Ukrajna "kierőszakolt" uniós csatlakozásába Európa beleroppanhat – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a pártja Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban.

Deutsch Tamás Ukrajnáról: "Mi sikeres Európát akarunk"
Fotó: MTI/Bodnár Beáta

"A napnál is világosabb, hogy jelenleg sem Ukrajna, sem pedig az Európai Unió nincs felkészülve az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdésére. Mi sikeres Európát szeretnénk, nem pedig Európa tönkremenetelét" – fogalmazott Deutsch Tamás.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a videóban Ukrajna esetleges csatlakozásáról azt mondta, hogy legalább kilenc uniós tagállam, köztük Magyarország már nem lenne jogosult a támogatásokra és azonnal nettó befizetővé válna.

Úgy fogalmazott, hogy Ukrajna a háború kezdete óta 40 milliárd eurót kapott támogatás, hitel és garancia formájában csak az Európai Uniótól. Ez több pénz, mit amennyit hét év alatt Magyarország, Horvátország és Szlovénia együtt kapott – tette hozzá.

Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselője arról beszélt, hogy a jelenlegi brüsszeli csatlakozási javaslat nem biztosítja például a kisebbségek jog- és esélyegyenlőségét, valamint anyanyelvük szabad használatát.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Narkós szippancsnak is meg kellett szólalni. Biztos elfogyott a pénze az anyagra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
@Horizont:Normális sikeres EU-kizárólag a Fidesz nélkül képzelhető el,ha Magyarország ebben a hazug korrupt állapotában akarna csatlakozni az EU-hoz esélye sem lenne valószínű hogy ezerszer megbánták már hogy ilyen Maffiózókat vettek fel az EU-ba!
balos
@telegdilaci: Akik az országot nemzethy címkével vezetik azok éppen az országot az Európai Unióból a muszka-kinai polip karjaiba lökik!
lampa laz
Narkós szippancsnak is meg kellett szólalni. Biztos elfogyott a pénze az anyagra.
Béla333
A maffiózók egyszerűen be vannak tojva, hogy ha Ukrajna is Uniós tag lenne, akkor ők nem jutnának annyi ellopható pénzhez. Nem Magyarországért aggódnak, csak a lopás az, amiinek a lehetősége lebeg a szemük előtt!
Clavigo
@Maccska: A Nemzethy Trágyaland van a béka segge alatt,,,Safranek...a Putris Gazdád " áldásos " tevékenysége miatt... Szégyen lett magyarnak lenni az EU- ban..Idióta ..
Másol
nem bazdmeg olyan Európát akarnak hogy oda is betegyék a nagy valagukat
a karmelita már kicsi ehez igaz bazdmeg
simmering73
@Maccska: 13:02 "Nem csoda hogy a béka segge alatt vagytok, libernyák."
Könnyű neked a messzi Tel Aviv-ból nyirvogni koszlott macska.
Sámannus
Te vagy egy sikeres aranyhal putyin ánuszában.
Sámannus
Tumpika te faszkalap, segítsétek a kárpátaljai magyar hősöket, családjaikat, és szervezeteiket, és ne habony csicskák legyetek, hanem hazafiak, ha nem akartok szégyenben maradni.
Dr. Proktor
Lefordítom: több siker - több pénz...
kereső
"E monumentális alákérdező öblögetés egyik kulcsfontosságú állítása annak kapcsán hangzott el, hogy 2024 azért is meghatározó év lesz a kül- és belpolitikában, mert Magyarország fogja átvenni az EU Tanácsának soros elnökségét. Orbán azt mondta, hogy ő nem ki akarja vezetni az országot az unióból, hanem egyre beljebb akarja vinni. „Az én tervem nem az, hogy otthagyjuk, hanem hogy elfoglaljuk Brüsszelt.” A cél az, hogy a magyar eszmékről minél több országot meggyőzzön.

Ha valami, hát ez nem kicsi baj. Olyasmi rémlik nekem, hogy az Adolf nevű is így kezdte az Európán átívelő pályafutását, azzal a különbséggel, hogy neki a zsidók voltak minden baj okozói, ennek meg saját bevallott rögeszméi szerint a baloldal és a brüsszeli bürokraták meg úgy mindenki, aki nem vele van. Következésképpen van mitől rettegnie a kontinensnek, és ezt véresen komolyan gondolom. Ha ezt a hódító kényszerrel megvert alakot valamilyen módon nem teszik takarékra és engedik neki, hogy változatlanul beleköpjön a levesbe, akkor itt kő kövön nem fog maradni, erre a nyakamat teszem."

kolozsváros.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.