Mint megírtuk, hatalmas öngólt lőtt a KDNP-s Harrach Tamás (Harrach Péter fia) azzal, hogy egy működő cukrászda "bezárása" miatt kesergett, amit megpróbált rákenni az I. kerületi polgármesterre.

Visszaszólt a "hájfejű paprikajancsinak" nevezett, kiröhögött KDNP-s: "becsicskult a balos nénike"Fotó: Facebook/Harrach Tamás

V. Naszályi Márta a posztja alá írt "kereszténydemokrata" kommentre reagálva felvilágosította ifjabb Harrachot, hogy a cukrászda továbbra is üzemel. 

A polgármester válasza után elszabadult a pokol, a kormánypárti politikust sokan kiröhögték, gúnyolták, amit talán nem is lenne etikus idéznünk. Az viszont roppant mód érdekes, hogy egy friss Facebook-posztja alatt hogyan reagált a tévedését számonkérő kommentelőnek:

én örülök neki a legjobban, hogy becsicskult az ügyben a balos nénike. Csak maradjon is így!

Visszaszólt a "hájfejű paprikajancsinak" nevezett, kiröhögött KDNP-s: "becsicskult a balos nénike"

De volt olyan is, akit inkább a "csinos feleségével" való időtöltésre biztatott:

Visszaszólt a "hájfejű paprikajancsinak" nevezett, kiröhögött KDNP-s: "becsicskult a balos nénike"

Harrach Tamást jelenleg saját Facebook-posztja alatt is hájfejezik, paprikajancsizzák:

Előzmények

A Ruszwurm  ügye októberben kezdődött, ekkor Szamos Miklós, az I. kerületben található Ruszwurm Cukrászda Kft. tulajdonosa azzal a történettel állt elő, hogy V. Naszályi Márta a 2019-es önkormányzati választás előtt gyakorlatilag védelmi pénzt kért tőle. Szamos szerint az ellenzéki polgármesterjelölt anyagi támogatásért cserébe olyan szerződést ajánlott, hogy „még bűncselekménnyel se lehessen kitúrni” a cukrászdáit a kerületből.

Az I. kerületi polgármester rágalmazás miatt feljelentette a cégtulajdonost. A Telexnek azt mondta, a Ruszwurm 2016 óta nem fizet bérleti díjat a kerületnek. A 2019-ben leváltott fideszes polgármester, Nagy Gábor Tamás még 2015-ben mondta fel mind a cukrászda bérleti szerződését, aztán 2019-ben szintén a volt polgármester vitte bíróság elé az ügyet, mert a tulajdonos egyik helyiséget se ürítette ki.

V. Naszályi arról beszélt, már megválasztása után felfüggesztették az elődje által indított pert. Állítása szerint 2020-ban az üzemeltető Ruszwurm Kft. kezdeményezte, hogy peren kívül egyezzenek meg. Miután ez nem sikerült, folytatódott az eljárás. Végül mind a három helyiség (két cukrászda és az egyikhez tartozó pincehelyiség) ügyében indított pert megnyerte az önkormányzat.

„A jogerős bírósági ítéletek szerint a Ruszwurm Kft.-nek ki kell fizetnie a több mint 300 milliós tartozást, és kiürítve vissza kell adnia az önkormányzatnak az üzlethelyiségeket”

– fogalmazott V. Naszályi. Szamos szerint a jogerős bírósági ítélet mögött egy „korrupt bíró” áll, akit ő már fel is jelentett.

Mivel a helyiségeket a cég nem adta vissza, a képviselő-testület egyhangúlag, a kormánypárti képviselők támogatásával döntött úgy, hogy az önkormányzat indítsa el a végrehajtást. A két cukrászra december 4-ére tervezett kiürítése azonban elmaradt, miután a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar áthelyezte az ügyet egy másik végrehajtónak. A cukrászda tehát továbbra is nyitva van.

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
Az öreg Harrachnál sötétebb és arrogánsabb politikus nem sok volt az elmúlt 30 évben, öröm látni , hogy a "hájfejű, paprikajancsi" fiacskája milyen szépen halad a nyomában a gyakorlatilag nem létező pártocskájukban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Értem én, hogy hülye ez a hájfejű paprikajancsi, de miért gondolja, hogy ezt még reklámoznia is kell?...
Qqberci
@jáger laszló: Az Hende Csaba volt... Mindegy, madár - madár...
NKF
Ennyi nyikhajt még nem baszott egész Európa! Balos vagy jobbos mind a két oldalon van szarházi
bőven! De bárhogy is van a Fidesz nyer mindig! Ez van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.