Világos tilalmakat kell felállítani a miniszterelnök szerint.

Orbán megmondta, miről szól a következő 10-15 év, aztán pezsgőzve osztott feladatot a magyar diaszpóráknak

Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a Karmelita kolostorban fogadta a Magyar Diaszpóra Tanács tagjait – számol be az MTI. A miniszterelnök végig a Magyarország biztonságát és szuverenitását fenyegető veszélyekről beszélt.

Orbán szerint az előttünk álló 10-15 év a szuverenitás védelméről fog szólni, nemcsak Magyarországon, hanem a világ számos más térségében is. A közlemény szerint hozzátette:

Nagy vita várható az Országgyűlés elé kerülő szuverenitásvédelmi törvényről, de világos tilalmakat kell felállítanunk ahhoz, hogy ne lehessen külföldi pénzzel befolyásolni a magyar választásokat.

További feladatként jelölte meg, amelyhez szintén kérte a magyar diaszpórát képviselő küldöttek támogatását, hogy „Magyarországot őrizzük meg a világ egyik legbiztonságosabb államának a mostani háborús, migrációs kihívások közepette is”.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Megint megvolt a beteg elme vergődése, beteg emberek felé !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Megint megvolt a beteg elme vergődése, beteg emberek felé !
Nessy
De a magyar milliárdokkal lehet "támogatni" más országbeli pártokat, szervezeteket Más országok nem szuverének, csak mi!! A határon túlról a fidesz vásárolhat ellenőrizetlen levélszavazatokat, több százmilliós nagyságrendben, az nem számít a hazai választás eredményébe történő beavatkozásnak!
Havanagi
És egyáltalán volt előzetes társadalmi egyeztetés ?Undorító féreg!!
kulabombaafityiszre
Szuverenitásról papolnak a fidesznél.Akkor a muszka,meg a kina nagyon elkezdett orbánnak dirigálni.
Giovanni Alba
@Havanagi: ma, 16:13
Valószínűleg ez lesz a "Nagy Népi Inzultáció" egyik kérdése. Újabb példa arra, hogy a gombhoz varrják a kabátot, előbb van meg a válasz minthogy a kérdést feltették volna.
Az úgynevezett "konzultáció" csak füst, ködösítés, ellenőrizhetetlen és semmire sem kötelezi a kormányt. Arra jó csak -azon kívül, hogy néhány haver ismét szakít némi pénzt- hogy lehessen dicsekedni, bezzeg mimagyarok minden ,a kormány által fontosnak tartott kérdésben kikérjük a NÉP véleményét. Nem véletlen, hogy népszavazást kezdeményezni lehetetlen a kormányzó párt ellenében.
Valamelyik megmondó ember megmondta, hogy haragszik a Momentumra, a Nolimpia kezdeményezés óta. Az ostobája azt sem veszi/vette észre, hogy ez népszavazás kiírására irányult volna, de mivel az uralkodó tudta, hogy nincs jelentős társadalmi támogatottsága egy olimpiának, ezért a borítékolható bukta helyett inkább visszavonta a javaslatát. Persze ezt úgy adták/adják elő, mintha a Momentum megfúrta volna az olimpiai rendezés jogát, holott csak megkérdezték volna a nép véleményét.
justhpeter
@KisTehen: Legalább azt tudhatnám, hogy miért Kis Tehén a neve egy ilyen orbitális marhának. Még 2-3 Orbán kormány ?
Ami persze rendben lenne, ha a diliházban alakulna. Ez a galacsinhajtó örülni fog ha a példaképe - Ceausescu - sorsát elkerülheti. Vigasztalásul szolgálhat számára az életfogytiglani fegyház teljes vagyonelkobzással. Nos, amennyiben az Unió harmadosztályú besorolást adományoz majd a kormánynak, akkor már kezdhet is menekülni.
