Nyitrai Zsolt közösségi oldalán posztolta a Feróval közös videót.Nagy Feró is megkapta a gondosóráját, Orbán főtanácsadójával meg is ittak egy pálinkát ennek örömére

Nyitrai a miniszterelnök főtanácsadójaként felelős a gondosóra-programért, ami egy nagyjából 104 milliárd forintos projekt. Ennek lényege, hogy minden 65 év feletti magyar állampolgár kaphat egy „gondosórát”, aki jelentkezik érte. Ez egy olyan készülék, amit az idősek a nyakukban vagy a karjukon viselhetnek, és amin keresztül egyetlen gombnyomással segítséget kérhetnek, ha bármilyen bajuk esik.

Nagy szerencse, hogy már a 77 esztendős, Fidesz-kedvenc Nagy Feró is beillik a korcsoportba, így ugyanis gond nélkül promózhatja a kormány projektjét, hálálkodhat a Fidesznek. Most pedig meg is tette: Nyitrai Zsolt ellátogatott hozzá, hogy személyesen adja át a készüléket, ennek alkalmából pedig koccintottak is egyet. 

Nyitrai arcán látszik, hogy kicsit tart a feles lehúzásától, így talán nem véletlen, hogy az ivás pillanatát már levágták a videó végéről:

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A gondos bankszámla mellé gondos óra is jár. Így mindig tudhatja, hogy időben utalt-e a propaganda minisztérium.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Horizont: manapság mentőket hívni kimondottan oroszrulett. Vagy kijönnek,vagy nem,mentésirányítótól ( vagy operátor,passzolom mi most a neve ) függ,lásd Gálvölgyi esete.
Eladott Ország
Nem vagyok én drogos, részeg boros. Nem keskeny az utca, csak szoros. Nem tántorgok, csak a lépést cifrázom. Kossuth díjat ért a nyalásom.
uploads.disquscdn.com/images/2b3246be2909c7ea6e8bf4233233cca53355c866baa3583c9d55a39ef0cbee63.png
Nemzetünk Nagybetűs Büszkesége, akit az utóbbi években kitüntettek a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével, Petőfi Zenei Életmű díjjal, valamint Kossuth díjjal is. Gratulálok, Művész Úr! Na ez sem tudja merre van arccal! Jól bevan b@szva! Együtt pálinkázott a Viktorral, pár szem Rivotril után! Mert a nézését meg a járását! Egy igazi Kossuth díjas fütyeszes ripacs. Szerintem most ért haza az 1848-as szabadság harcból! A nemzet csótányából lett a nemzet patkánya.
c.tenor.com/-dL6LnWhyOUAAAAd/tenor.gif
Pálinkás Pál
hát, csótány, ha elmondhatnám én mit vinnék neked...sehol nem promótálom ,hogy ismerlek...
Yoda69
104 milliard erre? Ertelme nem sok, hacsak az nem hogy ennek is a nagyobb resze az orban klannal landolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.