A nő, akinek felkarsérülése volt, egy órát várt arra, amíg egy embert próbálnak újraéleszteni, de elfogyott a türelme.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szégyellje magát a nő. Ne nézzen oda, hiszen nem laikusnak való látvány egy reanimáció. Ha egyszer az ő, vagy hozzátartozója szorulna sürgős segítségre, akkor is így reagálna? Nem tudom, milyen sérülése volt, de nem tartom valószínűnek, hogy a várakozás miatt maradandó károsodása történt volna!
rakitics41
Ezt a hozzáállást a felháborodott nő egészen biztosan Orbántól tanulta, aki állandóan azt hangoztatja, hogy a saját érdekünk érvényesítése az első!Nem ismert az ilyen ember sem Istent ,sem embert , csak azt ismeri, hogy a saját érdekei az elsők, s azoknak kell érvényesülni!Maga Orbán jelent meg egy asszony képében.Ugye milyen szeretetre méltó?
rakitics41
@KisTehen: Biztos vagy Te ebben?Attól hogy valaki egy tisztséget tölt be egy országban, egyáltalán nem biztos, hogy az ország érdekeit képviseli minden megnyilvánulásában. Azt nem tudod elképzelni, hogy ha az ország vezetője állandóan azt hangsúlyozza hogy csak a saját érdekeit veszi figyelembe a döntéseknél, akkor az egyén ha dönteni kell akkor ő is ezt a példát követi.Nem gondolod, hogy a vezető magatartása például szolgál a köz emberének?Mi ebben a libsi agymosás, magyaráznád már meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.