A Börzsönyben kirándulók új táblákkal szembesülhetnek mostanában.

Arab nyelvű táblák fogadják a Börzsönybe kirándulókat

Leginkább a fideszes törzsközönségnek készült, bár úgysem értik, mit jelent a felirat. Forrás: Telex

A puskájával lövésre készülő vadászt ábrázoló táblán magyar felirat nincs, de öt különböző nyelven jelzik, hogy a területen intenzív vadászat zajlik és az erdőben veszélyes tartózkodni, köztük arabul is – írja a Telex. Nem tudni, hogy ki helyezte ki a táblákat, a Duna-Ipoly Nemzeti Park illetékese sem tudta ezt megmondani.

Szeptemberben a Börzsönyben is megjelentek az embercsempészek és az illegális bevándorlók, akik a szlovák határ felé tartanak. Diósjenő polgármestere pedig egyenesen arról írt, hogy migrációs főútvonallá vált a Börzsöny. Székely József most arról számolt be a Telexnek, hogy szeptember végére szinte teljesen megszűnt az idegenek mozgása a környező erdőkben, amit sokan összefüggésbe hoznak a szlovákiai választásokkal. A kampányban a későbbi győztes Robert Fico, Orbán szintén populista, bár „balosnak” megmaradt kebelbarátja migránsokkal riogathatta a választókat.

Forrás: Telex
Fotó: Telex

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"magyar felirat nincs, de öt különböző nyelven jelzik, hogy a területen intenzív vadászat zajlik és az erdőben veszélyes tartózkodni"

Gondoskodnak a népekről, ez nagyon dícséretes. Viszont "a magyarokat lelövik, ugye?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
"magyar felirat nincs, de öt különböző nyelven jelzik, hogy a területen intenzív vadászat zajlik és az erdőben veszélyes tartózkodni"

Gondoskodnak a népekről, ez nagyon dícséretes. Viszont "a magyarokat lelövik, ugye?"
Sámannus
Az oroszok lennének ilyen előzékenyek? Ők járnak még éjszaka vadászgatni. a szép hajnali képekkel kápráztatják el a magyarokat, mert mi csak nappal látjuk ezeket a tájakat. Érdekes a képaláírásuk is a tájegységeket zónaként nevezik meg.
Olyasmi ez mint az MTV nég csütörtökös időjárás jelentése, kilóg a magyar tájak elnevezésétől. Az egész trianoni hőbörgést az oroszok érdekeit szolgálja.
Bemesélik, nekünk hogy ez a mi érdekünk, holott Antall még az ukrán-magyar alapszerződésben igyekezett békés szándékát a magyarok érdekében megkötni. Így ment elébe az erdély státuszának megtartásának is. Az uniós csatlakozás is ezt a célt szolgálta, és ezért árulja ek a csüngőhasú a hazáját. Európára a kotlósszarú orbán a legveszélyesebb. Hogy elkerülje a börtönt, minden aljasságra képes, kirobbantva a nemzetek közötti viszályt.
Sakk Matt
Legalább rovásírással, ha kérhetem!
jáger laszló
Magyar kirándulókra mindez nem vonatkozik
csak ennyi
barátilag
J.L.
Designer
Magyarul? Minek? Pisa-teszt alapján nem is tudunk olvasni!!!
balos
@Sakk Matt: Na az már az igazi kultúrha!Persze 1 turulon edződött fideSSes már ettől is dagad!A vargát is azért váltotta le a kolostor gyesznó,mert olyan vékonyra sikerült a formátuma!
balos
Azért kíváncsi lennék,hogy hány terrorista tart ott lőgyakorlatot az erdő lakóira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.