Lehet jelentkezni.

Már keresik L. Simon utódját a Nemzeti Múzeum élére

Kép: Magyar Nemzeti Múzeum / Facebook

A Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatói munkakörének ellátásáról szóló pályázati kiírás jelent meg csütörtökön Magyarország Kormánya hivatalos weboldalán – közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) csütörtökön az MTI-vel.

L. Simon Lászlót a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatói székéből tavaly november 7-én rúgta ki Csák János. A kirúgást megelőző botrány a Word Press Photo kiállítással kezdődött, amiért ott meleg embereket ábrázoló képek is kiállításra kerültek. Az L. Simont váltó megbízott főigazgató Hammerstein Judit.

A most kiírt főigazgatói pályázat beadásának határideje február 5., 17 óra. A főigazgatói munkakör ez év március 6. napjától tölthető be.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Ki nem szarja le? Valami szervilis barom megkapja seggnyalása jutalmaként.
Nessy
Egyetlen feltétel van, Politikai tisztán látását ne homályosítsa el szakértelem, és kellően lojális legyen! Államtitkári ajánlás előnyt jelent a felvételnél!
jáger laszló
Fidexes jelentkezők előnyben!! Kvázi már győztesnek tekinthető a személye.
Várjuk a jelentkezőket...
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Ha már múzeum,előny lehet egy saját építkezés? Megvaaaan! Az ajándékba adott kastélyokat innen fogják berendezni,bútorok,festmények,szobrok,ötöt egy százaséért! habony ajánlásával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.