Ahogy arról beszámoltunk, a hétfői társulati ülésen elismerve vezérigazgatói felelősségét, lemondott a Nemzeti Színház vezérigazgatói posztjáról Vidnyánszky Attila. A döntéséről tájékoztatta Csák János kulturális és innovációs minisztert, aki csak a színházban történt balesettel kapcsolatos vizsgálat lezárultát követően foglalkozik a kérdéssel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Mondta neki Csák, hogy mondjál le haver, az Qrvára szimpatikus a népeknek, én meg majd jól nem fogadom el, így a kecske (azaz birka) is jóllakik, meg a káposzta is megmarad, oszt jónapot.
Menőmanó
Mondta neki Csák, hogy mondjál le haver, az Qrvára szimpatikus a népeknek, én meg majd jól nem fogadom el, így a kecske (azaz birka) is jóllakik, meg a káposzta is megmarad, oszt jónapot.
Eladott Ország
“A minisztérium azt közölte, hogy Csák majd akkor foglalkozik vele, ha véget érnek a balesettel kapcsolatos vizsgálatok” Szeretném felhívni Csák Máté’ („ti vagytok az isten”) figyelmét, hogy annál a tragikus görög vonat balesetnél a közlekedési miniszter lemondott, a vizsgálat befejezése előtt, pedig biztos volt, hogy nem ő állította be rosszul a váltókat. Ha tudott a díszlet hibájáról, akkor azért kell mennie, ha nem akkor meg azért, mert nem történhetnek dolgok a vezető tudta nélkül. Akár csak böjte elvtárs esetében, mert 10 évig nem vette észre a gyerekeket molesztáló kollégáját. Böjte sem tudott semmiről, csak a gyertyát tartotta és "gyűrűzte" a bejárónőjét. Mint ahogyan a szinidirektor, jelenesetben rendezőként is szemmel járta be a jelenethez tartozó szkénét. Képmutató G€CI itt mind egytől-egyig! Jó kutya. Marad! Fekszik! Szopik!
Eladott Ország
Kárpátalján nagyon kéne egy ilyen harcos alkat. A nélkülözhetetlen ember. A NER-ben még le sem lehet mondani a csicskáknak? Mentelmi joga van már az igazgatóknak is? Az jól jellemzi ezt az egész illiberális kuplerájt ez a kölcsönös felszopás, ahogy a miniszter nyilatkozik a balesetet szenvedett színészek helyett, akik feltehetőleg meg sem szólalhatnak a saját balesetükről, és ő adja elő ezt a kabarétréfába illő seggnyalást Merkelynek, a színvonalas, és szakszerű, magas szintű orvosi ápolásról. Gondolom Merkely viszontválaszában megdicséri a Csák felügyelete alatt álló színházat a kitűnő színészi teljesítményekért, és a nagyszerű darabválasztásokért. Jól látom, a Quasimodónak lófarokban van a haja? Eddig azt hittem, a kakadu feje a legortopédabb, de most már van vetélytárs
api.hvg.hu/Img/da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30/5a9a38db-f3f8-4d9f-bc8c-123ea4284984.jpg
verőce21
- Te Attila, mi lenne, ha téged a népakarat közkívánatra megerősítene a posztodon...?
- Hát, azmeghogy...?
- Egy-két csonttörés belefér...! :)
namihami
Vihar a biliben---avagy hogyan verjük át a híveket és szerettessük meg a kongó színház ukrán direktorát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.