Az Index készített interjút Orbán Ráhel férjével.

"Megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni" – Tibocz István elárulta, hol tartana ma, ha nem Orbán lenne az apósa
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel (k) és férje, Tiborcz István (j) egyházi esküvője a Margit körúti ferences templomban 2013. szeptember 7-én. MTI/Burger Barna

Hosszasan beszélgettek az általa vezetett BDPST Group terveiről, majd személyesebb kérdések is szóba kerültek: hol tartana ma Tiborcz István az üzleti életben, ha nem a miniszterelnök az apósa? Ismernék-e egyáltalán a nevét?

Tiborcz válaszában elmondta, nagyon reméli, hogy itt tartana, bár valószínűnek tartja, hogy jóval kevésbé ismernék a nevét.

Orbán Viktor vejeként ugyanis rengeteg ember számára lettem érdekes. Vannak, akik emiatt szeretnek, mások utálnak, de akadnak bőven olyanok is, akik emiatt keresik az üzleti kapcsolatot velem. De összességében torzíthatja a szakmai teljesítmény valós megítélését – akár pozitív, akár negatív irányban.

Mint mondta, kellett idő ahhoz, hogy ezt megtanulja a helyén kezelni.

Kellett idő ahhoz, hogy ezt megtanuljam a helyén kezelni. Igaz, megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni, és egyben inspiráló személynek tartom Orbán Viktort, de az üzleti élet önálló szereplőjeként nem azzal a gondolattal kelek fel reggel, hogy az apósom a miniszterelnök

- tette hozzá.

Azt is hangsúlyozta, már jóval azelőtt is voltak "szabad szemmel látható eredményei, sikerei, mielőtt a feleségét megismerte".

Forrás: Index.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@Maccska: nincs miniszterelnök apósom, valóban így jártam.
De van valami azért nekem is, ami nektek nincs!
GERINCEM macsek, tudod?
GERINCEM!
Azért majd olvassál utána, hogy mi is lehet az?
Lehet irigykedni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
Pofátlan geci ez is mint az apóssa! Gyarapodik a meztelen király hold udvara. Ez a kis köcsög tudja, hogy bármit elbaszhat nincs felelősségre vonás! Ja és ez is mindenhez is ért...mint a tompika, a lézerjancsi meg a többi dilettáns kártevő.
Sebaj, a fák sem nőnek az égig!
csak úgy....
@Ezodabasz: a vagyon az apósé, ö csak élhet belöle mint marci hevesen...,ugyan ez a szisztéma a lölö és viki között! 0rbán nem egy seggfej ,ö csak egy ócsmány g..i!
Sámannus
Fát lopna, és a mezőőr feljelentené környezet károsításért.
Yoda69
Mar rég sitten lenne.
De ami késik nem mulik.
telegdilaci
@nejlontacskó:Ennek a kis nyikhaj majomnak hogy kinyílt a csipája,ha nem Orbán lenne az Apósa ugyanolyan senkiházi lenne mint mielőtt elvette a lőfogú Ráhelt!
Sakk Matt
Fát lopna esküvői traktorral. Jaa..azt így is megtette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.