Mint megírtuk, hatalmas öngólt lőtt a KDNP-s Harrach Tamás (Harrach Péter fia) azzal, hogy egy működő cukrászda "bezárása" miatt kesergett, amit megpróbált rákenni az I. kerületi polgármesterre.

Visszaszólt a "hájfejű paprikajancsinak" nevezett, kiröhögött KDNP-s: "becsicskult a balos nénike"Fotó: Facebook/Harrach Tamás

V. Naszályi Márta a posztja alá írt "kereszténydemokrata" kommentre reagálva felvilágosította ifjabb Harrachot, hogy a cukrászda továbbra is üzemel. 

A polgármester válasza után elszabadult a pokol, a kormánypárti politikust sokan kiröhögték, gúnyolták, amit talán nem is lenne etikus idéznünk. Az viszont roppant mód érdekes, hogy egy friss Facebook-posztja alatt hogyan reagált a tévedését számonkérő kommentelőnek:

én örülök neki a legjobban, hogy becsicskult az ügyben a balos nénike. Csak maradjon is így!

Visszaszólt a "hájfejű paprikajancsinak" nevezett, kiröhögött KDNP-s: "becsicskult a balos nénike"

De volt olyan is, akit inkább a "csinos feleségével" való időtöltésre biztatott:

Visszaszólt a "hájfejű paprikajancsinak" nevezett, kiröhögött KDNP-s: "becsicskult a balos nénike"

Harrach Tamást jelenleg saját Facebook-posztja alatt is hájfejezik, paprikajancsizzák:

Előzmények

A Ruszwurm  ügye októberben kezdődött, ekkor Szamos Miklós, az I. kerületben található Ruszwurm Cukrászda Kft. tulajdonosa azzal a történettel állt elő, hogy V. Naszályi Márta a 2019-es önkormányzati választás előtt gyakorlatilag védelmi pénzt kért tőle. Szamos szerint az ellenzéki polgármesterjelölt anyagi támogatásért cserébe olyan szerződést ajánlott, hogy „még bűncselekménnyel se lehessen kitúrni” a cukrászdáit a kerületből.

Az I. kerületi polgármester rágalmazás miatt feljelentette a cégtulajdonost. A Telexnek azt mondta, a Ruszwurm 2016 óta nem fizet bérleti díjat a kerületnek. A 2019-ben leváltott fideszes polgármester, Nagy Gábor Tamás még 2015-ben mondta fel mind a cukrászda bérleti szerződését, aztán 2019-ben szintén a volt polgármester vitte bíróság elé az ügyet, mert a tulajdonos egyik helyiséget se ürítette ki.

V. Naszályi arról beszélt, már megválasztása után felfüggesztették az elődje által indított pert. Állítása szerint 2020-ban az üzemeltető Ruszwurm Kft. kezdeményezte, hogy peren kívül egyezzenek meg. Miután ez nem sikerült, folytatódott az eljárás. Végül mind a három helyiség (két cukrászda és az egyikhez tartozó pincehelyiség) ügyében indított pert megnyerte az önkormányzat.

„A jogerős bírósági ítéletek szerint a Ruszwurm Kft.-nek ki kell fizetnie a több mint 300 milliós tartozást, és kiürítve vissza kell adnia az önkormányzatnak az üzlethelyiségeket”

– fogalmazott V. Naszályi. Szamos szerint a jogerős bírósági ítélet mögött egy „korrupt bíró” áll, akit ő már fel is jelentett.

Mivel a helyiségeket a cég nem adta vissza, a képviselő-testület egyhangúlag, a kormánypárti képviselők támogatásával döntött úgy, hogy az önkormányzat indítsa el a végrehajtást. A két cukrászra december 4-ére tervezett kiürítése azonban elmaradt, miután a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar áthelyezte az ügyet egy másik végrehajtónak. A cukrászda tehát továbbra is nyitva van.

