A rendőrség szerint az, hogy valamit piaci alapon olcsóbban is meg lehet csinálni annál, mint amennyit a kormány fizet érte, nem veti fel a bűncselekmény gyanúját – írja a Media1.

Ismét elutasított egy Orbánhoz köthető nyomozást a rendőrség

A Media1 szeptemberben beszámolt róla, amikor Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő rendőrségi feljelentést tett hűtlen kezelés gyanújával, mivel szerinte az állam a piacinál jóval magasabb árat fizetett Orbán Viktor miniszterelnök angol nyelvű honlapjáért.

Az rtl.hu azonban most arról beszámolt be, hogy a rendőrség elutasította a nyomozást, mivel. A BRFK indoklásban azt nem vitatta, hogy piaci alapon olcsóbb lehetett volna a megbízás, de szerintük ez még nem veti fel bűncselekmény gyanúját.

A feljelentő szerint az elutasításnál elképesztőbb az indoklás. Szerinte semmi nem veti fel jobban a hűtlen kezelés és a csalás gyanúját, minthogy az állam sokkal drágábban vesz szolgáltatást a piacinál

Eszerint az indoklás szerint gyakorlatilag tízszeres, százszoros áron is vehet valamit az állam, akkor sem lesz hajlandó a magyar rendőrség nyomozni

– állapította meg Hadházy Ákos.

Pedig korábban Orbán Viktor többször is arról beszélt, hogy az ilyen nyomozások is az igazságszolgáltatást dicsérik.

Egyfolytában azzal vádoltak önök, bennünket, hogy Magyarországon nem vonatkoznak mindenkire egyformán a jogszabályok. Én az ellenkezőjét látom

– mondta még áprilisban a parlamentben.

Forrás: Media1

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
orbániában az a normális, ha valami akár sokszorosába kerül, és valamelyik rokon vagy stróman csinálja.
Máshol ez minimum hűtlenkezelés, de akár komoly bűncselekmény.
A könnyebb megértés érdekében ajánlom a fidesz-csicskáknak, hogy képzeljék el a történetet Gyurcsánnyal.
Na, ugye, hogy problémás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Ez nagyon érdekes, és az is, ahony a nagy nemzethy matyar gyapjasok magyarázzák az esetet. Kissé másképp írnám le, bár a tudatukig úgy sem jut el.
Sintés Sanya szőkeségünk hű csicskásai szerint az nem gond, hogy valamit piaci alapon olcsóbban is meg lehet csinálni annál, mint amennyit föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk közpénzből, mindannyiunk pénzéből, a nemzethy matyar gyapjasok pénzéből is fizet érte.
Aki Én
@Philip Marlowe: Az nem féknyúz te buta balfasz, hogy tényleg drágábban csináltatnak mindent, és tényleg nem nyomoz a rendőrség.
Húúú, de brutálisan buta vagy te...
Clavigo
@Philip Marlowe: Jól van Fülöpke... Ma már jár neked a krumpli- fejadag.. Most már kussolhatsz,,mert siralmas vagy..( halmozottan )
Aki Én
@Philip Marlowe: ...egyébként az agyhalott szektátokon kívül mindenki odafigyel Hadházyra.
Pont azért nem fideszes az ország túlnyomó többsége, amiről Hadházy beszél.
Nessy
@Aki Én: Hagyd rá! Örül, ha dupla áron vesz pártunk és kormányunk dolgokat,néha használhatatlanokat is, készülnek a beruházások. természetesen közpénzből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.