéleteket ezekről az emberekről .A közbiztonságot veszélyeztető elemnek fogjuk fel az idegen kinézetű emberek egyre növekvő sokaságát.A vendég munkások számának növekedése csak rontani fogja ezeknek az embereknek a megítélését.Hiába mondja azt a kormány hogy ezek az ember csak vendégek és munkások az országban, a jelenlétük is riasztóan hat különösen ha egy tömegben jelennek meg az utcáinkon.
Eladott Ország
Egy magyar előbb találkozik – túlterhelt diákokkal, tanárokkal - rossz egészségügyi ellátással- mindent átívelő rendszerszintű korupcióval-...mint migránssal
twitter.com/janos_hary/status/1723334151678329106/photo/1
csak úgy....
@Maccska: nem szar neked,hogy ilyen légböl kapott butaságok kívánkoznak ki belöled? :)
@Maccska: te egy idióta,nem tagadhatod hiszen itt naponta bizonyítod!
verőce21
Lipsiszinten nehezen is érthető az illegális migránsokkal való fenyegetettség...!

Szerencséjük van, hogy nem kell nekik megtapasztalni, amíg a Fidesz van hatalmon...! :)
Sakk Matt
Kik engedték szabadon az 1600 embercsempészt?!
csak úgy....
@Sakk Matt: a nemzet katija,0rbán utasítására,hogy legyen ismét egy kis élet a migráncsozásban... :) 0rbán migráncs nélkül csak egy fél,- félös dagi a kordon mögött..
Ezodabasz
@Philip Marlowe: ma, 20:49 Migránsözönnél sokkal veszélyesebbek erre az országra az ilyen félkegyelmű shikari/őrnagy ...stb féle barmok mint amilyen te vagy! Ja meg 0rbán és báygúnár zsóti meg a többi idióta vadbarom és a fideSSkonda!
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis apróságot, bár nem fogod végignézni mert hosszú és nyilván tudod hogy működik a fideSS-propaganda konda! Ezt látni kell minden értelmesnek...bár lehet hogy ők enélkül is tudják: www.youtube.com/watch?v=ego4aQLZKlQ
Ezodabasz
@Pegero: ma, 22:51 Te jól játszod a hülyét:)) Többször lebuktál már és én tudom hogy Te értelmes vagy!
Nem az a lényeg hogy a kormány mit mond! Migránsok léteznek és egyre többen lesznek. Tudod-e hogy mi az oka?
Tudod-é hogy nem is ide akarnak jönni? 0rbánnak abban az egy dologban igaza van, hogy ide ne jöjjenek mert nem mi taszítottuk öket ebbe a helyzetbe, nekünk nincsenek gyarmataink. Mi a fasznak kell kerítés? Engedje vagy szállítsa/buszoztassa őket oda ahová menni akarnak olcsóbban mint az embercsempészek! Mi értelme van az embercsempészek letartóztatásának ha utána szabadon engedi őket??? Ez a "migránskérdés" elég paradox nem gondolod? Letelepedési kötvények...stb.
Ezodabasz
@Pegero: Értem. Ami nagyon bosszantó az a visszafordíthatatlanság! Ezek olyan dolgok amikkel utólag már nagyon nehéz lesz mit kezdeni. Olyan kurva nehéz lett volna előre gondolkodni, hogy ne alakulhasson ki egy ilyen kilátástalan helyzet?
Hasonló mint a "globális" felmelegedés mert lassan de biztosan ezzel is ugyanitt kötünk ki és a két dolog valahol összefügg.
Évszázados problémákra most hirtelen megoldást keresni? Eső után köpönyeg féle megoldás van csak ezekben a mai társadalmi rendszerekben.
