M. Richárd, a 2022 tavaszán elhunyt elítélt, a Dózsa György úti gázolás elkövetője börtönkórházi ellátásával kapcsolatos ügyében lezárták a nyomozást – írta meg a Telex.

Megvan a döntés, lezárult a halálos gázoló M. Richárd börtönkórházi kezelésének ügye

Fotó: Pixabay

Az ügyvédje, Mocsai Gergely, még 2022 januárjában feljelentést tett, állítva, hogy ügyfele nem kapott megfelelő egészségügyi ellátást, és családja szerint súlyosan lefogyott a börtönben.

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség a gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított büntetőeljárást, de most szakértői vélemények alapján úgy döntöttek, hogy nem történt bűncselekmény az esetben, és lezárták a nyomozást.

A Telex szerint Mocsai azonban panaszt nyújtott be a döntés ellen, mivel álláspontja szerint nem hallgatták ki az orvost, aki Richárdot kezelte.

Az ügyvéd hangsúlyozza, hogy M. Richárd élete talán megmenthető lett volna, ha megfelelő orvosi vizsgálatokat kap és időben kontrollra kerül.

Az élettársa korábbi interjúkban is kiemelte, hogy a férfi számos egészségügyi problémával küzdött, és folyamatos kezelésre szorult, de állapota börtönbéli időszakában jelentősen romlott. M. Richárd 2021 végén sztrókot kapott, majd 2022 áprilisában ismét agyvérzése volt, aminek következtében elhunyt.

Forrás: Telex

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Hát vazze, az áldozatai is meg lehetősen rosszul jöttek ki a dologból. Még, ha csak lefogytak volna ...
jáger laszló
Halottról jót vagy semmit
Én is ehhez tartom magam
Semmit!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
"családja szerint súlyosan lefogyott a börtönben."
Miért? Azt hitték, hogy a börtön egy hízlalda?! Jézusom!
Toller Béla
Hát vazze, az áldozatai is meg lehetősen rosszul jöttek ki a dologból. Még, ha csak lefogytak volna ...
jesz
ez a Ricsigyerek szerintem fel volt pumpálva mindenféle szerekkel...a böriben ilyent nem adnak, tehát lecsökkent a testmérete, és a súlya.

Ahogy Hofi mondta: utólag már...szabhattyuk.
Sakk Matt
@jáger laszló: Ne terjeszd már ezt a kibaszott félrefordítást! Ha egy csöpp eszed lenne és belegondolnál, látnád, hogy logikátlan ez a verzió! Ha ezt vesszük, nem lehetne tanítani Hitlerről, Sztálinról és a többi szarháziról sem.

Halottakról JÓL (igazat, valót) vagy semmit! Mert nem tudja védeni magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.