Nemrég megkaptuk az újabb hatlövetű előzetesét a már megszokott western stílusban, most pedig a teljes videó is kikerült a miniszterelnök novemberi összefoglalójáról.

Orbán Viktor lecsapott a TikTokon – itt a teljes hatlövetű
Fotó: TikTok / Orbán Viktor

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor TikTokon szúrt oda Karácsony Gergelynek

Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett, a novembernek befellegzett, jön az advent, az év legszebb hetei állnak előttünk

Hatlövetű – a novembernek befellegzett címmel jelent meg Orbán Viktor legújabb TikTok-videója, amelyben összefoglalta az elmúlt hónap eseményeit – írja az Index.hu

Minden meccs addig tart, amíg meg nem nyerjük

- kezdte videóját Orbán Viktor, majd gratulált Marco Rossinak és a magyar labdarúgó-válogatottnak, hogy veretlenül jutottak ki az Európa-bajnokságra.

Jövőre együtt énekelhetjük Németországban, hogy megjöttek a magyarok

– mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor újfent beszélt a "nindzsakormányról", kifejtette, hogy "legjobb védekezés a támadás", majd arra is kitért, hogy a kormány "legélesebb fegyvere" a nemzeti konzultáció. Elmondta, hogy nem értenek egyet azzal, hogy a magyarok pénzbeli támogatást nyújtsanak Ukrajnának, és hangsúlyozta, hogy a háborúnak minél hamarabb véget kell vetni.

Gratulált a Magyar Honvédség teljesítményéhez is.

A huszárok alakulnak, a hadsereg egyre jobban néz ki, de az építését még folytatnunk kell. A békéhez erő kell, az erőhöz pedig hadsereg

– fogalmazta Orbán.

Ezután gratulált holland jobboldali szövetségesének, Geert Wildersnek a választási győzelméhez.

Komoly és erős ember, és okos is, hiszen magyar felesége van.

A következő pontban az inflációról beszélt, melyet szerinte a kormánynak és a Magyar Nemzeti Banknak együtt sikerült 10 százalék alá vinni. Megemlítette azt is, hogy jövőre béremelések várhatóak.

Zárásként arról beszélt, hogy a napokban történő havazás problémákat okozott a budapesti közlekedésben.

Az első hó leesett, a budapesti közlekedés elesett

– mondta Orbán, majd hozzátette, hogy a novembernek befellegzett, és következik az advent, az év legszebb időszaka.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű – a novembernek befellegzett #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #hatlövetű #MarcoRossi #GeertWilders #SzoboszlaiDominik #NagyÁdám #válogatott eredeti hang – Viktor a TikTokon

Forrás: Index.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha nem tudnám, most kiülne a csodálkozás az arcomra, és megkérdezném: Ez hülye?
De nem kérdezem, hiszen tudom.
Csak azt nem, hogy mikor megy érte a mentő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ha nem tudnám, most kiülne a csodálkozás az arcomra, és megkérdezném: Ez hülye?
De nem kérdezem, hiszen tudom.
Csak azt nem, hogy mikor megy érte a mentő.
csak úgy....
engem ez a faxi toldi miklós bátyjára emlékeztet...,aki putyinnál a tányért váltja!
vajon mit tudhat róla az oroszok ura, amivel ennyire sakkban tartja? ;)
- hé paraszt , ez geert wildersnekröl egy kicsi eröltetett szöveg, "Komoly és erős ember, és okos is, hiszen magyar felesége van." - hiszen a te feleséged is magyar...
human
@Nyírfa: @Clavigo: Orbán nem hülye, se nem idióta. Szerintem ezt ti is tudjátok. Orbán kénytelen ezt a ZS kategóriás szerepet elvállani, mert így jönnek a szavazatok és ebből van lóvé és a hatalom. Le kell ereszkednie a szavazói színvonalára és ők ezt jutalmazzák. Olyan ez, mint a rengeteg reality show. Nem azért adják a tévében, mert azoktól okosabb, értelmesebb, jobb ember leszel. Azért adják mert arra van nagyobb igény. Abból jön a reklámpénz.
Nessy
@human: Orbán szövegeit olvasva, egyre többször jut eszembe egy XVII. században élt jezsuita pap szavai!
"A szavak arra jók, hogy elfedjék a gondolatokat!' Orbánnál azt hiszem a sok szó egy gondolatot takar! Hatalom, és pénz!
Nyírfa
@human: 14.31

