A nevük ellenére a fenyőmag valójában ehető magvak, amelyek különböző fenyőtobozfajtákból származnak. A fenyőmag egészséges, ha mértékkel hozzáadja az étrendjéhez. Ezek az apró magvak számos, az egészségedhez nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaznak, beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat és a szív számára egészséges zsírokat. Bár magas zsírtartalmúak, minimális telített zsírt tartalmaznak. Az egészséges zsírok, fehérjék és rostok egyensúlya egy adag fenyőmagban segíthet stabilan tartani a vércukorszintet, segíthet a cukorbetegség kezelésében, és támogatja a szív egészségét. Egészségügyi előnyök A fenyőmag fehérje, vas és magnézium miatt növelheti az energiaszintet. A bennük található E-vitamin antioxidáns ereje segíthet megőrizni bőrének egészségét és fiatalos megjelenését. Ezenkívül a fenyőmag vagy más magvak és diófélék rendszeres fogyasztása csökkentheti a cukorbetegség és a szívbetegség kockázatát. Ez az előny a magvakban és diófélékben gyakran előforduló...

Forrás: magzsola.hu
Feltöltő: Kalocsai Sándor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.