A Magyar Nemzetnek adott interjújában Nagy Feró kifejtette, hogy szerinte a világ nagy hazugsága, hogy a „demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő”, és aki szerint a liberális kifejezésnek nincs is meg az értelme. A Kossuth-díjjal is kitüntetett Nagy Feró egyébként visszatérő vendég a fideszes eseményeken, a novemberi kongresszuson is ott volt.  A zenész hétvégén a Beatrice 45 jubileumi nagykoncertre készül.

Az a világ nagy hazugsága, hogy a demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő. A liberális kifejezésnek meg nincs is meg az értelme. A demokrácia nagyon fontos lehetne, de sajnos el van torzítva, a demokraták így aztán nem is demokratikusan működnek. Számomra az nem demokrácia, ha „beverik a pofámat”, mert olyat mondok, ami nem a kedvükre való

– válaszolta Nagy Feró a Magyar Nemzetnek arra a kérdésre, hogy „mi a legnagyobb fenyegetés, amivel szemben lázad ma a rockzene”.

Én mindig vállaltam ezt, és nem zavar, ha azért bántanak, mert szimpatizálok a kormánypárttal és Orbán Viktorral, akihez hasonló nagy formátumú politikus nincsen ma a világon

– mondta Nagy Feró.

Szintet lépett Nagy Feró Orbán-imádata: "Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!

Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

A Beatrice frontembere arról is beszélt a lapnak, hogy szerinte a magyar könnyűzenei élet hetven százaléka jobboldali, nemzeti érzelmű, csak kevesen vannak, akik ezt be is vallják, mert félnek kimondani. Nagy Feró szerint a rockzenész mindig politizál, lesz politikai üzenet a hétvégi, jubileumi Beatrice 45 nagykoncerten is.

Azt is mondta, hogy szerinte a Beatrice most is rendszerellenes, most épp azért, mert „az Európai Unió ellen vagyunk”.

Most azért vagyunk rendszerellenesek, mert az Európai Unió ellen vagyunk. A rockzene mindig is politizált. Aki játssza a függetlent, az általában baloldali, nincs olyan, hogy valaki független – szerintem. Ez képmutatás. Engem viszont nem érdekel, hogy azért, mert híve vagyok Orbánnak, valaki nem szeret.

Nagy Feró elmondta:

Az a világ nagy hazugsága, hogy a demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő. A liberális kifejezésnek meg nincs is meg az értelme. A demokrácia nagyon fontos lehetne, de sajnos el van torzítva, a demokraták így aztán nem is demokratikusan működnek. Számomra az nem demokrácia, ha „beverik a pofámat”, mert olyat mondok, ami nem a kedvükre való. Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök! Én úgy gondolom, hogy David Pressman, Amerika budapesti nagykövete nyíltan provokál minket. Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi.