Az addig rendben is van, hogy minden népnek olyan vezetője van, amilyet megérdemel, és a mi végtelen igénytelenségünket meglovagolja Orbánia fejedelme, de ez nem jelenti azt, hogy nem szenved diagnosztizálhatóan súlyos személyiségzavarban.
Teljesen kifejletlen, magát elképzelt, másolt , vágyott szerepekben próbálgató gyerek maradt, elemi indulatokkal, bosszúra éhesen. A hatalom számára az apja feletti uralom, a neki való bizonyítás, ha nem győzheti le, az számára maga a vég, ezért bármire képes, hogy uralmon maradjon.
És tudod, hogy mi a leghátborzongatóbb az egészben? Hogy az apját ez a kétségbeesett küzdelem az elismerésért, hogy tegye, és ő tegye a babérkoszorút a fejére,
hidegen hagyja. Miközben kihasználja a fia által nyújtott lehetőségeket az üzleti életben, a gyereke problémái nem érdeklik, negligálja azokat. És ez csak olaj a tűzre.
csak úgy....
@Nessy: ..és ezért még arra is képes a sorostól kitanítatott tanult jogász úr,hogy lealacsonyodjon a póri nép és a cigányság, nem éppen választékos de annál egyszerübb színvonalára és az ö nyelvükön hazudozzon nekik ...
Nessy
@csak úgy...: Kellenek a választás idején a lebutított, félelemben tartott fidesz szavazók!
human
@Nyírfa: Jól leírtad Orbán motivációját. Szerintem is beteg ez az ember. Az ilyenek beteggé teszik a környezetüket is és ha hatalomhoz jutnak a társadalmat is ami felett uralkodnak. És sajnos még messze nem látjuk a kár mértékét amit még okozni fog ez az Orbán-rendszer.
csak úgy....
@Nyírfa: de hiszen a kedves papa is csak egy vidéki párttitkár vót,- akiket már 1x-2x néked is jellemeztem, néked mint fövárosi lyánynak, aki (föltehetöleg) a cucializmus alatt egy dobostortában tartózkodott! ;)
Nyírfa
@human: 15.49

Kíváncsi vagyok, hogy úgy 40-50 év múlva, amikor már bőven a felhőkről lógatott lábakkal nézegetem a magyarok aktuális életét, mennyien fogják megtapasztalni az elsődleges és másodlagos szégyenérzet nagyon kellemetlen állapotát, lesz-e egyáltalán belátásuk az embereknek arra, hogy van mit szégyellniük, s vállalják-e a tetteik következményeiért a felelősséget. Ha igen, megmarad az ország. Ha nem... akkor nincs miért sajnálni a népünk szétszóródását, eltűnését.
Sakk Matt
Don Vétó!
Egyszer (2x..sokszor) még kérnek tőled valamit, ami visszautasíthatatlan lesz.
Nyírfa
@csak úgy...: 16.02

Kedves @csak úgy...: , az a helyzet, hogy nekem hat éves koromra saját gyerekszobám lett. Sőt, fürdőkádban lubickoltam esténként, nyaranta a Balatonban áztattam a csülkeimet, és jóanyám, aki mindennél többre becsülte a kultúrát, szinkronban a kulturált viselkedéssel , annyi könyvvel halmozott el minket, hogy hamarosan saját könyvszekrénnyel bővült az otthonunk.
Az az átkos cucializmus ráadásul támogatta, hogy kiművelt emberfői legyenek.
Csak '89-ben kiderült, hogy nem elég tanulni, nem árt, ha van némi erkölcsiség is a tarsolyodban.
csak úgy....
@Sakk Matt: szerintem a "hös" ukrán mesterlövész már úton van...,vajon kiadják e majd munkavégeztével mint a baltást?
human
@Nyírfa: Bárhova kifuthat a történet. Van mikor optimista vagyok és egy nap hirtelen, lavina szerűen jön egy fordulat. Sajnos az elmúlt 13 év, sőt az elmúlt 33 év alapján inkább a rosszabb kimenetelt tartom valószínűnek. Azaz a magyarok ismét nem néznek szembe saját hibáikkal. Inkább tagadnak és bűnvakokat keresnek. A Himusz zsövegét is éri azért kritka, hogy önfelmentő, saját hibáinkat rajtunk kívül álló okokra hárító szöveg. Így viszont soha nem lesz fejlődés fejben.

