Az Ultrahang Youtube-csatorna adásában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az orosz-ukrán háború és az Izraelben zajló háború aktuális híreiről beszélgettek.

Nógrádi György: Putyinnak tökéletesen igaza van

A "Tanár úr" Ukrajna kapcsán (3:28-tól) arról beszélt, hogy a háború tönkreteszi az emberek lelkét (ezt a jugoszláviai tapaszalatai alapján állítja), és ez lesz a legfőbb probléma, ha egyszer véget ér. 

A kárpátaljai robbantás Nógrádi szerint azért történhetett meg, mert a (Zelenszkij-párti) képviselő nem bírta elviselni a falujában tapasztalható korrupciót. 

"Tehát Ukrajnában nincs béke"

- állapította meg Nógrádi György, majd Zelenszkijre kitérve arról beszélt, hogy hiába mondja azt az ukrán elnök, hogy mindent megtett, amit az Unió kért tőle, ez nem így van.

Majd szelídebb hangvételre váltva Putyint idézte, aki szerint az ukránok felvételen nem probléma, mert majd belülről fogják szétverni az Európai Uniót. Ez Nógrádi szerint tökéletesen igaz.

Azt is hozzátette (talán Putyin "igazát" alátámasztva?), hogy az orosz elnök sajtótájékoztatóján 2 millió kérdés érkezett be.

"Kijevben előbb fog elfogyni a kenyér, mint Moszkvában a kaviár"

- foglalta össze gondolatait Nógrádi György.

Forrás: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@jáger laszló: Igen. Nógrádi mindíg tisztán látott. Minden nyalni való segget. Ezért kellene száműzni Szibériába, ahol a Toporzékmanó tökéletes konzulja lehetne, egyben Putyin alfelének rendszres tisztítója, mint tanácsadó.
A 21. században "szakértúkét" jöttek vissza a régi kommunista besúgók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Azért Nógrádi reálisan látja a helyzetet
Nincs ebben semmi politikai vakság,befolyás!!
Lehet nem szeretni,de a tényekkel tisztában van!
Ilyen 1XŰ!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
@jáger laszló: Igen. Nógrádi mindíg tisztán látott. Minden nyalni való segget. Ezért kellene száműzni Szibériába, ahol a Toporzékmanó tökéletes konzulja lehetne, egyben Putyin alfelének rendszres tisztítója, mint tanácsadó.
A 21. században "szakértúkét" jöttek vissza a régi kommunista besúgók.
balos
@jáger laszló: Ezt a tisztán látást már ismerjük,hiszen ezért volt az ország MINDIG A VESZTESEK OLDALÁN!HIÁBA AZ A KIBASZOTT MAGYAROSCH VIRTUS!
verőce21
Minél tovább tart az orosz-ukrán háború, annál többe kerül a békekötés az ukránoknak...!
telegdilaci
@jáger laszló:Ez vén szenilis akkor is Putyint éltetné hogy Putyinnak igaza van ha Ukrajna után Magyarországot is megtámadná,Sajnos hogy Történelmünk során mindig a rossz oldalra álltunk,nincs ez most sem máshogy Putyint Isteniti Orbán is amikor Kínában Remegve ült a Diktátor mellet nem merte kimondani a Háború szót hanem hadműveletinek,nevezte most viszont Háborúra hivatkozással Orbán akadályozza Ukrajna csatlakozási Tárgyalásának megkezdésétpedig közel 15-20-év kell hogy Ukrajna EU-tag legyen Lehet akkorra már Magyarországot kivágják az EU-ból ilyen Pávatáncos Putyin által befolyásolt,Magyar politika miatt!
jáger laszló
telegdilaci
Azért ne vesd L a sulykot bár a fantáziád kimeríthetetlen ,mert ez nem igaz!!!Ennek halvány jele sincs!!
Ez olyan pánikkeltés...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Ha puttynak, akkor ennek a faoknak is igaza van. Vagyis, egyiknek sincs. Genyák, szimplán. Fütsenek be saját gázukkal és nyissák ki az ablakot ...Szibéria legtávolabbi szegletében.
vitriol
Erre vártunk már mióta, hogy nógrádi agytröszt elvtárs megmondja nekünk a tutit, emiatt már egy ideje aludni sem tudtunk. Köszönjük emese!
izéke
@Őrnagy: téged kellene felvagdalni retek fideszes és odaadni a kóbor kutyáknak hogy legalább egyszer az életedben hasznos legyél.
kakukkmadár
Gyuri bá' még itthon van, vagy már a moszkvai új szabad szovjetúnió rádióból közvetítik?? ( mert oda való!)
NKF
Nógrádi tők frankó,balos buznyákok meg bekaphatják!
Alfa
gyurika ugyan úgy be van kattanva...zakkanva mint durbincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.