simmering73
@Maccska: Az egész életetek Gyurcsányról, Sorosról fog szólni illibernyákok.
Nessy
@Maccska: Már akinek! Ez legyen a híveik életének legnagyobb öröme!
namihami
És kifelé menetben mindnek a markába nyomott egy csekket, hűséges szolgálatuk elismeréseképpen! Legfeljebb a kínai hitelezők adnak neki másikat!
Mi pedig fizetjük...
Péter2
@Maccska: Nekem biztos nem fog semmi orbánról szólni , a javak egy részét már felszámoltam , jövőre a másikat , és azt is elfelejtettem , hogy valaha is magyar voltam , éppen úgy mint a tesóm tette 23 éve , azóta gondtalanul jól él .
Havanagi
@Giovanni Alba: A néphülyités magas fokát művelik,de a nép még ezt is beszopja.Na ez a baj!
lampa laz
"Magyarországot őrizzük meg a világ egyik legbiztonságosabb államának a mostani háborús, migrációs kihívások közepette is”.
Hogy szakadna szét a pofád amikor ilyeneket mondasz te görény, aki meg hallgatja annak meg az agya, h ilyenkor nem jut eszükbe, h megint letelepedési kötvényeket fog osztogatni gazdag migránsoknak, terroristáknak, bűnözőknek, maffiózóknak. Ennek a rohadéknak mindegy, ki kicsoda, csak jó sok pénze legyen. Gondolom rohadt sok putyinkém meg kínai fog élni ezzel a lehetőséggel, h elárassza velük megint európát.
Eladott Ország
Ja fasisztálódik a kolostorkoca szépen mint csillag az égen. De ezt már Putyin Oroszországa megmutatta, azon az úton megyünk mi is, szóval nem lesz sok meglepetés azoknak akik nem szenvednek előrehaladott Alzheimer korban. Én egy kicsit izgulok, hogy fidesz hatalmának szuverenitási törvénye vajon átmegy-e a független parlamenten, nem fogják esetleg visszadobni, mert egyes fideszes képviselők komoly alkotmányossági aggályokat fogalmaznak meg. Láttuk már ugye, hogy a svéd NATO szavazás ügyében is mennyire szuverének, hajthatatlanok, kritikusak és következetesek. Ja nem! Nagyon félnek a buktától foggal körömmel kapaszkodnak az összetarhált vagyonhoz. Ha a nagy magyar “szuverenitás” folytatódik, akkor ugye az uniótól sem ácsingózik a “szuverén kormány” támogatásra, pár év múlva kint lesz az ülepünk a gatyából! Orbán azzal tenne jót Magyarországnak, ha lemondana és az egész sleppjével eltűnne az országból! A terror háza már az övék, újra "nyithatja" az irodáját az AVH. "Szuverenitásvédelem" = Nyílt diktatúra
uploads.disquscdn.com/images/6f741b6fd516914a784bc63c5fce76d24af16a9ad9a544011539c78a077ea5eb.gif?w=800&h=215
Péter2
@Maccska: Azért a felmenőim közt voltak vitézek őrgrófok ezekről hivatalos papírok vannak , de neked ? Ja és DNS-el igazold , hogy magyar vagy, mert addig csak szöveg az egész ! nekem 100% több közöm van a magyarsághoz , már csak a felmenőim révén is mint neked és a cigány vajdádnak orbának , tudod a magyar ember bőre színe fehér !
simmering73
10-15 év alatt áldásos regnálásuk következtében kiürül az ország. Egyik része kitántorog nyugatra, másik része a színvonalas egészségügy miatt meghal.
verőce21
"az előttünk álló 10-15 év a szuverenitás védelméről fog szólni" - világos tilalmakat kell felállítanunk ahhoz, hogy ne lehessen külföldi pénzzel befolyásolni a magyar választásokat...!
Qqberci
"ne lehessen külföldi pénzzel befolyásolni a magyar választásokat."