Sajnos úgy látom, hogy pusztán azért húzodott el még egy teljes diktatúra kiépülése, mert Európa közepén vagyunk és a környező politika és gazdaság ehhez a kultúrkörhöz köt. Azaz az érdek és a pénz. Valójában sok magyarnak a demokrácia nem sokat ér. Azt nézi mennyi van a zsebében. És ez független atól hol lakik, milyen végzettsége van.

Szóval pesszimista vagyok, de szurokolok azoknak akik még optimisták. Ha itt egyszer rendszerváltás lesz, akkor azt ők, az optimisták fogják kivívni. Szurkolok nekik.
csak úgy....
@Nyírfa: ön,kedves @Nyírfa: az utóbbi idökben hajlamos arra,hogy engem szándékosan vagy készakarva félreértsen!
ön akkoriban kiváltságosnak számított és nem volt hajlandó kinyitni a szemét, amit most kénytelen..., ha nekem nem hisz ,higgyen bródynak : m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/72833/brody-janos/ezek-ugyanazok-zeneszoveg.html
Nessy
@human: Igy 80+ sok mindent megél az embergyereke! Véget érő háborút, véget érő ruszkik által támogatott Rákosi diktatúrát, legvidámabb barakkot! Most visszafelé haladunk! Megint dúl az orosz barátság, mindent államosítanak,AVH helyett SZVH. Halálbüntetés helyett "csak" karakter gyilkosság ! Épül az ötvenes évek világa, oligarchákkal, népnevelők helyett hittérítőkkel súlyosbítva! Azért a háborúról lemondanék!
Cherry
Inkább muzsikálna mint a politikában szerepel ez a sötét putris,,,,
Nyírfa
@human: 16.47

Az első szavadtól az utolsóig: hasonlóan!
Az én optimizmusom alapvetően az életnek, az emberi létezésnek szól, mert az élet olyan csoda, amelyben elmerülni, feloldódni , érezni, az ember által megtapasztalható élmény netovábbja. Mint amikor megöleled a gyermeked, amikor hozzá bújsz a társadhoz, enni vagy pénzt adsz a hajléktalannak, és ő megköszöni, és nem az undor jár át tőle, hanem meglátod benne az embert.
Engem ez éltet, az én istenem az élet, amely olyan kézzelfogható támasz, barát, amilyennek a barátoknak is lenniük kéne. Olykor, azok is. :)
A magyarok...számomra csalódás ez a nép, de majd kiderül, hogy miért itt kötött ki, milyen szerepet játszik ebben a nagy színjátékban. Hogy tanulnivalója van bőven, az nyilvánvaló, de mi az, amit adni tud a világnak? Mert valami kell, hogy legyen. Derüljön ki, hogy mi az az érték, az az eddig nem talált , de annyira keresett jó , ami megmutathatja magát teljes mivoltában, ha képes, ha hajlik a fejlődésre, és kihámozza magát a "Himnuszából".
csak úgy....
@Nyírfa: tudom,gonosznak tartasz pedíg csak kiutat keresek a rengeteg hazugságból, ami 45-89 ig, + 0rbán óta, napjainkig mindenkit követ magyarországon!
- tölünk elvettek mindent, -leszarom, - neked lett gyrekszobád + fürdökád, azt is leszarom, -
valamikor végre el kéne tipegnünk a jelenbe,hiszen már nem vagyunk gyerekek ,- persze a múlthoz,- horthyhoz,kádárhoz,gyurcsányhoz...stb. ragaszkodókkal és fideszesekkel ez lehetetlen! nos ezért is tartotok ott ahol vagytok, de (állítólag) 0rbán vigyázza már az álmaitokat - is..
Nyírfa
@csak úgy...: 16.51

