Hadházy Ákos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy márványtáblába véste a számlaszámát a Hit Gyülekezete Mátészalkán.

Márványtáblába véste a számlaszámát a Hit Gyülekezete –  A Megváltó őket is felkeresné és kalapáccsal verné le ezt a táblát

A politikus kitért arra is, hogy ez az a gyülekezet, amelynek az adományokból milliárdossá vált vezetője a 2022-es választás előtti nagygyűlésen nyíltan kampányolt a Fidesz kormány mellett.

Ezzel persze nincsen egyedül, ezt a történelmi egyházak lelkészei is gyakran megtették a szószékeken, a bőséges állami támogatások reményében. Persze nagyon sok olyan valódi papja maradt az egyházaknak, mint pl Gyulay Endre nyugalmazott püspök, aki az "állványimádó egyházak" veszélyéről írt.

De mintha nem ők lennének többségben. A feltűnő pénzsóvárságnak is következménye, hogy a legutóbbi népszámlálási adatok alapján feltűnően beesett sok egyház, így a Hit Gyülekezete tagjainak a száma is. Ahol nem volt ilyen visszaesés, az Iványi Gáborék Evangéliumi Testvérközössége. De őket éppen most nyírja ki Orbán.

- írja.

Végül még egy megjegyzést tett a független parlamenti képviselő:

a mátészalkai Hit Gyülekezete gondolom nemigen hisz Krisztus újabb eljövetelében. Ha hinne, tartana attól, hogy a Megváltó őket is felkeresi és kalapáccsal veri le ezt a táblát.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A fejét kéne beverni. A tábla mit sem tehet róla.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@koszpeko: egyáltalán nem érdekel a hitgyüli.Felőlem meg is szűnhet.
Csak azt nem értem hogy Szarházi milyen alapon bírálja a pénzgyűjtésért, amikor ő maga is ezt csinálja.
Maccska
@Maccska: Milliókat kunyerálhatott össze Hadházy Ákos
2022. június 09. 14:50
A politikus szerint két nap alatt összegyűlt a szükséges összeg stábja nyári működéséhez.Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Hadházy Ákos nemrég közösségi oldalán kért pénz követőitől ahhoz, hogy stábjával nyáron is „gond nélkül tudjon működni”. Mint fogalmazott: „nem kell nagy összegekre gondolni”, legalább hatmillió forintra lenne szüksége.
utánam a vízözön
A kereszténység nem a nyugati életfelfogás vagy a politika miatt van válságban, hanem papok üres szólamai, hazugságai, bűnei, képmutatása és pénzéhsége miatt, és a vallások miatt élükön katolikus egyházzal és a pápával.

Aki hisz Istenben (a valóságosban, amelyikről a Biblia ír és nem az álkereszténység, hazug, hamis istenképében), azt semmi és senki nem tántorítja el:

"Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban." (Róma 8, 38,39)

(azt hittétek, ma megússzátok...
hát, tévedtetek!)
balos
@utánam a vízözön: Az igazi,hit az belül van!Amit a ma hitelesei "kívűl" viselnek az legfeljebb köpeny,amit úgy forgatnak,mint a fideSS a meggyőződését az éppen előtte lévő seggnek!
utánam a vízözön
@balos: "Képmutatók, találóan prófétált rólatok Ézsaiás: 8Ez a nép csak ajkával tisztel engem, a szíve azonban távol van tőlem. 9De hiába tisztelnek engem, ha olyan tanításokat tanítanak, amelyek emberek parancsolatai.” (Máté 15, 7-9)

"Így szól az Úr: Mivel ez a nép csak szájával közeledik hozzám, és ajkával dicsőít engem, de szíve távol van tőlem, istenfélelme pedig csupán betanult emberi parancsolat, 14azért én úgy bánok majd ezzel a néppel, hogy csodálkozni fog, igen csodálkozni: vége lesz a bölcsek bölcsességének, az értelmesek értelme homályos marad." (Ézsaiás 29, 13,14)

"amit úgy forgatnak,mint a fideSS a meggyőződését az éppen előtte lévő seggnek!"

És hogy ne csak elképzelni kelljen, egy kis vizuális megerősítés:

m.blog.hu/ta/talesfromtheblog/image/FILM/09-centipede_w529_h352_2x.jpg
durbincs
@Sámannus: @Sámannus: mint 50Iq-s soros bérköcsöge ? persze ezt is jobban tudja ? cak 4 romány elemivel ? mint @csak húgy.os...:@balos: @utánam a vízözön: @simmering73: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.