Mert a diszkótulajdonos és védője nem kapott meg egy ügyészi fellebbezést. Megsemmisítette az Alkotmánybíróág az utólagos vagyonelkobzásra vonatkozó rendelkezést Vizoviczki László egyik perében, méghozzá azért, mert az ügyészi fellebbezést a bíróság nem kézbesítette Vizoviczkinek és védőjének, akik így nem tudtak reagálni rá – számolt be az Alkotmánybíróság közleménye alapján a 24.hu.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A maffiózók jogosan bíznak abban, hogy mindent meg tudnak úszni (vagy minimális büntetéssel) Orbanisztánban.
Besegít az ügyészség, az alkotmánybíróság - ha szükséges...!!!
Sakk Matt
Legrosszabb esetben is elkondizgatnak, filmeznek 1-2 évet a kecskeméti wellness-dutyiban, majd várja őket a titkos számlán a zsé.
SÍva
Gondolom jól megfizették az illetéseket!
rücsü41
Ilyen eljárási hiba is megtörténhet, ha egy Vizoviczkiről van szó?Ilyen hibát csak készakarva lehet elkövetni annak aki világéletében bűnüldöző volt!
rücsü41
@Maccska: Te olyan vagy mint Bodóné!Tudod akitől amikor a borárát kérték mindig másról beszélt.Biztos ismered ezt a mondást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.