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
Az öreg Harrachnál sötétebb és arrogánsabb politikus nem sok volt az elmúlt 30 évben, öröm látni , hogy a "hájfejű, paprikajancsi" fiacskája milyen szépen halad a nyomában a gyakorlatilag nem létező pártocskájukban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakukkmadár
Az öreg Harrachnál sötétebb és arrogánsabb politikus nem sok volt az elmúlt 30 évben, öröm látni , hogy a "hájfejű, paprikajancsi" fiacskája milyen szépen halad a nyomában a gyakorlatilag nem létező pártocskájukban.
lampa laz
Szép neveltetést kapott a teológus, kánonjogász, keresztény papától.
dr. prédikátor
tényleg hájfejű ez a paprikajancsi ficsúr!!!
balos
@dr. prédikátor: Viszont a pap bácsiknak van mit fogni rajta!Nem 1 utolsó szem--pont!
dr. prédikátor
@Maccska: már korán reggel füvezel te kis buzikusz!!!
troppauerhumer
Apróember szindróma-igazi érték nélküli senkiember vagy. Sok munka van benne?Na ez is nyal ezerrel, hogy bekerülhessen a NER maffiába!! Hányadék az ilyen és még ez beszél a családról, ja a nagy nemzethy keresztény rablóbanda a családja!!!-Állva pisálok,ülve kakálok, tisztességbol szarul állok" Hofi
más gatyájában kritizálja a féknyomot ,miközben egyre inkább maga merül a sarban
troppauerhumer
Szerencsétlen, agymosott, valóságot nem ismerő, szolgalelkű fidkány- j Válassz inkább becsűletes foglalkozást, avagy ahhoz nincs kellő képesitésed, esetleg nem szeretsz dolgozni
Egy újabb, szellemi toprongy fidesz agyhalott, aki az ország teljes kifosztásában, lezüllesztésében, lerohasztásában aktív szerepet akár vállalni?
Takarodjatok végre a társadalom pöcegödrébe vissza, ahonnan kibugyogtok!
troppauerhumer
és a bezárási folyamatot a fidesz kezdte el. De ugye ez Harrach Hazug Tamást nem zavarja..Zárják is be azt ami 300 millió forinttal tartozik a kerületnek és aki engedély nélkül működik. Még a Fidesz-es Nagy Gábor Tamás akarta kipenderíteni innen Szamost mert fizetni akkor sem akart. A bírósági ítélet pedig most ősszel mondta ki, hogy igaza van az önkormányzatnak. Szóval miért is kell trolkodni??.Mivel a helyiségeket a cég nem adta vissza, a képviselő-testület egyhangúlag, a kormánypárti képviselők támogatásával döntött úgy, hogy az önkormányzat indítsa el a végrehajtást."Tehát az önkormányzat
"a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar áthelyezte az ügyet egy másik végrehajtónak. A cukrászda tehát továbbra is nyitva van."
nejlontacskó
Hoztam egy hozzászólást, az ifjú takonygerincű férgek ( fidelitas ) oldaláról.
Ott valamiért, nem tudtak válaszolni a kérdésekre, na de majd itt...
" Mi szüksége van a magyarságnak arra, hogy az adóiból vásároljon egy FIDESZKDNP klientúra tagnak reptér tulajdonrészt?? Mi szüksége volt a magyar adófizetőknek arra, hogy egy FIDESZ klientúra tag számára megvásárolta a Vodafone-t?? Jobb és olcsóbb lett ettől számunkra a Vodafone szolgáltatása? Több társasági adót fizet be a közös kasszánkba így a Vodafone?? Több magyar honfitársunkat foglalkoztatja jobb munkakörülményekkel és magasabb fizetésekkel??
Nem lehetne inkább az ezekhez hasonló döntések előtt az ilyenekről nemzeti konzultálni a propaganda kérdések helyett??
Orbán kormány!
Milyen jogon írtok levelet ezekre az e-mail címekre a Covid-on kívül bármiről is??
"Tisztelt Hölgyem/Uram! Már az interneten is ki lehet tölteni a szuverenitásunk védelméről szóló konzultációs kérdőívet. Olyan kérdésekről van szó, amelyek alapvetően befolyásolják hazánk gazdaságát és biztonságát"
- így indítja a Kormányzati Tájékoztatási Központ a levelét, melyet olvasónk a Covid-oltásokhoz évekkel ezelőtt megadott emailcímre kapott.
Hány trafikost öngyilkolt meg Orbán Viktor, amikor elvette üzleteiket törvénnyel és kiosztotta azokat koncra éhes klientúrája közt??
Hány rokkant nyugdíjasunkat öngyilkolt meg Orbán Viktor, amikor törvénnyel elvette szerzett jogaikat??
Nekem egy rokkant nyugdíjas ismerősöm eltávozott akkor az élők sorából, és nem természetes halállal. Erről miért nem készítettetek nyilvánosságra hozott statisztikát, mint ahogy tettétek a libás ügy esetén? Ráadásul az nem hatalomban lévő vezető döntése miatt történt, hanem egy piaci cégvezető döntésének eredménye volt. Minőségi a különbség, számszerűen pedig nagyságrendi.
"Szőrén-szálán eltűnt a 14 milliárd forintnyi közpénzzel kitömött Fudan Alapítvány
Bejelentett székhelyük teljesen üres, azt pedig senki nem tudja, hova költözhettek.Ugyanakkor 123 millió forintot költöttek...
Toller Béla
@Maccska: Amikor a csicska csicskáz...azért ezt nem tdd védeni a setét arroganciáddal sem ! Mert a komcsi az komcsi (ha még vannak ilyenek), de a csicska az meg csicska !
troppauerhumer
Lássuk csak nemzetthy -keresztény takonynácit :

