Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rövid beszélgetést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel az újonnan megválasztott argentin elnök beiktatási ünnepségén tett látogatása során – írja a European Pravda.

Zelenszkij elcsípte Orbán Viktort, vita lett belőle – videó

Orbán és Zelenszkij az argentin parlament a vendégpáholyában. A beszélgetésükről készült felvételt az argentin szenátus hivatalos YouTube-csatornája mutatta be.

Az MTI kérdésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke elmondta: Ukrajna EU-csatlakozása ügyében a magyar kormányfő jelezte az ukrán elnöknek: az Európai Unió tagállamai folyamatosan tárgyalnak a kérdésről.

Forrás: European Pravda

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Zelenszkij valszeg' elküldte melegebb éghajlatra a csúti gecit ahová való ! A román cigány csak egy köztörvényes bűnöző, hazáruló és politikai prostituált pszichoptata rohadék!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Zelenszkij valszeg' elküldte melegebb éghajlatra a csúti gecit ahová való ! A román cigány csak egy köztörvényes bűnöző, hazáruló és politikai prostituált pszichoptata rohadék!
Clavigo
Baszta volna nyakon ezt a muszkaszopót..
jáger laszló
Hát ezt is jól L baxták,most aztán baxhatják!!!
csak ennyi barátilag
J.L.
1kaszás
@durbincs: A 10-es IQ-al neked sincs mire büszkélkedned. Nem biztos, hogy megérted, de hátha:”az emberi kicsinyesség örökös mementója az, amikor egy vitában az egyik fél, kifogyva az érvekből piti sárdobálásba és személyeskedésbe kezd.” Érveket B+, mi nem tetszett , a csuti geci, a hazaárulo stb(ésatöbbi, hogy értsd).
human
Le a kalappal Zelenszkij önmérséklete előtt. Én nem tudnék ennyire visszafogott lenni, ha előttem állna az aki Putyint szolgálja.
1kaszás
@Pegero: Ami késik , az nem marad el. Végre rájöttél, hogy a geci viktor nem ismeri a beiktatási protokollt,,,,,
1kaszás
@Maccska: És! B+, ott háboru van, valakinek védeni kellene a hazájukat. Miattad már Mo putyin gyarmata lenne. Amuy meg hazugság, uszitás amit irsz, hiteles forrás nélkül.
1kaszás
@Maccska: Végül is igazam lett, te 1 rogángeciláda propagandista vagy, a lényeget elfelejtetted "Forrás
A megyei katonai hatóság a Karpataljalap.net szerint „emlékeztetett arra, hogy a behívó kézbesítése nem jelenti azt, hogy a hadköteles azonnal a háborúba kerül. Először az adatok ellenőrzése történik, majd a hadköteles orvosi vizsgálaton esik át, és csak ezt követően, ha az illető szolgálatra alkalmas, adják ki mozgósítási parancsot. Vagyis a hadköteles kiképzésre megy.” Magyarul, a hadkötelezettségnek nem eleget tevöket szedték össze,,,,
zenebohóc
A hely, az idő nem alkalmas erre! Az esemény ennél komolyabb! Orbán Viktor helyében én megkértem volna, hogy ne most... Nem ezért vannak ott!
Csak Norisz és senki más
Az ilyen jellegű cikkeknek a mellékhatása ártalmasabb! Indirekt módon hordoz egyfajta jelentést, mely szerint egy ilyen kis országnak a vezetője (Magyarország) ekkora fontossággal bír?! Kinek jó ez most??? Hipe-olja a világsajtó Orbán Viktort avagy Volodimir Zelenszkijt? Mikor kit?
kereső
A (z) "európai és világpolitikai tényező" magyar szuverenitási bajnok orbán viktor nyiltan beleavatkozik az USA belügyeibe, ahogyan teszi ezt a balkánon,ahogyan tette ezt a szlovákiai választáson- miközben itthon készül a nagy-nagy szuverenitásvádelmi!!! törvény. Teszi mindezt az orosz föderáció/putyin érdekében- Magyarország kárára.

