A Börzsönyben kirándulók új táblákkal szembesülhetnek mostanában.

Arab nyelvű táblák fogadják a Börzsönybe kirándulókat

Leginkább a fideszes törzsközönségnek készült, bár úgysem értik, mit jelent a felirat. Forrás: Telex

A puskájával lövésre készülő vadászt ábrázoló táblán magyar felirat nincs, de öt különböző nyelven jelzik, hogy a területen intenzív vadászat zajlik és az erdőben veszélyes tartózkodni, köztük arabul is – írja a Telex. Nem tudni, hogy ki helyezte ki a táblákat, a Duna-Ipoly Nemzeti Park illetékese sem tudta ezt megmondani.

Szeptemberben a Börzsönyben is megjelentek az embercsempészek és az illegális bevándorlók, akik a szlovák határ felé tartanak. Diósjenő polgármestere pedig egyenesen arról írt, hogy migrációs főútvonallá vált a Börzsöny. Székely József most arról számolt be a Telexnek, hogy szeptember végére szinte teljesen megszűnt az idegenek mozgása a környező erdőkben, amit sokan összefüggésbe hoznak a szlovákiai választásokkal. A kampányban a későbbi győztes Robert Fico, Orbán szintén populista, bár „balosnak” megmaradt kebelbarátja migránsokkal riogathatta a választókat.

Forrás: Telex
Fotó: Telex

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"magyar felirat nincs, de öt különböző nyelven jelzik, hogy a területen intenzív vadászat zajlik és az erdőben veszélyes tartózkodni"

Gondoskodnak a népekről, ez nagyon dícséretes. Viszont "a magyarokat lelövik, ugye?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Az oroszok lennének ilyen előzékenyek? Ők járnak még éjszaka vadászgatni. a szép hajnali képekkel kápráztatják el a magyarokat, mert mi csak nappal látjuk ezeket a tájakat. Érdekes a képaláírásuk is a tájegységeket zónaként nevezik meg.
Olyasmi ez mint az MTV nég csütörtökös időjárás jelentése, kilóg a magyar tájak elnevezésétől. Az egész trianoni hőbörgést az oroszok érdekeit szolgálja.
Bemesélik, nekünk hogy ez a mi érdekünk, holott Antall még az ukrán-magyar alapszerződésben igyekezett békés szándékát a magyarok érdekében megkötni. Így ment elébe az erdély státuszának megtartásának is. Az uniós csatlakozás is ezt a célt szolgálta, és ezért árulja ek a csüngőhasú a hazáját. Európára a kotlósszarú orbán a legveszélyesebb. Hogy elkerülje a börtönt, minden aljasságra képes, kirobbantva a nemzetek közötti viszályt.
Sakk Matt
Legalább rovásírással, ha kérhetem!
jáger laszló
Magyar kirándulókra mindez nem vonatkozik
csak ennyi
barátilag
J.L.
Designer
Magyarul? Minek? Pisa-teszt alapján nem is tudunk olvasni!!!
balos
@Sakk Matt: Na az már az igazi kultúrha!Persze 1 turulon edződött fideSSes már ettől is dagad!A vargát is azért váltotta le a kolostor gyesznó,mert olyan vékonyra sikerült a formátuma!
balos
Azért kíváncsi lennék,hogy hány terrorista tart ott lőgyakorlatot az erdő lakóira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.