Harrach Tamás
Listázott Állampolgár ennyit tud a baloldal. Dagadtozni, gyűlölködni, ciganyozni, zsidózni, majd FideSS-ezni, utána Zsideszezni, majd összefogni a jobb széllel, majd az anarchistakkal, tok mindegy kivel, mert ti mindent megtennetek a hatalomért. Amitől mellesleg pont emiatt egyre távolabb kerultok. Szerencsére."

Kretén Tompika
troppauerhumer
Magyarországon a legjelentősebb az antiszemitizmus Európában

index.hu/belfold/2023/06/01/antiszemitizmus-europa-magyarorszag-zsidosag-zsidoellenesseg/

Ezt Orbán a gazdád tette a gyűlöletszításával ,a hatalomért bármiáron...
troppauerhumer
Apróember szindróma-igazi érték nélküli senkiember vagy. Sok munka van benne?-Állva pisálok,ülve kakálok, tisztességbol szarul állok" Hofi,más gatyájában kritizálja a féknyomot ,miközben egyre inkább maga merül a sarban
troppauerhumer
Ez a FideSSkretén Harrach Tamás

Már 8% alatt
az infláció!!
Így tovább!!

www.facebook.com/harrachtamas

Fantasztikus, milyen hatása van a magyar gazdaságra annak, ha néhány szakembert kirúgnak a KSH-tól
Kretén a magyart meghamisítja a KSH ,háromszor akkora infláció, mint az EU-ban
Aki Én
Sajnos tipikus fidesz-kdnpöcs tempó.
Tájékozatlan, alapvetően buta, rosszindulatú, hergelő, hazudozó, és ezekből adódóan hibázik.
Amikor rávilágítanak, nem elnézést kér vagy minimum kussol, hanem túltolja, még nagyobb suttyót csinál magából.
Hogy rém gusztustalan úgy ahogy van, az már tényleg csak hab a tortán.
jáger laszló
Apuci pedig a vak kukkerrel figyeli Tamás minden ténykedését és okos tanácsaival segíti a gyerkőc minden +mozdulását!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Qqberci
Értem én, hogy hülye ez a hájfejű paprikajancsi, de miért gondolja, hogy ezt még reklámoznia is kell?...
Qqberci
@jáger laszló: Az Hende Csaba volt... Mindegy, madár - madár...
NKF
Ennyi nyikhajt még nem baszott egész Európa! Balos vagy jobbos mind a két oldalon van szarházi
bőven! De bárhogy is van a Fidesz nyer mindig! Ez van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.