Orbán Viktor fiatalosan, lazán, TikTok-csatornáján tolta az arcunkba karácsonyi gondolatait, abszolút spontán kérdésekre válaszolva.

Orbán KISZ-titkár korabeli fenyőünnepről nosztalgiázott, aztán a Bibliát emlegette

Spontán, laza, fiatalos Télapó. Forrás: Pixabay

Az életszerű kérdésre, mikor jött rá, hogy nem létezik a Mikulás, amúgy Orbánosan azt válaszolta: szerinte a Mikulás létezik. Majd hozzátette, hogy a hetvenes évek végén, gimnazista korában (KISZ-titkárként) a székesfehérvári Skála előtt volt „Mikulás”. Bár nyakunkat tennénk rá, hogy akkor még a Télapó szót használta a fogalomra.

A kérdésre, mikor kezdenek el dekorálni, Orbán elmondta, hogy „az a lányok feladata”, két lánya látogatja meg a családot szenteste, és ők fogják feldíszíteni a házat. Télapóminiszterelnökúr kedvenc pillanata karácsonykor, amikor meggyújtják a gyertyákat, majd felolvasnak a Bibliából.

Forrás: TikTok
Fotó: TikTok

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
kár hogy nem gyullad ki a kezedbe a biblia amikor megfogod te mocsok!!!
Nyírfa
Felolvasnak a Bibiából...:))))
Ja. Abból. Orbán benne tartja a Mein Kampfot.
Másol
orbán kisz-titkárként abban nagyon jo voltam
Sámannus
Eljárta már ez a koránnal is a pávatáncot, szegíny má a kámaszutrát és a maóizmust gyakorolja, holnap pedig a maláj kannibálokkal fog vacsorázni, ahogy ismerem.
teuton
@Maccska: Erkölcsrendeszet??? Hat mar vagy 30 eve a zartosztalyon lehetsz, ha ilyent ismersz...A nemibetegsegekröl meg a szakertöknel erdeklödj: Csatornanszallle Jozzsi meg Csokis Mate...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.