Forrás: Magyar Nemzet, Telex

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Mit várhatunk egy olyantól, aki kiérdemelte a nemzet csótánya nevet? Függetlenül attól, hogy jutott ehhez a címhez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Hát talán az észak koreai álnok,aki döghúson tartja "jól" a népét!
Qqberci
Hát, az biztos, hogy a formátumát elnézve, a legnagyobb kerületű...
Aki Én
Olyan valóban nem könnyű találni.
És ez nem érdem.
rücsü41
Jól van Nagy Feró!Ez a Te véleményed, de tudod hogy Te nem vagy egy " totum factum", , csak elmondtad a véleményedet..Szerintem kijár Neked a 113.-dik számú Orbán papagáj kitüntető cím!Azt azért észre vehetnéd, hogy Te lehet hogy azt mondsz amit akarsz ,és nincs következménye, de ha kicsit olvasnád a híreket akkor tudhatnál olyanokról aki a véleményük, a cselekedetük miatt állásukat vesztették.Vagy Te ezekről nem is tudsz?Pedig azt hittem tájékozottabb vagy ennél, ha már nyilatkozgatsz!
Aki Én
@rücsü41: Nézzük el neki, sosem az eszéért volt kedvelt.
rücsü41
@Aki Én: Most Nagy Ferót tekintsem olyannak aki nem tudja mit beszél?Egy villamos mérnököt?Na azt azért nem.Aki újságokban , médiában nyilatkozik azt azért az általánosnál tájékozottabbnak tekintem, sőt alkalmazkodónak, aki a gengszterváltás előtt is tudta hogy mitől döglik a légy, s ezt a képességét csak mostanában öreg korában ,hogy nem fut már annyira a szekér , csak tovább fejlesztette.
dr. prédikátor
mondjon nekem valaki még egy olyan faszsztopó seggnyaló patkány min amilyen te vagy , te geci!!!
Aki Én
@rücsü41: ...ma ki nem nyilatkozik a médiában?
Yoda69
Kell neki meg egy Kossuth-dij, mert mar elitta a vele jaro 10 milliot.
jáger laszló
A seggnyalás nagymestere maga Nagy Feró
Talán nincs is még 1 ilyen zenész a világon!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
Mit várhatunk egy olyantól, aki kiérdemelte a nemzet csótánya nevet? Függetlenül attól, hogy jutott ehhez a címhez.
Béla333
Kilóra megvehető egykori előadók, akik ma már abból élnek, hogy beálltak a maffia seggnyalói közé!
A csótány is ilyen, nemhiába ragadt rá ez a becenév.
Dr. Proktor
Mondjuk Putler! Legalább 15-ször nagyobb...
Eladott Ország
Nagy Feró szerint is benne van a Kossuth díjában, hogy kiáll a fidesz mellett.
twitter.com/janos_hary/status/1628817079166988288/photo/1
fidesz nyalonc automata. Csótányok és Dikkmánok legalja.
mobile.twitter.com/dggfthr/status/1616314313618210816
Nem vagyok én drogos részeg boros. Nem keskeny az utca, csak szoros. Nem tántorgok, csak a lépést cifrázom. Kossuth díjat ért a nyalásom.
uploads.disquscdn.com/images/2b3246be2909c7ea6e8bf4233233cca53355c866baa3583c9d55a39ef0cbee63.png
Péter2
Hát ezt jól megmondta a nemzethy csótány igaza van ! Az öregebbje mint ő a komcsi rendszerben is kiváltságos volt, így meg is találta a fidesz politikájában a múltat rendszerváltás után , mivel rendszerváltás után a fideszben igen nagy többségében ott tobzódnak a volt párttitkárok , kisz titkárok , besúgók , III/II III/III és különböző kommunista pártfunkcionáriusok hát a kommunista beidegződés az ilyen , tapossák egymást a különböző díjakért , amit evvel értéktelené tették , sajnos azokét is, akik sok sok év eltöltött kutatómunkájukért kaptak , ezek az öreg komcsik mit tettek rendszerváltás óta, mint ez a csótány ? Milyen munkásságuk volt ? Semmilyen , Kádárnál nem ütötte meg a szintet a tevékenységük , hogy kitüntesse őket , most meg a jelenlegi rendszernek besúgói és kiszolgálói lettek, ezért kapják a pénzt díjakat közpénzből , tehát propagandaállatok mifelénk így hívják őket ,. mert a saját munkásságukból felkopna az álluk , így mindig szólgálni kell valakit ezeknek a celebeknek , hogy éhen ne dögöljenek , lásd ez is nélkülözött a zalatnai is , és így tovább, ott is vannak a komcsik között , hála isten a jobboldalon Zalatnai nem véletlen ült börtönbe , igazi jobboldali!
Eladott Ország
@nemkati: „Nagy Feró Letenyén jött világra, de édesapja az erdélyi faluból, Székelykocsárdról származik, édesanyja pedig a szintén erdélyi Nyárádszentbenedekről. A zenész szülei Romániából menekültek Magyarországra, édesapja ugyanis nem akart magyarok ellen harcolni a román hadseregben.”
A minap találtam egy csótányt, de nem bántottam, hátha Kossuth díja van.
twitter.com/csorike1520/status/1669726660038475781/photo/1
Az első Kossuth- díjas zeneművész Kodály Zoltán volt, Onnan küzdöttük le magunkat Nagy Feróig. Ma már a nagyon nincs színvonal,elég dörgölödzni a hatalomhoz, lejáratták a Kossuthdíjat is. Ferónak csak az életkora komoly, Zalatnay is kapott, ugyanis nem apáca. Sikerült a Kossuthdíjat is tönkretenni ilyen gagyi emberekkel, szégyellem de szerintem azok is akik a kimagasló munkájukért kapták vagy a tehetségüket, élet munkájukért. Nagy Feró még a kottát sem tudja olvasni,
a zeneösszhangzattanról még csak nem is hallott, őt csak "báncsák"... ez pedig a magyarság érdekeit is "báncsa"... "Már akkor is egy senki volt, amikor még volt valaki." ( Hofi)
twitter.com/TurkKatalin/status/1700910402396193236/photo/1
csak úgy....
valaki tudja a seggnyaló csótány latin nevét?
Nanya
Igazat mondott a csótány ,ne bántsátok !
Ilyen nincs másik a világon. Szerintem ilyen aljas NINCS-
Nessy
@nemkati: Ahogy öregszik úgy lesz egyre szervilisebb, zakkantabb!
nemkati
@Nessy: ... és nyaloncabb. Valahogy úgy érezheti, hogy a meg nem érdemelt Kossuth-díját így kell neki kiérdemelni.
simmering73
@csak úgy...: Csak magyarul: análféreg.
Sakk Matt
Nemzethy Csótány!

Igazad van..ekkora szarkupac nincsen még egy a világon!
nemkati
Ezt a történetet írják róla:
A Fekete Bárányok koncertet 1980. augusztus 23-án rendezték az óbudai Hajógyári szigeten, amelyen a korszak legjobb, a hatalom által nem támogatott, "kitaszított", úgymond "fekete bárány" zenekarai: a Beatrice, a Hobo Blues Band és a P.Mobil lépett fel. Ekkor kapja a "Nemzet Csótánya" címet. (Valójában nem így szerepel a "pólón"... Oda az van írva "Nem nemzet csótánya", de ezt tévesen a Nemzet Csótányának nézték...ami rajta is maradt Ferón.)

Tehát ő "nem nemzet csótánya"-nak nevezte magát. Egyébként ő ezt mondta erről: én akartam lenni a nemzet csalogánya, de az a név már foglalt volt.
surdilloFUJT
@Maccska: ...neked való ez az örjöngő ordító csótánymajom,akinek szaros a nyelve,te meg csak smárold,baxatlan paszkonca macska!!!
terlasz
Tényleg nehéz ilyen formátumot találni. Talán Kim Jong Un?
Toller Béla
Gaykorlatlag minden hivatalban lévő politikis jobb, mint orbán, nem is beszélve a még nem hivatalban lévőkről ! Ennyire hülye kérdésre nem lehet válaszolni ! Egy országot levitt az emeletről a pincébe ! Ellopott többszáz milliárdnyi forintot, kifosztotta demokratikus intézményeket, kiszolgáltatott rabbá tette a magyar munkavállalókat, idióta barmokat ültetett a nyakunkba. Kitörölte a valagát a magyar parlamentttel ! Nagy ferkóknak ad szócsövet, a győzikéknek, töthgabiknak, a legnagyobb esemény ha tóthandin nincs bugyi ! A borcsamarcsi lefogyott ! Hányni kell ettől az embertől, nem elájulni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.