Hadházy Ákos Tar községbe látogatott, ahol a nem sokat látott a 400 millió forintos fejlesztésből. 

Videón a Fidesz-féle pokol tornáca – Bizarr lett a létesítmény 400 millió forintértHadházy Ákos/Facebook

Becsó Zsolt fideszes képviselő egy hónapja ünnepélyesen átadta a 400 millió forintos EU-s projektben épített „turisztikai attrakciót” Tar községben. Most Hadházy Ákos fideszes politikus ellátogatott a helyszínre, hogy felmérje, pontosan mire is ment el a pénz. 

Elmentem az önkormányzathoz, de ott nem tudták megmondani, mikortól élvezhető a fideszes pokol – szerintük talán márciusban megnyílik majd.

Így továbbra is csak Becsó képviselő posztjaiból elcsent képekből lehet sejtésünk, mi vár ránk ebben a közbeszerzési értesítő szerint 97 nm-es földalatti csodában. Azért kintről is lehet látni már most is ezt-azt és a közbeszerzési értestőből is megtudunk pár dolgot. Pl. azt, hogy díszburkolat nagy részét egyszerűen elfelejtették lerakni, valamint a pokol melletti romok felfalazása sem valósult meg.

A 97 négyzetméternyi pokol bruttó 91 milliót vitt el a 400 millióból. (A maradék pénzből 50 millióért építettek egy 100 nm-es (jelenleg töküres) fogadó épületet több száz méterrel odébb, illetve Szurdokpüspökiben egy bemutatóház épült 120 millióért, egy bicikli tároló 8 millióért, leaszfaltoztak néhány száz méter utat 11 millióért és színpadtechnikát, bicikliket és egy kávézó berendezését vették meg összesen kb 50 millióért. Hogy a maradék 70 millió hova került, azt nem tudni. Lehet, hogy a pokolra) A poklot, miképpen a többi projekt elemet is, Toldi Csaba egyéni vállalkozó építette

– írja egy korábbi posztjában. Majd a videót is közzétette, ahol jól látszik, hogy a „komplexum” valójában nem működik, és közel nem annyira fényűző vagy látványos, mint amilyen lehetne ennyi pénzből.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mondanám, hogy jót nevettem. De nem így van. Akik tényleg hahoztáznak, azok a fideszes haszonélvezők, hiszen megint fizet az ellenség, mint a katonatiszt. Dehát, az EB tudja. Vagy nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Csak Norisz és senki más: Látom, ahogy Récsöl asszony a két kis kezével ülteti a szőlőtőkéket. :) Fel sem fogja , hogy még a pártbélije is poklot épített a dombon, abban a hiszemben, ez csupán látványosság. Pedig nem az, ez a fidesz valósága, és nem lehet mindig Marbellára futni , ha már nagyon forró a talaj a lábuk alatt.
koszpeko
@ómió: Hazug geci!
Cáfolj, vagy KUSS!
telegdilaci
@Nyírfa:Azt a trógert akinek volt pofája ennyi közpénzt elszórni erre a semmire oda temetném ha feldobja a Talpát a mocskos Disznónak,és még azt a pénzt vissza is fizettetném vele! de ez egy ilyen következmények nélküli Országban elképzelhetetlen!
ómió
@koszpeko: Böszmeszarnyaló, felébredtél!? Törölgesd má' le a mocsokbolsi pofádat!
NKF
Ez a Köcsögházy mindent tud!Kurva jó neki!
Qqberci
Ez egy Vikkancs-mauzóleum lesz, csak még nem reklámozzák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.