Harrach Tamás, a KDNP-s Harrach Péter fia úgy érezte, ideje felturbóznia "népszerűségét" a Facebookon.

Közröhej tárgya lett a KDNP-s képviselő, akkorát koppant, hogy a Holdról is hallatszott
Fotó: Facebook/Harrach Tamás

Frissítés! Harrach Tamás nem hagyta annyiban >>

A XIII. kerületi fideszes önkormányzati képviselő V. Naszályi Márta I. kerületi ellenzéki polgármester posztját szemelte ki egy kis trollkodásra, de azóta már megbánhatta tettét.

Ifjabbik Harrach ugyanis a polgármester díszkivilágításos bejegyzése alá azt kommentelte, hogy:

„Vittem volna a családnak az isteni Ruszwurm beigliből. Csak hát valaki bezáratta a cukrászdát, valami elmaradt védelmi pénzek miatt, polgarmester asszony!”

Majd jött a polgármester válasza:

„Ha Ön valóban vinni akart volna bejglit a Ruszwurmból, simán megtehette volna, mivel nyitva van”

– reagált kommentben V. Naszályi.

Sokan kiröhögték Harrachot:

Közröhej tárgya lett a KDNP-s képviselő, akkorát koppant, hogy a Holdról is hallatszott

Itt lehet gratulálni:

A cukrászda a Telex kérdésére megerősítette, hogy valóban nyitva van. Sőt lehet rendelni vagy venni bejglit. Ez Harrach Tamásnak is sikerülhetett volna, ha elmegy a cukrászdába.

Forrás: telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisTehen: Nyitva van a cukrászda? IGEN! Vihetett volna beiglit? IGEN! Korrekt felvilágosítást kapott a Fals beírására? IGEN! Ebben semmi humoros nincs, ez inkább siralmas Harrach Péter részéről! A tények ismerete nélkül támad meg valakit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Nem lesz sok az a bájgli? Így is lefolyik a székről.
Szerencsétlen képviselők azt sem tudják, mi történik körülöttük, de állást foglalnak, kritikát gyakorolnak, gombot nyomnak, és piszkosul megsértődnek, amikor elüti őket a valóság.
Nessy
@KisTehen: Nyitva van a cukrászda? IGEN! Vihetett volna beiglit? IGEN! Korrekt felvilágosítást kapott a Fals beírására? IGEN! Ebben semmi humoros nincs, ez inkább siralmas Harrach Péter részéről! A tények ismerete nélkül támad meg valakit!
lusta
A föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk képviselőt mindig orrba nyomja a valóság, de ők ezzel mit sem foglalkoznak. A lényeg, hogy 2,5 millió nemzethy matyar gyapjas és a kis-nagy marhák elégedettek legyenek, miután helyettük is maguk -5 IQ-al gondolkodjanak.
Nyírfa
@Nessy: Annyira csak nem akart hazavinni belőle a kis családnak - jaj, de megható! -, mert, ha annyira akart volna, akkor oda ment volna, és jól bevásárolt volna . Volna. De nem ment, így nem is tudhatta, hogy nyitva van. Hazug ember, sánta kutya, na, kit érünk utol hamarabb?
simmering73
@KisTehen: Jól mutatsz ott a faszerdőben, debil ökör.
Billibácsi
Szerencsétlen Harrach! Nahát ilyenekkel van tele a fidesz-kdnp! Ez hatalmas égés, de szerintem őt egy kicsit sem aggasztja!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: ma, 20:47 Ezt hogy sikerűlt idetenni "érv"-ként? Ennyire buta nem lehetsz! Nem mondták meg a gazdáid mit hová kell posztolni? A hi...hi...hi... és a :DDD az a saját gondolatod, vagy az is parancsra megy? Amúgy a napnál is világosabb és a holdról is látszik, hogy tök hülye vagy:DDD
jáger laszló
A z alma nem esik messze a fájától
Csak ne reklámozná magát,mert ez nem jó 5let!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Philip Marlowe: @KisTehen: ha egy ilyen egyszerű történtet sem értetek, miért nem kussoltok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.