Nagyot mennek Orbán Viktor válogatott sutaságai a médiában, miután kénytelen volt összefutni Argentínában a magyar kormányzati sajtótermékeken keresztül agyba-főbe gyalázott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

Orbán Viktor kezet csókolt, majd pofára esett az argentin elnök beiktatásán – videóFotó: Juan Mabromata / AFP

Először egy videó jelent meg arról, hogy Zelenszkij és Orbán higgadt, de láthatóan nem túl szívélyes eszmecserébe keveredik a ceremónián. 

Ezzel kapcsolatban később Havai Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke úgy nyilatkozott, a beszélgetés során Ukrajna EU-csatlakozása ügyében a magyar kormányfő jelezte az ukrán elnöknek: az Európai Unió tagállamai folyamatosan tárgyalnak a kérdésről.

Majd érdekes felvételeket tett közzé a francia AFP fotóügynökség. Itt van például ez a videó, amelyen Orbán Viktor – megmosolyogtató szokásához híven – kezet csókolt, vagy legalábbis kézcsókot imitál, amikor üdvözli őt az új alelnök, Victoria Villarruel.

Majd érkezik Milei argetin elnök, és az egyedül, de annál lelkesebben tapsoló Orbán mellett elhaladva a volt brazil elnököt, Jaír Bolsonarót öleli keblére. Végül hosszasan lapogatja az Orbán által gyűlölt ("miért nem adja meg magát, és háborúzik tovább?") Zelenszkijt is.

A fotókon is az látható, hogy az ukrán elnök a több meghívotthoz képest megkülönböztetett figyelemben és szívélyes fogadtatásban részesült Javier Milei által.

Orbán Viktor kezet csókolt, majd pofára esett az argentin elnök beiktatásán – videóFotó: Luis Robayo/ AFP

