Porosenko egy héttel azelőtt kapta a pénzt, hogy elkapták volna a magyar határon. Az ukrán hatóságok attól tartottak, ha sikerül a titkos találkozó Orbánnal, a volt ukrán elnök Oroszország eszközévé válhat.

Orbánék több mint 343 millió forintnyi magyar közpénzt utaltak Petro Porosenko volt ukrán elnöknek

Kép: Orbán-Porosenko tárgyalás az Európai Néppárt maastrcihti ülésének kezdete előtt, 2016-ban. Kép: Botár Gergely/kormany.hu

Petro Porosenko volt ukrán államfő és az ukrán Európai Szolidaritás párt vezetője több mint 37 millió hrivnyát kapott a magyar kormánytól az Orbán Viktorral való tervezett találkozója előtt – áll az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség honlapján, amiről az ukrán UNIAN hírügynökség számolt be. A hírt szemléző 444.hu azt írja:

Az UNIAN beszámolója szerint Porosenko egy héttel azelőtt, hogy megpróbált volna találkozni Orbánnal, több mint 343 millió forintot kapott a magyar Pénzügyminisztériumtól.

Felidézik, Porosenko, a nemrég hazaárulással is megvádolt volt ukrán elnök állítása szerint lengyelországi tárgyalásait követően az Egyesült Államokba utazott volna, azonban egy általa elhallgatott Orbán Viktorral való találkozó miatt nem engedték külföldre. Az indoklás az volt, hogy fennáll a veszélye annak, hogy az orosz titkosszolgálatok eszközként használják fel Porosenkót. Később Szijjártó Péter megerősítette, hogy Porosenko valóban Orbánnal találkozott volna.

A Pénzügyminisztérium nem válaszolt a 444.hu megkeresésére.

Forrás: 444.hu
Fotó: Kormány.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@KisTehen: Olyan demokrácia nem létezik és létezett , amelyikben nem ellenőrzik a vezetők, a közösség pénzéből ( adó ) való kiadásait . Ahol ilyen van , az nem demokrácia. Ergo : Magyarország nem demokrácia. Azoknak az ellenőrzési szerveknek a vezetői, akik megengedik orbánnak a kontrol nélküli adópénz kiszórást. Bűnrészesek és felelniük kell ezért.
"Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok,
Még ő is megvet titeket,
Mert a Sátán bátran vállalja magát,
De ti hívőként lettetek hitetlenek."
twitter.com/harasztiistvan/status/1591722188343840768
telegdilaci
@Sakk Matt:Ez aztán a pofátlanság netovábbja,miközben mi Szuverenitási törvényt alkotunk,hogy ne szóljanak külföldről bele a Magyar választásokba mi viszont más Országokéba bele pofázunk,ez is csak ilyen Orbánféle gazemberek találták ki a Demokratikusan megválasztott Ukrán Elnökkel a potrohos,nem hajlandó Találkozni,közben az Orosz barát Porosenkó volt Ukrán elnököt meg várja Magyarországra,még szerencse hogy nem engedték ki Ukrajnából,és még a Magyar adófizetők pénzéből pénzt adott Orbán Porosenkonak! bele avatkozott a Fidesz a Szerb és a Szlovák választásokba is,vizet prédikálnak miközben bort isznak,hihetetlenűl aljas Tetű banda irányítja Magyarországot!
justhpeter
@KisTehen: Szabad mozgáshoz való jpg az Unión belül van.
ómió
És szó szerint így hazudjátok, efftársak!?
jáger laszló
Ez nem közpénz,hanem a kincstárjegy LN értéke ami Porosenko magánvagyonát képezi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Aki a fideSSes geciket ilyen elvtelen módon képes "leszopni" az az igazi nemzethy turulbaszó csicska hazaárulók!!!Megteszik,hogy érezzék a törődést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.