Az A-Híd szerint nem velük kapcsolatos az eljárás.

A Lánchidat felújító cégnél tartott házkutatást a NAV

A Lánchíd felújítása. Kép: Karácsony Gergely / Facebook

Házkutatást tartott az adóhatóság a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt.-nél

– írja a Mandiner. Megkeresésükre az adóhatóság válaszában az építőipari vállalkozás nevére nem tett utalást, ugyanakkor nem cáfolta a házkutatás tényét. Sőt, a Mandiner azt is kiolvasta a NAV közleményéből, hogy a hatósági intézkedés a sok százmilliós számlagyár ügyébe belebukó, jelenleg is letartóztatásban lévő egykori ügyvéd, Vig Mór elleni eljárás keretében történhetett.

Az A-Híd Zrt. a külső cégekkel kapcsolatos eljárásban adatszolgáltatást teljesített, az A-Híd Zrt. vonatkozásában tehát sem kihallgatásról, sem gyanúsításról nincsen szó

– tudta meg a Telex a cégtől. Az eljárással érintett vállalkozásokkal az A-Híd Zrt.-nek a közleményük szerint nincsen élő szerződése.

Mint a Telex rámutat, a kormányközeli sajtó ugyan igyekezett Karácsony Gergely főpolgármesterrel rokonítani a vállalkozást, az A-Hídnak valójában fideszes kötődései is vannak: azt írják, a cég mögött álló Apáthy Endre érdekeltségei már az első Orbán-kormány idején meghatározók voltak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Biztos nagy simli volt. Az ugyanis nem létezhet, hogy határidőre, költségkereten belül ebben az országban bárki, bármit megépít, elkészít.
Eladott Ország
"Bár a fideszes sajtó és Wintermantel Zsolt is azonnal igyekezett egy Facebook-posztban Karácsony Gergely főpolgármesterrel rokonítani a vállalkozást, miután tudomást szereztek a házkutatásról, az A-Hídnak valójában fideszes kötődései is vannak." A választások előtt különösen beindul a szardobálás, hátha vannak elvaratlan szálak. Már várjuk a szuverenitásvédelmi hatóság szakvéleményét is ez ügyben.
twitter.com/csorike1520/status/1705240001296978075
lampa laz
Mert ez a sok barom firkász, aki újságírónak nevezi magát a jobb oldalon, nem emeli fel a retkes valagát, h 1-1 hír kapcsán kiderítse az igazságot, hanem megvárja, h pletykás mari néni a faluvégen begyűjtse a sláger témát, aztán leadja nekik forródróton. Ezeknek az aljas trógereknek nem számít ha tarkón lövik magukat az ilyen hazugságokkal, a lényeg, h az ellenzéket besározzák.
NKF
Mit csodálkoztok! Ez így működött régen meg most is! Ma született bárányok vagytok vagy csak
hülyék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.