Nem fognak mindent kommentálni, ami a konzultációban van, de „ahogyan én, úgy ön is tudja, hogy ezek az állítások teljesen valótlanok” – válaszolta az Európai Bizottság napi sajtótájékoztatóján Eric Mamer. Biztosak benne, hogy a magyar közvélemény a „kiváló sajtóanyagainknak” és a tagállami képviseleteiknek köszönhetően jól informálódhat az uniós politikákról és arról, hogy mit csinál az EU.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az EU-ban nem hülyék vannak, csak az itthoni jónépet lehet tovább hülyíteni!
kereső
Csakhogy ezek az eu-s információk nem jutnak el a széles tömegekhez, hiszen a közmédia (elektronikus és irott sajtó is)kizárólag orbán és maffiája rendelkezésére áll- és élen járnak a hazudozásban.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők szeretik, ha a vezetőik hülyének nézik őket!
Nekik így van jól...
Peller Anikó
Csak nem hazudnak megint, mint mindig? Most is és mindhalálig. Mondom mind.
vacsi
"Nem fognak mindent kommentálni, ami a konzultációban van, de „ahogyan én, úgy ön is tudja, hogy ezek az állítások teljesen valótlanok” – válaszolta az Európai Bizottság napi sajtótájékoztatóján Eric Mamer"
Azaz, nincsenek benne valótlan állítások!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.