A Magyar Nemzetnek adott interjújában Nagy Feró kifejtette, hogy szerinte a világ nagy hazugsága, hogy a „demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő”, és aki szerint a liberális kifejezésnek nincs is meg az értelme. A Kossuth-díjjal is kitüntetett Nagy Feró egyébként visszatérő vendég a fideszes eseményeken, a novemberi kongresszuson is ott volt.  A zenész hétvégén a Beatrice 45 jubileumi nagykoncertre készül.

Az a világ nagy hazugsága, hogy a demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő. A liberális kifejezésnek meg nincs is meg az értelme. A demokrácia nagyon fontos lehetne, de sajnos el van torzítva, a demokraták így aztán nem is demokratikusan működnek. Számomra az nem demokrácia, ha „beverik a pofámat”, mert olyat mondok, ami nem a kedvükre való

– válaszolta Nagy Feró a Magyar Nemzetnek arra a kérdésre, hogy „mi a legnagyobb fenyegetés, amivel szemben lázad ma a rockzene”.

Én mindig vállaltam ezt, és nem zavar, ha azért bántanak, mert szimpatizálok a kormánypárttal és Orbán Viktorral, akihez hasonló nagy formátumú politikus nincsen ma a világon

– mondta Nagy Feró.

Szintet lépett Nagy Feró Orbán-imádata: "Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!

Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

A Beatrice frontembere arról is beszélt a lapnak, hogy szerinte a magyar könnyűzenei élet hetven százaléka jobboldali, nemzeti érzelmű, csak kevesen vannak, akik ezt be is vallják, mert félnek kimondani. Nagy Feró szerint a rockzenész mindig politizál, lesz politikai üzenet a hétvégi, jubileumi Beatrice 45 nagykoncerten is.

Azt is mondta, hogy szerinte a Beatrice most is rendszerellenes, most épp azért, mert „az Európai Unió ellen vagyunk”.

Most azért vagyunk rendszerellenesek, mert az Európai Unió ellen vagyunk. A rockzene mindig is politizált. Aki játssza a függetlent, az általában baloldali, nincs olyan, hogy valaki független – szerintem. Ez képmutatás. Engem viszont nem érdekel, hogy azért, mert híve vagyok Orbánnak, valaki nem szeret.

Nagy Feró elmondta:

Az a világ nagy hazugsága, hogy a demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő. A liberális kifejezésnek meg nincs is meg az értelme. A demokrácia nagyon fontos lehetne, de sajnos el van torzítva, a demokraták így aztán nem is demokratikusan működnek. Számomra az nem demokrácia, ha „beverik a pofámat”, mert olyat mondok, ami nem a kedvükre való. Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi.

Forrás: Magyar Nemzet, Telex

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Mit várhatunk egy olyantól, aki kiérdemelte a nemzet csótánya nevet? Függetlenül attól, hogy jutott ehhez a címhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ezt a történetet írják róla:
A Fekete Bárányok koncertet 1980. augusztus 23-án rendezték az óbudai Hajógyári szigeten, amelyen a korszak legjobb, a hatalom által nem támogatott, "kitaszított", úgymond "fekete bárány" zenekarai: a Beatrice, a Hobo Blues Band és a P.Mobil lépett fel. Ekkor kapja a "Nemzet Csótánya" címet. (Valójában nem így szerepel a "pólón"... Oda az van írva "Nem nemzet csótánya", de ezt tévesen a Nemzet Csótányának nézték...ami rajta is maradt Ferón.)

Tehát ő "nem nemzet csótánya"-nak nevezte magát. Egyébként ő ezt mondta erről: én akartam lenni a nemzet csalogánya, de az a név már foglalt volt.
surdilloFUJT
@Maccska: ...neked való ez az örjöngő ordító csótánymajom,akinek szaros a nyelve,te meg csak smárold,baxatlan paszkonca macska!!!
terlasz
Tényleg nehéz ilyen formátumot találni. Talán Kim Jong Un?
Toller Béla
Gaykorlatlag minden hivatalban lévő politikis jobb, mint orbán, nem is beszélve a még nem hivatalban lévőkről ! Ennyire hülye kérdésre nem lehet válaszolni ! Egy országot levitt az emeletről a pincébe ! Ellopott többszáz milliárdnyi forintot, kifosztotta demokratikus intézményeket, kiszolgáltatott rabbá tette a magyar munkavállalókat, idióta barmokat ültetett a nyakunkba. Kitörölte a valagát a magyar parlamentttel ! Nagy ferkóknak ad szócsövet, a győzikéknek, töthgabiknak, a legnagyobb esemény ha tóthandin nincs bugyi ! A borcsamarcsi lefogyott ! Hányni kell ettől az embertől, nem elájulni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.