Érdekes lesz, hogy a továbbiakban miként próbál meg Orbán Viktor egyszerre dörgölőzni a Zelenszkij-barát argentin elnökhöz, és továbbra is kiszolgálni a Kreml igényeit.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezen jót röhögtem most.
Zseb diktátorunk nyelv lógatva tapsol, de az Argentin diktátor semmibe se veszi öt, átlep előtte es keblére ölel egy másik valakit. A 9.masodperctol érdemes figyelni. (Külön felhívnám orban ápolóinak figyelmet O1G gyanús száj rángatására!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ezen jót röhögtem most.
Zseb diktátorunk nyelv lógatva tapsol, de az Argentin diktátor semmibe se veszi öt, átlep előtte es keblére ölel egy másik valakit. A 9.masodperctol érdemes figyelni. (Külön felhívnám orban ápolóinak figyelmet O1G gyanús száj rángatására!)
izéke
Sértődötten félrenéz,míg Zelenszkij és Milei üdvözlik egymást,na ezt a videót se fogja bemutatni az m1 a birkáknak :)))))))))
lampa laz
Nem veszi észre ez a szerencsétlen, h az általa vélt szövetségeseinek is egyre kínosabb lesz a személye.
dr. prédikátor
ez a lókupec már teljesen leépült, ideje volna már egy diliházba bezárni!!!
zenebohóc
Argentína a Falkland-szigeteki háborút is elkúrta! Úgyhogy most Zelenszkijnek is csak lélekben segít! Ettől az öleléstől Vologya erőtt kapott... Nem többet!
levarosbukta
A puhosnak már akkora potroha van hogy ülni se tud rendesen.
Péter2
@lampa laz: Sőt pénteken olvastam a nagy olasz szövetségese, teljesen kilépett abból a kínai kavalkádból ,az olasz emberek érdekébe , amibe most viszi bele orbán Magyarországot a magyar emberek kárára .
lvegh78
Ez a szennyportál esik pofára folyamatosan... :)
lusta
@Péter2: Az egy dolog, hogy kilépnek az olaszok a kínai új selyemútból. Amiről idehaza mindenki mélyen hallgat. Tarantóban van egy kínaiak által ellenőrzött kikötő, amit egy 3 cégből álló lengyel konzorcium, bő amerikai támogatással, 60 millió euróért akar megvásárolni. Az egész céget egy amerikai fogja felügyelni. Figyelem, figyelem. Ronald FARKAS a neve. Közben mi aztán nagyon hatékonyak vagyunk a milliárdos veszteséget termelő olasz kikötőnkkel, a washingtoni lobbistáink azon dolgoznak kőkemény milliárdokért, hogy az ukránok nehogy pénzt kapjanak a yenkiktől. A világ úgy lesz@rja a nemzethy matyarokat, hogy csak na. Mi meg hagyjuk, mert nincs kire szavazni, mit tehetek egyedül, meg egyéb kitalált érvekkel egy ilyen népnek, országnak nincs keresnivalója a világon.
izéke
@lvegh78: akkor mi jó édes anyáért vagy itt a " szennyben "?
Péter2
Azért milyen szorgalmasan pörgette, öltögette a nyelvét mint egy zsákmányát kereső Komodói varánusz , miért nem küldik el pszichiátria vizsgálatra , hogy írjanak neki fel valamit , ez az ember meg van örülve ,nem veszik észre a munkatársai " vagy szándékosan "kihasználják ?
Menőmanó
Minden pénzt megért ahogy az argentín elnök ölelésre tárt karokkal megy Orbán felé, és a mellett lévőt öleli meg.
Volt is nagy nyelvjáték, csúti nehezen dolgozta fel, hogy nem ő a legfontosabb.
Clavigo
Szegény Orbán elvtárs... Ez mindenhol ég,,mint egy szaros gatya..
almalibre
Azok számára megmosolyogtató az "Orbán Viktor kezet csókolt, vagy legalábbis kézcsókot imitál", akik nincsenek tisztában az etikettel, ugyanis a kézcsók - leszámítva családon belűl - előírtan csak egy imitált gesztus.
Nessy
@almalibre: Ami ma már kiment a divatból! Sőt, abban a formában ahogy ezt Orbán teszi, modortalanság. A hölgy nyújtja kézcsókra a kezét, nem a hapsi kaja marokra.
zenebohóc
@Horizont: Dehogynem! Javier Milei egy nagy színész!!!
Cherry
Szánalmas zsiros törpe,, azt hiszi ő egy császár ,pedig de csak egy jelentéktelen kézcsókos román putris
almalibre
@Horizont: Legyen neked igazad, és Orbán sose kövessen el nagyobb hibát, mint konzervatív politikusként, egy konzervatív elnök beiktatásán, konzervatív tisztelettel köszönt egy konzervatív politikus hölgyet...
jáger laszló
Hivatalos találkozón a kézfogás dukál!!
Semmi kézcsók, cviki puszi,vállveregetés!!
Ezt Viktor is +tanulhatná már!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nejlontacskó
@KisTehen: igen, rendesen pofára esett, ez tisztán látszik... :)
csak úgy....
@KisTehen: "orbán meggondolta gát " ? -egyre szarabb a magyarod,te buta ruszki!
neked 0rbán még mindíg nagybetüvel kezdödött..., csak nem a ferkó csavarta el + 100 forintal a hüséges buksidat? :)
Lepényleső
- A vér nem válik vízzé!
- Kutyából nem lesz szalonna!
... S vélhetően az önteltségétől szabadulni képtelen suttyóból diplomata?
jáger laszló
Hol lesz legk9zelbb 1 kezit csókolomos vizitelés a meghívottak legnagyobb 9römére!!??
Az ilyen attrakcóra sokan kíváncsiak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
"Ami az argentin legénybúcsút, bocsánat, beavatási ünnepséget illeti: Júdás mellett ott volt a first lady is (aki tudtommal nem Schmidt Mária, pedig ő is ott volt franc tudja, milyen minőségében), és megint jól leolvasható volt az arcáról, mennyire élvezi a nagyok társaságát, ezeket a kiruccanásokat. Ahol mindig kötelezően készül egy közös kép valami pappal, lássa a pór nép, milyen szent emberek ezek. A tolvaj, a felesége és a pap. Gyönyörű, Guy Richie akár meg is filmesíthetné ezeket a szürreális performanszokat, amelyeket ezek a világ különböző pontjain előadnak. Ezúttal egy újabb csörgősipkás eszelős beiktatásán, ahol ráadásul a bukott Bolsonaro volt az egyik díszvendég. Meg a spanyol szélsőjobb vezetője. És igen, a Fidesz miniszterelnöke ebben a fekete zónában van elemében, ilyen társaságban érzi jól magát."
kolozsvaros.com/2023/12/12/kell-a-kemenykedo-szindarab-kulonben-kiderulne-hogy-csak-egy-tollpihe-a-szelben/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.