Nagyot mennek Orbán Viktor válogatott sutaságai a médiában, miután kénytelen volt összefutni Argentínában a magyar kormányzati sajtótermékeken keresztül agyba-főbe gyalázott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

Orbán Viktor kezet csókolt, majd pofára esett az argentin elnök beiktatásán – videóFotó: Juan Mabromata / AFP

Először egy videó jelent meg arról, hogy Zelenszkij és Orbán higgadt, de láthatóan nem túl szívélyes eszmecserébe keveredik a ceremónián. 

Ezzel kapcsolatban később Havai Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke úgy nyilatkozott, a beszélgetés során Ukrajna EU-csatlakozása ügyében a magyar kormányfő jelezte az ukrán elnöknek: az Európai Unió tagállamai folyamatosan tárgyalnak a kérdésről.

Majd érdekes felvételeket tett közzé a francia AFP fotóügynökség. Itt van például ez a videó, amelyen Orbán Viktor – megmosolyogtató szokásához híven – kezet csókolt, vagy legalábbis kézcsókot imitál, amikor üdvözli őt az új alelnök, Victoria Villarruel.

Majd érkezik Milei argetin elnök, és az egyedül, de annál lelkesebben tapsoló Orbán mellett elhaladva a volt brazil elnököt, Jaír Bolsonarót öleli keblére. Végül hosszasan lapogatja az Orbán által gyűlölt ("miért nem adja meg magát, és háborúzik tovább?") Zelenszkijt is.

A fotókon is az látható, hogy az ukrán elnök a több meghívotthoz képest megkülönböztetett figyelemben és szívélyes fogadtatásban részesült Javier Milei által.

Orbán Viktor kezet csókolt, majd pofára esett az argentin elnök beiktatásán – videóFotó: Luis Robayo/ AFP

Érdekes lesz, hogy a továbbiakban miként próbál meg Orbán Viktor egyszerre dörgölőzni a Zelenszkij-barát argentin elnökhöz, és továbbra is kiszolgálni a Kreml igényeit.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezen jót röhögtem most.
Zseb diktátorunk nyelv lógatva tapsol, de az Argentin diktátor semmibe se veszi öt, átlep előtte es keblére ölel egy másik valakit. A 9.masodperctol érdemes figyelni. (Külön felhívnám orban ápolóinak figyelmet O1G gyanús száj rángatására!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Hivatalos találkozón a kézfogás dukál!!
Semmi kézcsók, cviki puszi,vállveregetés!!
Ezt Viktor is +tanulhatná már!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nejlontacskó
@KisTehen: igen, rendesen pofára esett, ez tisztán látszik... :)
csak úgy....
@KisTehen: "orbán meggondolta gát " ? -egyre szarabb a magyarod,te buta ruszki!
neked 0rbán még mindíg nagybetüvel kezdödött..., csak nem a ferkó csavarta el + 100 forintal a hüséges buksidat? :)
Lepényleső
- A vér nem válik vízzé!
- Kutyából nem lesz szalonna!
... S vélhetően az önteltségétől szabadulni képtelen suttyóból diplomata?
jáger laszló
Hol lesz legk9zelbb 1 kezit csókolomos vizitelés a meghívottak legnagyobb 9römére!!??
Az ilyen attrakcóra sokan kíváncsiak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
"Ami az argentin legénybúcsút, bocsánat, beavatási ünnepséget illeti: Júdás mellett ott volt a first lady is (aki tudtommal nem Schmidt Mária, pedig ő is ott volt franc tudja, milyen minőségében), és megint jól leolvasható volt az arcáról, mennyire élvezi a nagyok társaságát, ezeket a kiruccanásokat. Ahol mindig kötelezően készül egy közös kép valami pappal, lássa a pór nép, milyen szent emberek ezek. A tolvaj, a felesége és a pap. Gyönyörű, Guy Richie akár meg is filmesíthetné ezeket a szürreális performanszokat, amelyeket ezek a világ különböző pontjain előadnak. Ezúttal egy újabb csörgősipkás eszelős beiktatásán, ahol ráadásul a bukott Bolsonaro volt az egyik díszvendég. Meg a spanyol szélsőjobb vezetője. És igen, a Fidesz miniszterelnöke ebben a fekete zónában van elemében, ilyen társaságban érzi jól magát."
kolozsvaros.com/2023/12/12/kell-a-kemenykedo-szindarab-kulonben-kiderulne-hogy-csak-egy-tollpihe-a-szelben/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.