A leendő elnök néhány konkrét ügyet is említett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
98 óta minden választásnál csalt a fidesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
98 óta minden választásnál csalt a fidesz!
Nessy
Na, kecskére káposztát! Tessen mondani a kamupartokat, a fiktív függetleneket, a kormány szavazat vásárlásait, a határ menti települések esetében a kér hónapra egy üres telekre bejelentett 50 határon túlit, az egyoldalú közmédia működését is észre tetszenek venni??? Mert ha ezek természetesek a hívaal szerint, akkor a többi csak dajka mese!
izéke
Ennyi erővel már most hirdessék ki orbán választási győzelmét,felesleges pénzkidobás az egész választásdi!
rücsü41
Azt hallottam hogy vizsgálatot nem végez csak megállapít!Akkor pedig az alapos munka ,a körültetés ,nem követelhető meg tőle, csak az a feladata ,hogy besározzon olyan embereket akiket majd Orbán kijelöl.Ehhez jön még a választások tisztaságának ellenőrzése, úgy hogy amit megállapít az ellen nem lehet majd fellebbezni!Miután a kormány kinevezte az egyik fő ideológusát és talpnyalóját elvárja hogy ezt a szuverenitás védelmet függetlennek tekintsék országon belül és kívül, mert azt gondolja ,hogy az emberek amnéziásak nem emlékeznek Lánczi úr tevékenységére , és elhiggyék azt hogy ez egy pártatlan ember akinek a hivatala is pártatlanul végzi majd a munkáját.Jó hogy Orbán nem az apukáját , vagy sógorát nevezte ki mert ők is vannak olyan függetlenek mint Lánczi úr! A kormány leegyszerűsítette a demokráciát az Alaptörvényt és mindent ami a jogállamisággal össze függ!Ezek után ha Brüsszel nem indít eljárást az ország ellen a jogállamiság megsértése miatt , akkor az is csak egy sóhivatal, és úgy látszik, hogy a demokráciát csak azok védhetik meg akiket érint a hátrányos szabályozás!
simmering73
Az új év első vaskos vicce. Kecskére káposztát.
Havanagi
Sétálgatnak még ki-be az orosz ügynökök a külügy szoftverében?Erről kellene már tájékoztatni a magyar népet.
simmering73
@Maccska: Jól mondod. Le kellene cserélni azt a három millió balfaszt.
Kovács Máté
A választás tisztasága ez igen 2018-ban rejtélyes módon leállt a szoftver,amikor életet csiholtak bele éjfél előtt,akkor már rögtön Fidesz 2/3 volt.
MOCSKOS FIDESZ!
Clavigo
DDDDDDDXXDDXXX... lánci pajtás majd őrködik...:):):)
Aki Én
@Maccska: nepszava.us/szuverenitas-illiberalis-modra-trump-8-millio-dollart-kapott-kulfoldi-kormanyoktol-az-elnoksege-alatt-koztuk-magyarorszagtol-is/

,,Szuverenitás illiberális módra: Trump 8 millió dollárt kapott külföldi kormányoktól az elnöksége alatt, köztük Magyarországtól is"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.