2024-ben minden magyar megüzenheti Brüsszelnek, milyen irányba haladjon tovább Európa – vallja az egykori igazságügyi miniszter, az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke.

Varga Judit csak boldog új évet akart kívánni, aztán mégis inkább brüsszelezni kezdettMTI/Balogh Zoltán

Európai parlamenti választások lesznek 2024-ben, így minden magyar és minden európai megüzenheti Brüsszelnek, milyen irányba haladjon tovább szeretett kontinensünk – kezdte a videónyilatkozatában, amelyet az MTI-hez juttatott el.

Varga Judit hangsúlyozta: "nem lehetünk tétlenek", változásra van szükség.

A 2023-as év utolsó napján "bátran mondhatjuk, hogy nem volt könnyű a mögöttünk álló esztendő" – fogalmazott. Felidézte: valamennyiünk életét megnehezítette a szomszédban zajló háború, az Európát sújtó energiaválság, valamint a szankciós infláció, és az is világossá vált, hogy

a veszélyek korában a brüsszeli bürokraták képtelenek a globális kihívások kezelésére.

Az "elhibázott szankciós és háborús politika" hatására az Európai Unió a recesszió felé fordult – folytatta Varga Judit. Kifejtette: a nyugati városokban "hömpölygő terrorpárti tüntetések" ellenére Brüsszel továbbra is erőlteti a migrációs paktum elfogadását, ami egyet jelent egy Európába szóló meghívólevéllel az illegális bevándorlók számára.

Mindenkinek azt kívánta, hogy "kipihenten forduljon rá" a következő esztendőre. Hozzátette, ők azon fognak dolgozni, hogy 2024-ben Magyarország "újra a fejlődés útjára lépjen, és hogy ennek zálogát, nemzeti döntéseink szabadságát és hazánk szuverenitását" megőrizzék.

Boldog új évet, Magyarország!

- zárta gondolatait Varga Judit.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Kell ettől nagyobb beismerés, hogy Jucus nyakig benne van a Pegasus botrányban. Despota hatalomban tartásához kell a titkosszolgálat kell minden info az ellenzéki pártok lehallgatása is segit . Nahát, ez a nagyon bátor és nagy tudású asszonyság nem mer válaszolni a kérdésekre? Pedig úgy osztogatta a lehallgatási engedélyeket, mint gyereknapon a cukorkát! Ilyenkor azért mindig kiderül, hogy mekkora korlátolt lúzer banda viszi az országot a szakadékba! Azért bujdokol, mert nálunk jogállam van és azt is szabad. Aztán meg személyesen még lehülyézné őket, amit már nehéz lenne kimagyarázni. Juci nem válaszolt nekik, biztos sürgős hegedülhetnéke támadt, ember most jöttem saját hegedűkoncertemről , bátor hős dekázó most dobálhatná frizuráját, úgyis megtudja a Pegasustól mit akarnak megtudni .. ( azistenfaszát kancsító kislány)
uploads.disquscdn.com/images/0349aff2e255958bdbaa015bfd599069996a45b18c5fd48fd42e7ae2afaf1900.jpg?w=800&h=213
Juci nem válaszolt nekik, biztos sürgős hegedülhetnéke támadt, ember most jöttem saját hegedűkoncertemről
Tisztelendő a gyóntatószékben, jön egy fiúcska.
— Hegedültem.
— Hegedültél? hát ez nem nagy bűn. Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Következő fiúcska:
— Hegedültem.
— Te is? Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Harmadik:
— Hegedültem.
— Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Negyedik:
— Hegedültem.
— Hogy mi van itt ma? Egy Miatyánk, egy Üdvözlégy.
Végre egy lány:
— Meghegedültek.
— Micsodaaaa? na, jöjjön csak vissza az a vonósnégyes!
Ez kérem a Holdról is látszó, átlátható (i)gazságszolgáltatás. Varga, egy EU-s tagország minisztere nem hajlandó az EP Magyarországra látogató Pegasus bizottságával tárgyalni. Nyilván a felcsúti utasítására. Van még lejjebb is? Van. Sűrű napok ezek szegénynek. Eddig csak a független sajtó elől kellett menekülni, most már menekülnie kell a Pegasus bizottság és a Völner-Schadl per tárgyalása elől is. Sajnálom őt nagyon. Csak ki ne zuhanjon. Jogomban áll hallgatni. Ezt majd a független biróság...
Cherry
Pont ennek leszbikus nullának a kivánsága kell,,, takarodj ahová gondolom,,,,,,sötét vagy mint az éjszaka,,,,
jáger laszló
VJ szerint 2024-ben +fizethetünk Brüsszelnek
Azt nem mondta ,hogy $-ban ,vagy eur-ban!!??
Na majd kiderül jövőre
csak ennyi
barátilag
J.L:
human
Megnéztük Novák Katikát. Az is brüsszelezett egyet. Álszent képmutató.
Toller Béla
Nem megy ez a nőiesítés a fidesznél, Nem arra kellen figyelni, hogy ne legyen fütyije, hanem arra , hogy intelligensebb legyen egy makákónál !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.