Világos tilalmakat kell felállítani a miniszterelnök szerint.

Orbán megmondta, miről szól a következő 10-15 év, aztán pezsgőzve osztott feladatot a magyar diaszpóráknak

Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a Karmelita kolostorban fogadta a Magyar Diaszpóra Tanács tagjait – számol be az MTI. A miniszterelnök végig a Magyarország biztonságát és szuverenitását fenyegető veszélyekről beszélt.

Orbán szerint az előttünk álló 10-15 év a szuverenitás védelméről fog szólni, nemcsak Magyarországon, hanem a világ számos más térségében is. A közlemény szerint hozzátette:

Nagy vita várható az Országgyűlés elé kerülő szuverenitásvédelmi törvényről, de világos tilalmakat kell felállítanunk ahhoz, hogy ne lehessen külföldi pénzzel befolyásolni a magyar választásokat.

További feladatként jelölte meg, amelyhez szintén kérte a magyar diaszpórát képviselő küldöttek támogatását, hogy „Magyarországot őrizzük meg a világ egyik legbiztonságosabb államának a mostani háborús, migrációs kihívások közepette is”.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Megint megvolt a beteg elme vergődése, beteg emberek felé !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Maccska: A te életed szól orbánról balfasz. A fejedet nem húzod ki a seggéből.
Aki Én
@verőce21: ,,"az előttünk álló 10-15 év a szuverenitás védelméről fog szólni" - világos tilalmakat kell felállítanunk ahhoz, hogy ne lehessen külföldi pénzzel befolyásolni a magyar választásokat...!"

Az a helyzet vén marha, hogy a gazdád magyarok ezermilliárdjaival befolyásolja a választásokat.
Meg a külföldi választásokat is a magyarok milliárdjaiból befolyásolja.
kereső
Százmilliós nagyságrendben gurulnak a magyar forintok az Egyesült Államokba, hogy ott mindenféle figurák Orbán Viktort védjék, dicsérjék, népszerűsítsék. Vagyis Magyarországról pénzt kivinni, kampányolni, Orbánt és bandáját fényesre nyalatni hazafias kötelesség, a magyar független sajtónak külföldi pályázatokon részt venni, vagy politikai mozgalmaknak kampánytámogatást külföldről elfogadni, nem az adófizetők pénzén kampányolni, főbenjáró bűn, de legalábbis Btk. paragrafusért kiáltó cselekmény. Szóval az Orbán-kormány, amelyik arról híres, hogy nem avatkozik más országok belügyeibe, külföldi megmondóembereket és interjúkat vásárol, amelyekben saját magát fényezi és a regnáló amerikai adminisztrációt mocskolja. Világos.
telegdilaci
@Horizont:Isten mentse meg Magyarországot attól hogy újabb 10-évig egy ekkora Gazember legyen továbbra is Miniszterelnök,akkor már vége lesz az Országnak!
verőce21
@Aki Én: 08:19) Neked az agyadban tévképzetek röpködnek...!
kereső
@Maccska: Ne hadoválj nekem a "magyar" érdekről, te magyarellenes náci- te fideSS primitiv..Ez senki másnak nem érdeke, csak a fidess-nek=orbánnak, Magyarország érdeke az lenne, ha európai lenne!!- nem hol kipcsak, hol türk, hol a kinai kommunista párt, hol putyin csicskája. Ez a magyar???diaszpóra társaság meg pénzért elkötelezett magyarok. Akárcsak a külhoniak jó része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.