Most a zsoldosok tiltakoznak, de nem is az volt a cél, hogy nekik tetsszen a törvény – jelentette ki Orbán Viktor a szuverenitásvédelmi törvényről. Orbán szerint a törvény világossá tette, hogy a kiskapukat be kellett zárni és most már nem tudnak begurulni a dollárok a médiába és a pártokhoz. Orbán szerint akik most megszólalnak, azok önfeljelentést hajtanak végre, ez a zsoldosok tiltakozása.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel élőben jelentkezett a Kossuth Rádió reggeli műsorában Brüsszelből. A kormányfő elmondta, a szuverenitásvédelmi törvény bezárta a kiskapukat.

Orbán Viktor kiakadt: "Ez a zsoldosok tiltakozása"

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a brüsszeli Közmédia Központban az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója idején, a második napon, 2023. december 15-én. Balról Törőcsik Zsolt műsorvezető. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy bár tiltja a magyar alkotmányos rendszer, hogy külföldről fogadjon el forrást, de 2022-ben megtalálták a kiskapukat arra, hogy külföldről érkező pénzeket használjanak. A szuverenitásvédelmi törvény ezeket a kiskapukat bezárta, és azt remélik, nem tudnak dollárok begurulni a baloldalhoz – mondta a kormányfő.

Akik a törvény ellen szólalnak fel, azok egyfajta önfeljelentést tesznek, most a zsoldosok tiltakoznak, de nem is az volt a cél, hogy nekik tetsszen a törvény.

Orbán szerint a szuverenitás nem elszigetelődési kérdése, hanem hogy jól kell bekapcsolódni a nemzetközi életbe. Arról is beszélt, hogy nem a kormány alakítják ki a közvélekedést, a kormánynak az a dolga, hogy a kormány megértse, mit szeretnének az emberek és részt vesz velük egy gondoltcserében.

Én itt tegnap úgy tárgyaltam, hogy nekem az ország közvélemény a magyar emberek szándékának ismerete nagy erőtartalékot jelentett. Én Magyarország álláspontját képviseltem. (…) Elvitézkedek én itt, de a legfontosabb az, hogy a végén mindig a magyar nép által megválasztott parlament dönt.

