Nemrég megkaptuk az újabb hatlövetű előzetesét a már megszokott western stílusban, most pedig a teljes videó is kikerült a miniszterelnök novemberi összefoglalójáról.

Orbán Viktor lecsapott a TikTokon – itt a teljes hatlövetű
Fotó: TikTok / Orbán Viktor

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor TikTokon szúrt oda Karácsony Gergelynek

Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett, a novembernek befellegzett, jön az advent, az év legszebb hetei állnak előttünk

Hatlövetű – a novembernek befellegzett címmel jelent meg Orbán Viktor legújabb TikTok-videója, amelyben összefoglalta az elmúlt hónap eseményeit – írja az Index.hu

Minden meccs addig tart, amíg meg nem nyerjük

- kezdte videóját Orbán Viktor, majd gratulált Marco Rossinak és a magyar labdarúgó-válogatottnak, hogy veretlenül jutottak ki az Európa-bajnokságra.

Jövőre együtt énekelhetjük Németországban, hogy megjöttek a magyarok

– mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor újfent beszélt a "nindzsakormányról", kifejtette, hogy "legjobb védekezés a támadás", majd arra is kitért, hogy a kormány "legélesebb fegyvere" a nemzeti konzultáció. Elmondta, hogy nem értenek egyet azzal, hogy a magyarok pénzbeli támogatást nyújtsanak Ukrajnának, és hangsúlyozta, hogy a háborúnak minél hamarabb véget kell vetni.

Gratulált a Magyar Honvédség teljesítményéhez is.

A huszárok alakulnak, a hadsereg egyre jobban néz ki, de az építését még folytatnunk kell. A békéhez erő kell, az erőhöz pedig hadsereg

– fogalmazta Orbán.

Ezután gratulált holland jobboldali szövetségesének, Geert Wildersnek a választási győzelméhez.

Komoly és erős ember, és okos is, hiszen magyar felesége van.

A következő pontban az inflációról beszélt, melyet szerinte a kormánynak és a Magyar Nemzeti Banknak együtt sikerült 10 százalék alá vinni. Megemlítette azt is, hogy jövőre béremelések várhatóak.

Zárásként arról beszélt, hogy a napokban történő havazás problémákat okozott a budapesti közlekedésben.

Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett

– mondta Orbán, majd hozzátette, hogy a novembernek befellegzett, és következik az advent, az év legszebb időszaka.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – a novembernek befellegzett #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #hatlövetű #MarcoRossi #GeertWilders #SzoboszlaiDominik #NagyÁdám #válogatott eredeti hang – Viktor a TikTokon

Forrás: Index.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha nem tudnám, most kiülne a csodálkozás az arcomra, és megkérdezném: Ez hülye?
De nem kérdezem, hiszen tudom.
Csak azt nem, hogy mikor megy érte a mentő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: itt már régóta nem arról van szó,hiszen fölnöttünk és állítólag okosabbak lettünk!
az érdekelne,hogy szerinted min siránkozok mikor nyomatékosan kijelentettem,hogy leszarom a múltat, - gyakorlatilag mindenkiét aki képes tisztalappal indulni a jelenben!
az öszinteség ,máskéntlátás provokáció ? nem érelek ...
csak úgy....
@Nyírfa: mondom másképp,- nem értem, hogy a kádár rendszertöl finanszírozott seggfejek és a fidesz seggfejek közötti azonosságot miért nem veszed észre,akik csak károkat okoztak és a mai napig okoznak az országnak...,mint pld. a pökhendi nagy magyar veröce 21, aki ...lop,csal,hazudik,ha úgy hozza a szükség!
csak úgy....
@Nyírfa: és én kit dícsérjek ,hogy se kommunista apám és csak egy kulák anyám, akik azért a vidéki viszonyok ellenére eljutottak a föiskoláig, és hurrá -tanarak lettek! - akik szívvel -lélekkel tanítottak ,még arra is képesek voltak,hogy a 60 as években ,mint nem párttagok,még a családnevüket is magyarosították , mert a vidéki hülye párttitkárnak nem tetszett a nevükbe az "sch" ...
miközben te budapesten élveztred a gyerekszobád ,aminek öszintén örülök,hiszen azt nem te harcoltad ki magadnak,- miközben másoktól elvették még a nevüket is!
-persze sem te és én se tehetünk erröl a sok szarságról ,de hidd el nekem,hogy az akkori és a mostani aljasságok egy töröl fakadnak!
csak úgy....
@Horizont: ez egy okos" beleszólás "volt,most boruljunk egymás vállára,sírjuk ki magunkat és attól minden faxa lesz 0rbanisztánba!? - miért kell mindíg visszabarangolni példákért a XX. sz.-i magyarországra,mert én is mindíg azt csinálom? -nekem erre megvan a különleges okom, nektek inkább a tolvaj kormánytokra kéne ügyelni mint rám.
Lepényleső
Profil = Lókupec?
Profi lókupec,- mi meg jámbor lovak mint a birkák,akiket legelővel,istállóval szabadon árulhat?
Sámannus
Jaj kedvas ténsúr nehagyjík má hogy drága tekintetes tyupineftársat farpfábóltájékoztassuk,hogy a nem áborúban az ukrán testvéreik szétrúgják a valagát. Hát mit tetszik majd pippantani ha szegíny a bolondokházába jut. Talánn kövesse oda is. Nórmális embör má szavát sem érti annyira kipukadt a lufija, el szállt a kevés agya is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.