Az MVM-nél visszatér az éves gázóra-leolvasási rendszer, vagyis nem elegendő lefényképezni és beküldeni a mérőállást.

Az MVM minden lakásba beteszi a lábát – Visszatér a személyes gázóra-leolvasás

Fotó: 123rf.com

Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. által megbízott cég, a DL Kft. arról értesítette a megbízó ellátási területén lévő lakossági ügyfeleket, hogy munkatársa a közeljövőben, a levélben megadott, ötnapos idősávon belül felkeresi, hogy leolvassa a gázmérőjét

- számol be a Vg.hu.

Ha az ügyfél nincs otthon, nem tudja várni a leolvasót, akkor a leolvasó a helyszínen hagy egy értesítőt, rajta elérhetőségekkel és szükséges információkkal, így tudnak új időpontot egyeztetni.

Fontos, hogy a DL Kft. munkatársai az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. által kibocsátott fényképes igazolvánnyal rendelkeznek. A kft. kéri, hogy ezt az ügyfél a saját biztonsága érdekében minden esetben ellenőrizze. A leolvasást végző munkatársak személyéről, jogosultságáról a fényképes igazolványon található központi telefonszámon lehet meggyőződni

- teszi hozzá a Vg.hu.

Minderre azért van szükség, mert az MVM kivezeti a helyszíni leolvasást helyettesítő mérőállás-bejelentést. Mivel pedig a pontos elszámoláshoz elengedhetetlen a személyes leolvasás, a DL munkatársának be kell jutnia a gázmérőhöz. A cég kéri, hogy az ügyfél tegye lehetővé a megadott időszakban a gázmérő leolvasását.

Forrás: Vg.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Hozzám biztos be nem jön!
Utcán elérhető (házfalban) az összes mérő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
@szegfue: Pontosan!! Nem véletlenül fényképezik le az óraállást a plombával együtt.
A
szegfue
@ágimami: A "bizalmatlanság" abból is látszik, hogy aki fotózza az óra állását, annak sem hisznek, csak a saját emberüknek.
justhpeter
@ágimami: Átalánydíjas vagyok és az évzáró számlában jelzik mikor jönnek jövőre. Általában júniusban és a kiválasztott hét öt munkanapját jelölik mint várható napokat. Eddíg mindkét részről problémamentes volt.
ágimami
@justhpeter: Igy működik nálunk is, csak nálunk augusztusban van a végelszámolás, mivel én is átalánydíjas vagyok.
Az igaz, hogy jelzik a jövő évi időpontot (4-5 napot), de mielőtt jönnek napokkal előtte értesítik a tulajdonosokat, a fentiekben leírtak szerint.
Problémánk még a hosszú évek alatt soha nem volt.
Nessy
@justhpeter: @ágimami: Nálam júliusban jönnek, napra, órára pontosan! Aki már másodszor is jön, tudja hogy a fiam lakásába is én jövök vele! Jelenleg mindkét óra leolvasó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.