Győzni kell a következő EP-választáson és át kell venni Brüsszel politikai irányítását – tűzte ki a célt a miniszterelnök.

Orbán ijesztő bejelentést tett: Magyarország el akarja foglalni az EU-t

Kép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Magyarország nem akarja otthagyni az európai közösséget, hanem át akarja venni a politikai irányítást Brüsszelben, el akarja foglalni az uniót

– jelentette ki a miniszterelnök a Hír TV Napi aktuális műsorának adott interjúban csütörtök este. Orbán Viktor azt mondta, az európai népek együttműködése, közös piac kialakítása, egymás erősségeinek összeadása, gyengeségeink orvoslása közösen, mind jó gondolatok – jól szolgálhatják Magyarország érdekeit.

A kormányfőnek az viszont nem tetszene, ha egy „szuperállam” jönne létre Európában. Erről úgy fogalmazott:

Nekünk nem ilyen Brüsszel kell, hanem olyan, amely kiáll a nemzetek megbecsülése, szuverenitása mellett, hagyja, hogy az országok a saját kulturális hagyományaik alapján eldöntsék, miként kívánnak élni. Szabályozza a piacot, de nem akarja megmondani, hogy éljen egy lengyel, egy magyar vagy egy portugál.

Győzni kell a következő európai parlamenti választáson és át kell venni Brüsszel politikai irányítását – tűzte ki a célt Orbán.

Forrás: MTI

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ilyet normális ember nem is gondol, nemhogy még ki is hirdet. Remélem, az unió nem bízza rá a soros elnökséget egy kontrollvesztett , zavart emberre.
Magyarok, magyarok, sírva vigadjatok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Csizmás Kond: mondod ezt te,aki már lehasalt egész Ázsiának?
Nyírfa
@izéke: 10.40

Tényleg ennyire nem látják? Vagy csak tudattalanul is ilyen mértékű a fejlődéssel szembeni ellenállásuk?
Nyírfa
@Pusztai: 11.12

@:sgl jutott az eszembe: " 6x bukott és ez a rohadék hazaáruló faszváladék bukottaz másokat. " :)
Cherry
Te zsiros retek cigány te akarod elhagyni nem a nép, ki is vagy te??? egy hazug tolvaj kis szerencsétlen szinész semmi több,, aki császárak gondolja magát, az utolsó szó a népé, nem a tiéd elmebeteg zsiros pojáca,,,,,
Cherry
Azt hiszi ez a kis cigány szinész, hogy ö hitler reinkarnációja, hahahahhahah
justhpeter
Orbán régóta mondja, hogy nagyot kell álmodni és azt is tudja, hogy Fltóék régebben bezáratták az OPNI-t. Hát most ő is mer nagyot álmodni, de már nemsokára jönnek az ápolói a mértére szabott kabáttal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.