444.hu/2023/12/10/guardian-orban-emberei-washingtonban-zart-ajtok-mogott-gyozkodik-a-republikanusokat-hogy-allitsak-le-ukrajna-katonai-tamogatasat
kereső
A Kárpát-aljai magyarok meg magasról nagy ivben-orbán és az állampárt által.
human
@zenebohóc: Orbán nem hajlandó találkozni Zelenszijjel. Akkor pedig az az alkalmas időpont mikor arra alkalom adódik. Itt nem arról van szó, hogy eddig Orbán éppen nem ért rá tárgyalni vele. Egyszerűen nem akar.
troppauerhumer
Vita ? Tudod Bélám.ez a baj a behugyozással,5 percig meleg aztán egész nap hideg a vita ugye két egyenlő fegyverrel rendelkező fél észérvelése ,pro és kontra -Orbán mindig fegyvertelen volt ,annyi szava ,hitele sincs az EU -ban mint a lókupecnek ,
az a kényszermozgás ,kézrángatózás ,nyakkendő izgazgatás ,zakórángatás ,kézcsók és szájnyalogatás ,mint Putlernél és mindenki másnál ,az örökös kisebbségi érzés
www.youtube.com/watch?v=dvYrJokhDf0
az argentin elnök elmegy Orbán mellet megöleli Borzalinot sarkon fordul átmegy a másik oldalra és agyon ölelgeti Zelenszkijt.

Orbán Viktor megpróbált elbújni a sarokba Zelenszkij elől , aki szó szerint sarokba szorította
www.eurointegration.com.ua/news/2023/12/10/7175284/
egészen Argentináig menekült Zelenszkij elől. Aztán megpróbált elrejtőzni, beállt a sarokba és boroshordónak tettette magát. De fülöncsípték a dagit. A twitter tele van már ezzel, és nem meglepő módon a hozzászólások közt sok írja, hogy OV Putyin kurvája, vagy hasonló meg, hogy az oroszok trójai falova az EU-n belül.
ha a kultúra napja alacsonyan áll a törpék is hosszú árnyékot vetnek Orbán szereti ,óriásnak láthatja magát

Azt szeretném tudni, hogy mennyire volt teleszarva a a nagyvezíren golyóálló alsógatya?
Mérhetetlen szégyen Monak ilyen büdös, rosszindulatú tahó a miniÁlnoka
mindenki tudja Putler markában szorongatja a fonnyadt tökét ,a szájával Putler hangja szól..
Csizmás Kond
@Csak Norisz és senki más: A kis állam bírhat nagy akár világhatalommal, példa erre Vatikán. A hájpolás meg a világsajtó meg az egészhez fűzött akármi, attól függ hogy honnan nézed...mert mindenhonnan másnak látszik, másnak értékelik, másként tálalják és más értelmet próbálnak adni neki...mer6 ez a mai demokratikus civilizáció.
Csak Norisz és senki más
@Csizmás Kond: Mainak mai! Demokratikus? Civilizáció? Ez?! Globálisan?
nezelodo
@human: A dakota nem talált hirtelen egy nehéz függönyt, hogy gyáván elbújjon az ukrán elől...
nezelodo
@durbincs: Á nem tartozok sem a csatornamászók, sem a Jézus menyasszonyát kereső herceg csapatába Matildkával sem ápolok bizalmas viszonyt és leszbikus politikusért sem drogos fazonért, sem pedofiért nem utazok külföldre, itthon meg emiatt kerülöm a kormánytényezőket.
Csizmás Kond
@Csak Norisz és senki más: :)...milyen olyan de nincs más...:)
zenebohóc
@human: Ja, ezt nem tudtam! Miért? Mert Zelenszkij vágóhídra viszi a saját népét honvédő háború címén???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.