Kikre gondolsz mint "hódítók"? Konkrétabban:))
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 22:51 ♂ Petőfi ezt is megírta: „Hogy van , hogy azt a sok gazembert egytől-egyig föl nem kötik ?... Tán csak azért, mert annyi fája nincs a világnak, hogy reája akasztathatnék mindenik.” ( Petőfi Sándor)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/161542210_146943817298069_6749281438135949600_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=c2f564&_nc_ohc=aDWzbXqFUycAX_b4pjU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCPWeno15PH_OlocRUQd2YLyCXlNd-LOt-95qmm90Lm7Q&oe=6577E7AF
telegdilaci
@Ezodabasz:Annyira megvédi az EU-t a migránsoktól a Magyar kerítés,hogy egyre több Ország kezdi vissza állítani a határ ellenőrzést, a Szlovákoknál is egy határszéli településen hemzsegtek a migránsok Ficzo új kormányfő ezért kivezényelte a katonaságot a határhoz és láss csodát eltűntek a településről a Migránsok,egyébként azok is migránsok lesznek akiket a Pártunk és kormányunk fog betelepíteni vagy már bent is vannak vendég munkások,érthetetlen hogy miért hülyitik még mindig a migránsokkal a lakosságot,ezek a Távolkeleti vendégmunkások is eltérő kulturájú Országokból jönnek!
kereső
Nem kellene ezt az egészet "megbeszélni" a szerb elnökkel?Hiszen mindez nem Magyarországon van(még), hanem abban a "biztonságos" országban, ahonnan úgy jönnek át a terroristák által pénzelt embercsempészek, mint kés a vajon. És miért irtam, hogy -"még"- azért mert ahogyan a szerb állam nem kezeli a helyzetet- sehogysem, úgy nem fogja a magyar állam sem- és ilyen, vagy hasonló jelenetek nemsokára az osztrák-magyar határnál játszódnak majd le. Mert az nem fogja megállitani az embercsempészeket, hogy orbán a péntek reggeli agymenésében újabb ellenséget(geket) nevezett meg akik felelősek(és támogatják) a terrorizmust. Természetesen ők, mind belföldi magyarok- és bár nem ők emngedték szabadon az embercsempészeket, nem az ő feladatuk lenne, hogy biztositsák a határ védelmét- ők a hibásak, nem az orbáni államgépezet- akik búnös mulasztást követnek el az országgal szemben, politikai érdekből- mert mindez orbáűn hatalomban maradását szolgálja, miközben ő az aki a lóf@xt védi meg, nem a határt.
ómió
Pedig, ugye, "efftársiasan" ott lent "migráncs egy szál se"! Így kell hazudnotok, efftársak!?
Ezodabasz
@Pegero: ma, 00:59 A bajnak oka van és ez a nagy baaaj baszod! Nem jönnének ezek európába, ha nem basztak volna ki velük a rabszolgatartó gyarmatosító "jóléti" államok! De már késő ezt elbaszták. Ide ne jöjjenek ez egyértelmű, mert sem gyarmatunk nem volt és (eddig) nem használtunk ki senkit rabszolgamunkára(csak a Magyarokat:)).
Európa sosem volt egységes! Torzsalkodás megy már évszázadok óta. Nyugat-Kelet...hmmm. Kb 50 évvel le vagyunk maradva és ezt a lemaradást tök egyszerűen a hasznunkra fordíthatnánk! Látjuk mi lett a svédeknél. Ezt akarjuk elérni mi is a külföldi migránsmunkásokkal?Látjuk mi van amerikában! Németoszágban kb 30 évvel ezelőtt nem láttam csak négereket törököket és magyarokat.
Hol voltak a németek? Berlini fal lebontása vasfüggöny megszüntetése szabad átjárás schengeni határok helyett most újra le kell zárni minden határt? Amerika miért nem amerikában háborúzik? Mit keresnek ezek egy másik kontinensen?
Európa volt már amerikában háborúzni, vagy békefenntartani? Az eurázsiai kontinens miért nem tud egységes lenni és békében egymás mellett élni??? A mostani feszült viszonyoknál szerintem a KGST is jobb volt. Láttam már harminc éve belgiumban a nyugat csábító fényeit és a vadkapitalizmus szomorú tényeit. Ausztriában ugyanezt a szakadékot láttam ember és ember között...
A kerítések és határok csak látszatintézkedések. Szélmalomharc ez így, ha a fidesz-maffia törvényesíti és betelepíti a vendégmunkásokat.
Ezodabasz
@telegdilaci: Szélmalomharc. Vér vér vér...folyik lassan a semmiért.
Ezodabasz
@Pegero: Dehogyis:) van még sok(k) csak nem akartalak fárasztani. Jóccakát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.