És magyar pénzekkel a határon túli választásokat???...
Nessy
@Qqberci: És közpénzen vásárolt határon túli szavazatokkal a magyar választásokat??
jáger laszló
A szuverenitás érdekében a következő 10-15 évben továbbra is fenntartjuk a rendkívüli állapotot MO-on!!
Ugye ti is támogatjátok magyar diaszpórás barátaim!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@verőce21: mivel a magyar választások csak fidesz burgonyával befolyásolhatók ,ugye te agyament rohadtkrumpli! :)
verőce21
@csak úgy...: 21:18) mibe, te csak sértődöttségből nem szavaztál a fideszre, mert nem kaptál rohadt krumplit...? :)
Nessy
Elég szégyen a kormányra nézve, ha a legszegényebbek szavazatait pár száz forintnyi krumplival, konzervvel, vagy egy ingyen ebéddel meg tudja vásárolni! A kegyenceké, haveroké viszont közpénz milliárdokba kerül!Természetesen ez "nem pártfinanszírozás", ezt a kormány adja, közpénzből! Nem is vizsgálja a NAV!
verőce21
@Nessy: a NAV csak azt vizsgálja, ami számviteli törvénybe ütközik, kedves Nessy!
A gazdagok hitelből vásárolnak mindent...!
A hitel után kell adót fizetni...? :)
jáger laszló
Banánt most hol osztanak???
Az is könnyen romlik,de a majmok is szeretik...
csak kérdezem
barátilag
J.L.
puszt
Már azt hittem arról, h Magyarország előre megy, nem hátra... Hát nem B+... Kárrr.
izéke
@Shikari: kisnyilas,mindenhová okádsz valami ostobaságot?
kereső
Csak azt tudnám, hogy a diaszpórásoknak mi köze van Magyarország szuverenitásához? Az, hogy orbánéhoz mennyi(hány dollár), azt azért tudjuk.
Aki Én
@Maccska: A te életed szól orbánról balfasz. A fejedet nem húzod ki a seggéből.
Aki Én
@verőce21: ,,"az előttünk álló 10-15 év a szuverenitás védelméről fog szólni" - világos tilalmakat kell felállítanunk ahhoz, hogy ne lehessen külföldi pénzzel befolyásolni a magyar választásokat...!"

Az a helyzet vén marha, hogy a gazdád magyarok ezermilliárdjaival befolyásolja a választásokat.
Meg a külföldi választásokat is a magyarok milliárdjaiból befolyásolja.
kereső
Százmilliós nagyságrendben gurulnak a magyar forintok az Egyesült Államokba, hogy ott mindenféle figurák Orbán Viktort védjék, dicsérjék, népszerűsítsék. Vagyis Magyarországról pénzt kivinni, kampányolni, Orbánt és bandáját fényesre nyalatni hazafias kötelesség, a magyar független sajtónak külföldi pályázatokon részt venni, vagy politikai mozgalmaknak kampánytámogatást külföldről elfogadni, nem az adófizetők pénzén kampányolni, főbenjáró bűn, de legalábbis Btk. paragrafusért kiáltó cselekmény. Szóval az Orbán-kormány, amelyik arról híres, hogy nem avatkozik más országok belügyeibe, külföldi megmondóembereket és interjúkat vásárol, amelyekben saját magát fényezi és a regnáló amerikai adminisztrációt mocskolja. Világos.
telegdilaci
@Horizont:Isten mentse meg Magyarországot attól hogy újabb 10-évig egy ekkora Gazember legyen továbbra is Miniszterelnök,akkor már vége lesz az Országnak!
verőce21
@Aki Én: 08:19) Neked az agyadban tévképzetek röpködnek...!
kereső
@Maccska: Ne hadoválj nekem a "magyar" érdekről, te magyarellenes náci- te fideSS primitiv..Ez senki másnak nem érdeke, csak a fidess-nek=orbánnak, Magyarország érdeke az lenne, ha európai lenne!!- nem hol kipcsak, hol türk, hol a kinai kommunista párt, hol putyin csicskája. Ez a magyar???diaszpóra társaság meg pénzért elkötelezett magyarok. Akárcsak a külhoniak jó része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok