A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos azt kéri, hogy vegyenek részt minél többen a nemzeti konzultáción, védjük meg közösen "Európa legalacsonyabb rezsiszámláit".

Németh Szilárd karácsonykor is a nemzeti konzultáció kitöltésére biztat
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Németh Szilárd a Facebook-oldalára kedden feltöltött videós bejegyzésben arról beszélt, hogy az Európai Bizottság megtámadta a rezsicsökkentést: a "hazai baloldal és a brüsszeli bürokraták" arra akarják rávenni a magyar kormányt, hogy szüntesse azt meg.

A politikus úgy fogalmazott, az Európai Bizottság az energiatámogatási intézkedések fokozatos megszüntetését követeli, pedig a rezsicsökkentés havonta átlagosan 181 ezer forinttal csökkenti minden magyar háztartás energiaszámláját.

A rezsicsökkentés immár tíz éve védi a magyar családokat, ennek köszönhetően mi fizetjük Európa legolcsóbb, legkisebb energiaszámláit. Mi fizetünk a legkevesebbet a háztartási gázért, az áramért és a távhőért

- mondta Németh Szilárd, hozzátéve, hogy ezt a vívmányt az ukrajnai háború és az energiaválság kitörésekor is sikerült megőrizni.

A kormány által létrehozott úgynevezett rezsivédelmi alap immár három éve biztosítja a rezsicsökkentés teljes fenntartását, és ezt a jövő évi költségvetésben is biztosítja – hangsúlyozta.

Azt javaslom mindenkinek, védjük meg közösen a rezsicsökkentést, ne engedjük, hogy Brüsszel ránk erőszakolja az akaratát, töltsük ki minél többen a nemzeti szuverenitásunkról szóló nemzeti konzultációt

- mondta a kormánybiztos.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessék megnyugodni! Meg van még az a program, amivel tízesével lehet küldeni az online kitöltött íveket! Égyébként is annyit mondanak, amennyit akarnak, hiszen senki nem ellenőrzi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Tessék megnyugodni! Meg van még az a program, amivel tízesével lehet küldeni az online kitöltött íveket! Égyébként is annyit mondanak, amennyit akarnak, hiszen senki nem ellenőrzi!
colibri
Akinek megkattant az agya, az már csak ilyen. ...és nem kell aggódni, nagyon is megfizetik érte.
Clavigo
Ingyen élő ,,szar senki.. Idióta " emésztö gödör "..!
Eladott Ország
Szóval kussolj te tahó és a gyűléseiteken kábítsd a haszonállat seregleteteket. Azoknál ennyi ésszel b+ tényleg alelnök lehetsz. De azon kívül csak egy mocskos tudatlan tahó vagy. Németh Szilárd kb. akkor kapott defektet, amikor megszületett. Sokáig úgy gondoltam, hogy érdemes lenne az abortuszról elvitatkozni. Mára határozott álláspontom van arról, hogy bizony van értelme. Ha ezek a fidióta terelőkutyák és a főfidióták, anno a biológiai hulladékmegsemmisítőben végzik, már előrébb lennénk. Németh Szilárdot is csak azért tartják, mert mellette még Kósa is okosnak tűnik, meg soványnak! Nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy ez a zsírparaszt nyúljáspacalarcú fidesztakony Budapesten született.
jáger laszló
Töltögeti a fene
Idióta,manipulált kérdésekre nem válaszolok csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
@jáger laszló: Még gyújtósnak is szar volt.
Eladott Ország
Ismertetem a nemzeti konzultáció végeredményét. Barikáim nem terhellek benneteket azzal, hogy gondolkodjatok...
twitter.com/janos_hary/status/1719024888453661137/photo/1
Orbán már kitöltötte a nemzeti konzultációt, amely szerinte a „szuverenitásunk védelméről” szól. Mondjuk ez hihető, csak ikszelgetnie kellett, az meg még belefér az emberszabású készségeibe...
twitter.com/juteszembe/status/1726649629062881511/photo/1
Töltse ki! Szánalom. Ennyi...
uploads.disquscdn.com/images/66d0b285b5e10c268a2cb3491819f7d12525b0ee0bba340a8b0558e3de0e362f.gif?w=800&h=640
Eladott Ország
Meghozta a postás a nemzeti konzultációt
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/160028054_144579220867862_5110309925046986386_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=c2f564&_nc_ohc=ch_UmPtmYycAX8q7H26&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBU5K3iHVEPQxlwlHKPmmQo1roTaHFBsR4itgeoW7jSTg&oe=65B239F0
Nemzeti konzultációs kérdőiv WC ülőkére téve. Mi is gyűjtjük a nemzeti konzultációs kérdőíveket a kórházaknak seggtörlésre, mivel nincs WC papír a betegeknek...megnyertük a 21. századot, ugye csúti geci?!
pbs.twimg.com/media/F9nJ9jTWIAABfoy?format=jpg&name=small
Alfa
...a moslékzabáló disznópofájú szarházi...
Másol
a konzultáciot dugják fel maguknak a 750ft/m3 rezsicsökkentett árral mi van arrol kellene pampogni basszameg
Cherry
Nagy baj lehet zsiros disznó, a nép nem úgy táncol ahogy a retkes főnid gondolta, hát ez nem jött be, mocskos zsiros tolvajok,,,,,
balos
@Cherry: Én is kitöltőttem,de valahogy nem az igazi!A kérdések zöme a vicces ludas matyira hajaz!Azt pedig már régen oda került ahova az utolsó neres rekesztője!
balos
A sertés egy haszon állat a szike 1 hüje állat,de jól megfizetik,hát hízik!
C_3PO
2 opció van kérdésenként. Ha nem tetszik az egyik, ott a másik!
C_3PO
@Horizont: Mondj A-t, vagy B-t! Egyszerű, mert a válaszok logikai ellentétei egymásnak!
nejlontacskó
@Maccska: lehet, hogy nem tőled, de egyszer már kérdeztem!
Tegyük fel, hogy most ebben a kérdésben, illetve, ezen " konzultáció " nyomán, valóban egységes álláspont mutatkozik meg.
Például ha most tényleges 97%-os eredmény jön ki, akkor ez az eredmény, hogyan, és miben fog változtatni bármit is, az Európai Parlament politikáján, az Ukrajna EU-s csatlakozásának ügyében?
Meg mondom, semmit!!!
Akkor mégis, mi az értelme ennek a milliárdokba kerülő, semmit sem érő vergődésnek?
C_3PO
@Horizont: Neked iktatunk be akkor C-t, meg D-t, mint az Origó Nyelvvizsgán!
túszulejtettország
Megfogadtam az alelnök elvtárs tanácsát. Hétfőn kitöltöttem. A biztonság kedvéért az összes válasz beikszeltem, hogy
biztos jó legyen. Tegnap már a kukások robogtak is vele a többi szeméttel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.