Spoiler: imádságot.

Karsai Dániel: „Nagyon szép karácsonyi ajándékot kaptam Orbán Viktortól”Bedő Dávid/Facebook

Nagyon szép karácsonyi ajándékot kaptam Orbán Viktortól. A tegnapi évzáró nemzetközi sajtótájékoztatóján megtudtuk, hogy „lesz népszavazás”. Bár az erről szóló döntés még nem született meg, nagyon remélem, hogy Orbán Viktor jósnak bizonyul ebben a kérdésben (is) 

– kezdi a bejegyzését Karsai.

Hozzáteszi, hogy az Alkotmánybíróság legfrissebb döntésének értelmében valóban lesz népszavazás, 2008 óta először – legalábbis az aláírásgyűjtésbe bele lehet majd fogni. Azonban nem az életvégi döntés joga kapcsán benyújtott kérvényt fogadták el – a gazdasági kamarának fizetendő kamarai hozzájárulásról lehet majd szavazni.

De abban joggal bízhatunk, hogy ha ez a kérdés átment az összes bírósági és egyéb alkotmányos szűrőn, a mi kérdéseink is át fognak. Meglátjuk

– jegyzi meg.

Karsai reagált továbbá arra is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, hogy imádkozik érte:

Orbán Viktor velem kapcsolatos nyilatkozatát spirituális szempontból is nagyra értékeltem. Abban ugyanis Orbán úr felajánlotta, hogy imádkozik értem, ha megengedem. Az Alaptörvény VII. cikkében foglalt vallásszabadsághoz való jogban szerintem benne van az imádsághoz való jog. Minthogy ez pozitív cselekedet, így mások jogait biztosan nem sérti, így beleegyezéshez sem kötött. Én azonban ezennel és visszavonhatatlanul kijelentem, hogy mindenki engem támogató imádságát, így Orbán úrét is a legnagyobb örömmel veszem. Elkél a segítség.

Halkan azért megjegyzem, Magyarország Kormányának és vezetőjének az imánál konkrétabb eszközeik is lennének nekem segíteni. Imádkozom azért, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Karsai Dániel, ismeretlenül és kéretlenül, a távolból a szívemre ölellek. Ezt tudom adni, és az aláírásomat, ha sor kerülhet rá.
Titkon csodában reménykedem, a gyógyulás csodájában, merthogy csodák, azok vannak.
Isten áldjon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@jesz: ! (Ne azt nézzétek amit mondok , hanem amit csinálok !) mondá orbán
Géza
@bence: Ez nem ennyire egyszerű. Ezt a szellemet soha nem szabad kiengedni. Ezer alternatív módja van, ne akarja ezt ránk kényszeríteni. Az öngyilkosság és a gyilkosság bármilyen ideológia mentén is történik aljas, méltatlan dolog.
bence
@Géza: ! Mondod te ! jelenleg még makk egészségesen ! Az élet is mint a szerencse forgandó ! Ma nekem , holnap neked !
Géza
@bence: Igen. Ebben az állapotomban mondom. Lehet, hogy változni fog a véleményem, de ma ez!
ESCOBAR
Keresztény ember erről másként vélekedik!
rücsü41
Bár sokan azt mondják hogy ajándéklónak ne nézd a fogát, de azért még sem árt utána járni annak hogy milyen ajándékot adott Orbán Karsai úrnak.Most derült ki, mert Balogh református püspök úr most mert nyilatkozni, hogy abból aztán ő , mint a református egyház feje nem engedhet, amit a Biblia leírt, mármint azt, hogy amit Isten adott , azt csak Isten veheti el, és az embernek úgy ahogy Isten a keresztfán viselte a szenvedéseket az embernek is ugyan úgy élete végéig viselni kell azokat a szenvedéseket amit az Isten kimért rá!Lehet hogy ez utóbbit egy katolikus püspök mondta, de ezt nem von le semmit abból, hogy egyik egyház sem adta áldását az bármilyen formában megvalósuló eutanáziára, és Orbán Viktor , aki nagy tisztelője Balogh püspök úrnak, hiszen miniszter is volt az egyik Orbán kormányban, egészen biztos hogy ellenzi azt amit Karsai úr akar keresztül vinni, és ahol csak tud majd keresztbe tesz ha az ügyben pozitív döntést hoz a bíróság Karsai javára!Ilyen lesz Orbán ajándéka , amit most Karsai nagy tisztel.Ha pedig negatív lesz a döntés , kkor nyugodtan mondhatja azt hogy én jót akarta, de sajnos a bíróság másképpen döntött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.