Gyermekeink védelme is téma lesz a nemzeti konzultációban – jelentette be a kormányszóvivő hétfőn a közösségi oldalán megjelent videóbejegyzésben.

Szentkirályi Alexandra közölte, a magyar gyermekvédelmi törvény az egyik legszigorúbb Európában. Brüsszelben azonban folyamatosan támadják, az Európai Bizottság még bíróságon is megtámadta a jogszabályt – tette hozzá.

A kormány egyre jobban félti az óvodásokat a nemátalakító műtéttől, a megbukott gyermekvédelmi népszavazás után a nemzeti konzultációban is ezzel a témával riogatják az embereket

Jelenet a kormány nemátalakítóműtét-ellenes reklámjából (2022.), Tv2

Kifejtette, a múlt héten még az egyik európai biztos is egyértelművé tette: az a problémájuk ezzel a törvénnyel, hogy "tiltja a nemváltoztatásról szóló tartalmakhoz való hozzáférést" 18 év alatt.

Ezzel szemben, mint a tavalyi gyermekvédelmi népszavazás is mutatja, "a magyar emberek elvárják a kormánytól", hogy védje meg a gyermekeket

- húzta alá a szóvivő.

Kitért arra: mivel egyre több hír lát napvilágot a gyermekeket célzó "agresszív LMBTQ-propagandáról", a gyermekvédelmi törvény további szigorítása is napirendre került.

"A magyarok ebben az ügyben is elmondhatják majd a véleményüket a nemzeti konzultációban" – hangzott el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő videóbejegyzésében.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A kutya mindenit! Legalább a törvényeket ismernék! Ha jól tudom, törvény tiltja, de orvos szakmailag is irreális szamárság amit írnak! A Ilyen sehol nem létezik, hogy kiskorúaknál ilyen beavatkozás történne! Arról nem beszélve, hogy a műtétet egy hosszú kezelés után, több lépésben lehet felnőtteknél is elvégezni! A valós problémákkal meg nem foglalkoznak! Az egyre fiatalabbakat fenyegető drog, és alkohol problémáktól például! A korai terhességtől, amihez viszont szakemberek felvilágosító munkája kellene, nem 18 fölött, hanem alatt! Nincs iskola pszichológus, védőnő, ahova esetleg fordulhatna gyerek! De neki sem szabad felvilágosítani, a zakkant törvény miatt!
qunta
remélem a tarajos 1 jottányit sem enged
qunta
@Clavigo: a birka nyájatoktól szintén
qunta
@Nessy: a fiam iskolájában véletlenül van isk.p./angyalföld/ és képzeld a törvény neki kifejezetten engedi a fölvilágosítást.
Nessy
@qunta: Kivételes iskola! De azokon a területeken, ahol a legkevésbé várható, hogy a család feltudja világosítani a csemetét, ott bizony nincs! Van drog prevenció is? Esetleg közösségi oldalak csapdái is szóba kerülnek, mondjuk egy osztályfőnöki óra keretében?
qunta
@Nessy: biztos vannak azok is, de fogadóórán azt kifejezetten +kérdeztem
namihami
@simmering73: 21.10: ""És már most közölhetem, hogy jól fogunk belőle kijönni, úgy voksokban, mint a haveroknak így, a karácsony előtti anyagi gazdagodásában! Tehát kijelenthetem, hogy a cél, ami egyébként is csak ennyi és most is, miként eddig is minden alkalommal, ismét el fogjuk érni!
namihami
Szerencse, hogy a bölcsisek még megmenekülhetnek!?!?!
Yoda69
Nálunk csak Orbán, a papagáj kommando és a propaganda sajtó beszél nem átalakító mutetrol. SENKI MÁS.
Ez ugyanolyan kitaláció mint az országot elaraszto migrans áradat.
Aki Én
Nekem ez tetszik:
,,Előttem van egy egy 4-5 éves gyerek, aki éppen azon töpreng hogy szívesen átoperáltatná magát, de sajnos olyan kórházi várólisták vannak hogy nyugdíjas lesz mire időpontot kap.. esküszöm nálatok nagyobb bohócok a világon nincsenek. Vagyis de, a szektás szavazóitok... "
Clavigo
@qunta: Gondolom,,te is át lettél operálva... A seggedet a fejeddel,,te barom. Jól sikerültél. Orbán elvtárs szeret téged.Idióta.
Aki Én
@Maccska: ...ja, valóban, a kormány nem is foglalkozik ilyen dolgokkal.

www.youtube.com/watch?v=SnOAECQfoYY
Menőmanó
"a magyar emberek elvárják a kormánytól, hogy védje meg a gyermekeket"
És megvédte?
A semmitől igen. De a valódi problámák ott feszülnek az óvodákban, iskolákban, nincs óvónő, nincs elég tanár, nincs gyerekorvos, védőnő, bezárnak az anyatejgyüjtő állomások, stb.

Nemváltó műtétre viszont egyetlen óvodás sem jelentkezett, attól nem kellet senkit megvédeni.
Clavigo
@Menőmanó: De csak azért,,mert nem győzték kivárni a " várólistát "... ( irónia )
Aki Én
@Maccska: www.youtube.com/watch?v=NZxfCB0Bqyc&t=30s

,,Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének, még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában."

,,FÉLREVEZETŐ STATISZTIKÁKKAL HARCOL A FIDESZ A NYUGATI "NEMÁTALAKÍTÓ MŰTÉTEK ŐRÜLETE" ELLEN
Úgy állítanak be brit, svéd és spanyol adatokat, mintha ezekben az országokban gyerekek tömegeit operálnák ellenkező neművé. Ez félrevezető, a műtéteket nem is lehet kiskorúakon végezni."

,,Fidesz: Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének!"
Aki Én
@qunta: Imádni való, ahogy megvezetett birkaként birkanyájról beszélsz :)
Dr. Proktor
Lassan a spermák is szabályozva lesznek!
csakis árja magyarok születhetnek, a fiú legyen fiú, a lány legyen lány, a maradéknak beüzemelik Taigetoszt...
Havanagi
Világos,hogy teljesen hülyére veszik az írástudatlan,alulképzett,primitiv szavazóikat.Mert ki az a hülye aki,ezeket a minden életszerűséget kizáró ocsmány hazugságokat elhiszi??Ezeket nem megszavazni,hanem távol tartani kell minden eszközzel a társadalomtól.
izéke
Gondolom annyi ilyen műtétet végeztek már itthon,hogy minden fideszre szavazó ismer legalább egy vagy két ilyen családot ahol ez megtörtént ... sőt az ő gyereküket is agitálják minden nap a sorosisták reggeltől estig,megállás nélkül,meg a csapból is ők folynak,ja nem,az a fideszpropaganda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.