1. Mikor számítottam kiváltságosnak? Az ötvenes években? A hatvanasban? A hetvenesben? A nyolcvanasban? Kiváltság, hogy értelmes szüleim voltak? Hogy Budapesten születtem?
Tényleg, most, hogy belegondolok, tök jó volt , hogy négyen laktunk a fővárosban, minden nap másik lakásban tértünk nyugovóra, miközben galád módon eltartattuk magunkat az éhező parasztsággal. Közben, mi négyen, apa, anya, a nővérem és én, rátok küldtük az AVH-t, és rabszolgaként dolgoztattunk titeket a földeken. Ja, és a bányában. Mert vidéken ennyi volt az élet. Szerinted. Basszus, ki ne felejtsem Recsket, azt hiszem, 3-4 éves voltam, amikor levezényeltem a kilakoltatásokat, és büntetőeljárásokat kezdeményeztem a nem megfelelő ideológiával bíró ellenszegülőkkel szemben.
2. Elmondhatatlanul unom az állandó siránkozásodat, vádaskodásodat, hogy lecövekeltél a sérelmeidnél, és bárhonnan indulsz, mindig ott kötsz ki. Tapodtat nem lépsz előbbre, de minket nyüstölsz, hogy nem nézünk szembe a "valósággal".
No. Sokáig kellemes partnernek tekintettelek, most sem állítom, hogy nem vagy értelmes, de azt igen, hogy elakadtál, és már nem tudod követni a fejleményeket.
Kár elrontani a fórumkapcsolatunkat, de, ha provokálsz, át foglak lépni.
csak úgy....
@Nyírfa: itt már régóta nem arról van szó,hiszen fölnöttünk és állítólag okosabbak lettünk!
az érdekelne,hogy szerinted min siránkozok mikor nyomatékosan kijelentettem,hogy leszarom a múltat, - gyakorlatilag mindenkiét aki képes tisztalappal indulni a jelenben!
az öszinteség ,máskéntlátás provokáció ? nem érelek ...
csak úgy....
@Nyírfa: mondom másképp,- nem értem, hogy a kádár rendszertöl finanszírozott seggfejek és a fidesz seggfejek közötti azonosságot miért nem veszed észre,akik csak károkat okoztak és a mai napig okoznak az országnak...,mint pld. a pökhendi nagy magyar veröce 21, aki ...lop,csal,hazudik,ha úgy hozza a szükség!
csak úgy....
@Nyírfa: és én kit dícsérjek ,hogy se kommunista apám és csak egy kulák anyám, akik azért a vidéki viszonyok ellenére eljutottak a föiskoláig, és hurrá -tanarak lettek! - akik szívvel -lélekkel tanítottak ,még arra is képesek voltak,hogy a 60 as években ,mint nem párttagok,még a családnevüket is magyarosították , mert a vidéki hülye párttitkárnak nem tetszett a nevükbe az "sch" ...
miközben te budapesten élveztred a gyerekszobád ,aminek öszintén örülök,hiszen azt nem te harcoltad ki magadnak,- miközben másoktól elvették még a nevüket is!
-persze sem te és én se tehetünk erröl a sok szarságról ,de hidd el nekem,hogy az akkori és a mostani aljasságok egy töröl fakadnak!
csak úgy....
@Horizont: ez egy okos" beleszólás "volt,most boruljunk egymás vállára,sírjuk ki magunkat és attól minden faxa lesz 0rbanisztánba!? - miért kell mindíg visszabarangolni példákért a XX. sz.-i magyarországra,mert én is mindíg azt csinálom? -nekem erre megvan a különleges okom, nektek inkább a tolvaj kormánytokra kéne ügyelni mint rám.
Lepényleső
Profil = Lókupec?
Profi lókupec,- mi meg jámbor lovak mint a birkák,akiket legelővel,istállóval szabadon árulhat?
Sámannus
Jaj kedvas ténsúr nehagyjík má hogy drága tekintetes tyupineftársat farpfábóltájékoztassuk,hogy a nem áborúban az ukrán testvéreik szétrúgják a valagát. Hát mit tetszik majd pippantani ha szegíny a bolondokházába jut. Talánn kövesse oda is. Nórmális embör má szavát sem érti annyira kipukadt a lufija, el szállt a kevés agya is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.