A magyar kormány nemrég bemutatta azt a plakátot, amellyel a legújabb nemzeti konzultációt tervezi népszerűsíteni. 
Kerner Zsolt: "Miért szavazta meg Orbán Viktor a Soros-birodalom emberét?"

A konzultáció a kormány szerint a szuverenitás kérdéséről szól, valójában viszont az Európai Unióról, hiszen minden (ál)kérdése úgy kezdődik, hogy „Brüsszel” valamilyen gonosz dolgot szeretne tenni, ami a magyaroknak nem lesz jó.

Ennek kapcsán írt véleménycikket a 24.hu újságírója, amit itt lehet elolvasni! 

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@KisTehen: mint magácska a nemét már sokadszorra szarra!
rakitics41
Mert Orbán bizonyára a sok munkától a szavazáson kómában volt!Azt gondolta hogy Hófehérkét választja meg aki olyan tiszt volt mint a hó.De az is lehet hogy nem ismerte fel Ursulában a fenevadat hiszen neki sem sikerült korábban fel ismerni Soros Györgyben az ádáz ellenséget, s ezért fogadhatta el a pénzügyi támogatását, és így lehetett belőle az ifjú kommunistából előbb liberális vezér, majd konzervatív ,és most erősen kereszténydemokrata vezető!Saját élete tanulmányozása után jött rá, hogy nemzeti szuverenitásunkat azzal tudja a legjobban megvédeni, ha eltiltja a külföldiektől kapott pénzt a hazai emberektől , szervezetektől.Belátta hogy ha ő sem kapott volna Sorostól támogatást akkor nem lehetne a haza árulója, aki pénzért árulja most is a hazáját, mert ugye azok akik korábban kaptak külföldről pénzt, támogatást azok is bűncselekményt követtek el, amit sajnos ma már nem lehet büntetni , mert a cselekmény elévült.Bár megjegyzem ha eltörölné Orbán az elévülést akkor még őt is felelőssé tehetnénk amit fiatal korában merészen elkövetett a Soros pénz elfogadásával, mert akkor még azt gondolta , hogy a pénznek nincsen szaga.Csak később jött rá, hogy nagyon is van, csak orr kell hozzá , és neki az megvan!Az elévülési idő eltörlésétől nem kell félni, hogy jogellenes lesz, mert már máskor is követett el ehhez honló dolgot, amikor olyan jogszabályt hozatott az Országgyűléssel, amit annak hatályba lépése előtti időkben elkövetett cselekményekre is alkalmazni kellett.Persze később korrigálta a szarvas hibát, de azért mégis csak történt ilyen eset is a mi demokráciánkban Orbán vezetése alatt.
Karvaly
Baromi jó a plakát főnök örülök,hogy az adómból én is segíthettem a remekmű létrejöttében.Mondja már meg kik vannak rajta,hogy értsük is.
Hajrá csak így tovább Fidesz :))
kereső
megszavazta? Ő volt a "királycsináló"- hiszen macronnal, Merkellel ő volt az, aki felrúgva az unió alakulása utáni több évtizedes gyakorlatot- nem a győztes pártcsalád elnökjelöltje lett az EB elnöke, hanem von Der leyen- Manfred Weber helyett.
Ogazán nem demokratikus módon. Itt büszkélkedett vele, hogy Weber- az EPP vezetője, aki szerinte megsértette a magyarokat )orbán viktort), lemaradt az EB elnöki székről. Most meg leköpte azt, akiért 2019-ben felrúgták az iratlan szabályokat-és akiért lobbizott." Szeressen" téged orbán viktor, és védjen meg- újkori magyar átok!
Nessy
Micsoda "komoly, ütős plakát!" A megszokott forma. Pár arckép, és egy pár szavas propaganda szöveg! Remélem fizettek pár milliót az "alkotójának
jáger laszló
OV dilemmája
Mi legyen a cél!!
A türkök legyenek keresztények,vagy a keresztények türkök!!??
Ez itt a nagy kérdés!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Lepényleső
A fydes legények kevés kivétellel vélhetően csasztuskán nevelkedtek,ezért más kultúrájú táncra képtelenek,
- bár a kínaiak füttyjeinek elég szépen lépegetnek,- nyakára a honi embereknek?
Sztyepospista
Az állandóan BŰNÖS Brüsszel- ben is látják ezeket a már megszokot magyar PLAKÁTOKAT... és nem örülnek neki. Ezek után KICSI a valószinűsége annak, hogy felállva tapsoljanak, és szavazzanak a MAGYARORSZÁGNAK amúgy tényleg járó pénzek átutalásáról...
jáger laszló
Brüsszelben mást jelent a reformáció.mint Felcsúton
Hát csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.