Forrás: 24.hu, Origo

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az viszont tök rendben van te elmebeteg hazaáruló, hogy a magyarok súlyos milliárdjait toljátok a saját propagandátokba. Ott nincs limit vagy kontroll.
Ezermilliárdokról beszélünk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Az viszont tök rendben van te elmebeteg hazaáruló, hogy a magyarok súlyos milliárdjait toljátok a saját propagandátokba. Ott nincs limit vagy kontroll.
Ezermilliárdokról beszélünk.
puszt
Vajon miért tesszen, és miért nem tetszen?
Nessy
Az természetesen nem probléma, ha dollármilliárdok mennek amerikai lobbistáknak, ha közpénz milliárdokért vásárol a kormány ellenőrizetlen levél szavazatokat, ha magyarok kampányolnak pl. Szlovákiába, Szerbiába, amit ők majd viszonoznak! Amit szabad Jupiternek...
Clavigo
Normális ember undorodik ettöl a hulladék Senkitől...,,meg az agyalágyult, süket retek dumájától..( amit még a rádióban is csak felolvasni tud ez az idióta )
rücsü41
@Aki Én: Amit írtál azon felül van egy EU-s szabály, a tőke szabad áramlásáról, és a szuverenitási törvény ezt a szabályt korlátozza, és olyan állami hivatalt hoz létrte amely még a titkos szolgálatok adatait is megnézheti, és így hozhat döntést ami ellen nincs jogorvoslat, noha a hivatal állásfoglalásait , döntéseit más ügyekben biztos figyelembe veszik, és jogorvoslat hiányába a hivatal téves döntéseit nem lehet helyre tenni, amiből az állampolgároknak, szervezeteknek joghátránya származhat!A polgári társadalmi rend legelső döntése az volt, hogy létrehozta a bíróságokat, aki a jogszabályok és nem az uralkodási viszonyok alapján jogosultak voltak döntést, ítéletet hozni a vitás ügyekben, és azt kötele volt a jogvitában résztvevő mindegyik fél tudomásul venni.Ezt a polgári vívmányt nem építette be a kormány ebbe a szuverenitásunk védelméről szóló törvénybe a kormány , mert a hivatalnak a döntés, megállapítása ellen nincs jogorvoslati lehetőség.Vissza megyünk a középkorba, ahol a földes úr bíráskodott a jobbágyainak ügyében, a király pedig a hűbér urainak a vitáit döntötte el, úgy hogy döntéseit nem lehetett vitatni.Úgy látszik hogy Orbán legbelsőbb énje ezt a "jogrendet" kedveli igazán, mert már nem egy esetben hozott olyan jogszabályt amiben a hatóság, vagy állami szerv döntéseit nem lehet vitatni!Micsoda demokrácia felfogás ez!Az a jelszó talán hogy vissza a múltba!Aki pedig ez ellen berzenkedik az a szuverenitásunkra tör, legalább is egy nem egészen normális orbáni felfogás szerint!
Aki Én
@rücsü41: ...igen, nehéz eldönteni, hogy betegebb vagy aljasabb ez a hazaáruló.
Mert abban nincs kérdőjel.
csak úgy....
..hát persze,mindenki más zsoldos csak te nem..., ezen még putyin a gazdi is fölröhögött!
Sakk Matt
Az eurók viszont forintra változva elveszítik közpénz jellegüket, majd a NERtársaktól visszagurulnak a kampányba!
Ez annyiban más, hogy Orbán és bűntársai nem kapják, hanem lopják!
kereső
@rücsü41: : És akkor ehhez tedd hozzá, hogy az EB azért javasolta az ET-nek felszabaditani a kohéziós források egy részét, mert Magyarország teljesitette az igazságszolgáltatási reformjára tett vállalásait.
kereső
Putyin és a kinai kommunista párt zsoldjában álló, pofázik" zsoldosokról. "
Sámannus
@Aki Én: Ráadásul orosz befolyásalatt álló intézmények kampánylnak és avatkoznak állami ügyekbe. Még az időjárás jelentés is a kezükbe került. A sport már régen kikerült a magyar média piacról Jövőre orosz sakkozók is jönnek magyar szinekben játszani, a magyarokat pedig elűzik mert leamortizálják ezt a nems sporttot is.
éppen a magyarok érdekei ellen bulizik a kormány.
Az egész törvény zsoldosokról szól, de az elűzött, szétdúlt családokat nem védik és ellehetetlenítik, éppenséggel a magyar állampolgárok külföldi adományait hazudja zsoldnak a hazudozó szégyentelen orosz kínai muzulmán zsoldos!!!
Sámannus
Nocsak megnyúlt az asztal? Akkora a poloska, hogy nem fér el alatta?
Aki Én
@KisTehen: Papírunk arról van, hogy az orbáni-média hazudik, meg arról, hogy ők a legkorruptabbak...
human
Erős idegzetűeknek ajánlom a Partizán interjúját Huth Gergely fideszes propagandistával.
5 perc nem telt el és már hazugságon lehetett kapni.
youtu.be/IAFQV10x8Ks?si=P4hPkoRrbOFRVh_R
Dr. Proktor
A bérencek, akarom mondani csicskások, akarom mondani az állam zsoldosai pedig boldogok, mert az állam pénzzuhataga bezzeg nem minősül pártfinanszírozásnak...
Sámannus
Van olyan állammal is kapcsolata akik csak zsoldosokat alkalmaznak, és a férfiak női ruhát vesznek magukra, és oda van értük. Teljesen össze vagyok zavarodva ettől a dumától. Nagy a valószínűsége, hogy az egész riport silány hazudozás.
ómió
Az a "sok-sok efftársi finom dollár"!? Hát, mekkora "deficit nekik" ez egy kis hazaárulásért!?
Dr. Proktor
@ómió: hazaáruzló te vagy, kis komcsi...
Dr. Proktor
@human: Bocsi, nem tudtam végignézni! :-(
human
@Dr. Proktor: Megértem, de havonta egyszer nem ártana végig nézni egy M1 vagy Hír-TV műsort, elolvasni egy Magyar Nemzet vagy Origo cikket. Nem ártana tudni mekkorát hazudnak a propagandában.
Attól tartok e nélkül nem igazán érezzük a súlyát az egésznek. Legyintünk, hogy úgy sem nézi senki. Saját példát tudok mondani a családból akire igenis hat a propaganda. Főleg az olyanokra akik semilyen táborhoz nem tartoznak, de rohadtul nem is érdekli a politika. Viszont szabadidejében a háttérben megy a tévé vagy a rádió és ott csak a fidesz propagandát hallja a hírekben vagy közérdekű reklámként.
ómió
@Dr. Proktor: Már az Internacionálétokat harsogva se vagy képes a saját veled vonagló tetvesbolsi komcsi magadéi felismerésére, bolsiék elmebetege!? De még a "guruló dollárjaitokra" költött tetvesbolsi hazaárulásotok másokra hazudásával is megpróbálkozol!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.