Hiába a plusz százmilliárdok, lényegében összeomlott a legutóbb 66 napja módosított költségvetés. A magyar költségvetés tizenegy hónap után sokkal nagyobb bajban van annál is, mint amit októberben gondoltak róla. A deficit 4000 milliárd forint fölé nőtt, és szinte biztossá vált, hogy a harmadszor kitalált éves hiánycélt sem sikerül elkerülni. Az államcsód egyre fenyegetőbb közelségben kopogtat.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mar igy is technikai allamcsodben vagunk honapok ota. Az orban kormany keptelen fizetni az allami cegek, korhazak adossagait, de mar privat cegeknek sem tud fizetni (Pfizer).
Ha a Pfizer megnyeri a pert, es orbanek akkor sem fizetnek kamatostul, akkor bizony konnyen bovliba vagjak az orszagot a hitelminositok, ami elhozza nekunk az allamcsodot.
balos
@Yoda69: Pedig az állam nem a fideSS,mert ők már úgy szétlopták az országot,hogy kináig ér a pénzfolyamuk!Természetesen az üvegzsebük gumiból van,mint a volt v.kerületi köcsögnek a lakása!
Peller Anikó
@KisTehén: Mi van hülyegyerek, betalált? De azért belájkoltad magad ahogy szoktad butabuznyák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok