Korábban is pletykálták, most egyre valószínűbbé válik, hogy bizonyos éttermekben macskahúsból készült fogások is kaphatók.,

Botrány: étkezési céllal adják el a macskákat

Illusztráció: 123rf.com

Megvannak a képernyőfotók arról az üzenetváltásról, melyben cicák áráról érdeklődnek. Az ár attól függ, hogy házi kedvencnek vagy fogyasztás céljából akarják-e vásárolni a macskát. Az ár egyébként 250-300.000 Ft között mozog.

A tenyésztő elárulta, hogy az utóbbi időkben sok kínainak adtek el macskát karácsonyra; étterembe viszik őket, hogy megegyék.

Amikor a beszélgetés végén megkérdeztem tőle, hogy ezt a „kínais” dolgot komolyan mondta-e, az volt a válasza, ha kifizetik neki az árat, számára mindegy, ki viszi el. Aztán másnap ráírt a barátnőm is kíváncsiságból, hogy neki is ugyanezeket írja-e. Hát, sajnálatos módon igen

- magyarázta a Blikknek Alexa.

A lap csütörtökön felkereste csepeli otthonánál a szóban forgó tenyésztőt, de végül csak telefonon sikerült őt utolérnünk. A névtelenséget kérő nő állítja: visszaéltek a nevével.

Sokkot kaptam, amikor megláttam ezeket a beszélgetéseket. Rágalmazás és hitelrontás miatt feljelentést fogok tenni, amiért valaki létrehozott egy ugyanolyan Facebook-oldalt, mint az enyém. A telefonszámommal és a lopott képeimmel hirdeti az állataimat

– fakadt ki a nő, aki elmondta:

ő egy hivatalos tenyésztő, s még egy cicákkal foglalkozó egyesületnek is a tagja, így különösen fájdalmasak számára ezek a rágalmazó állítások. Most igyekszik minden ismerősét megnyugtatni. Egyébként gyorsan gazdára találnak a szépségdíjas cicái, amiért sokan irigykednek rá, így elképzelhetőnek tartja, hogy emiatt akarták őt lejáratni. Hat éve foglalkozik állattenyésztéssel. A yorki kutyák mellett brit és skót cicákkal foglalkozik, amelyek ára 200 ezer forint fölött van. Minden macskája törzskönyvezett, és azokat csak ivartalanítás, valamint szerződéskötés után kapják meg a gazdik.

Forrás: Blikk.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Maccska: Szedd össze őket,,oszt add át a vágott szemű haverjaidnak... Oszt utána jó étvágyat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Peller Anikó: A magyar pulya régen kinézett az ablakon és azt látja hogy anyuka elkap egy csirkét/tyúkot vasárnap és elvágja a torkát kiereszti a vérét sütnivalónak. A tetemet leforrázza kitépi a tollait. Süti főzi és jóllakik a család. aki ebbe születik és ezt látja annak ez a természetes. Az a pulya aki azt látja hogy maccskát kutyát vágnak le és azt perzselik, sütik főzik annak az a természetes. A gyermek tiszta szívvel és lélekkel érkezik, függetlenül attól hogy hová született. A környezete befolyásolja arra hogy mit higgyen, mit egyen, mit csinálhat és mit nem. Szükség törvényt bont! A repülőszerencsétlenség áldozatai az a bizonyos rögbicsapat egymást is megették. Ha így haladunk akkor repülőszerencsétlenségek nélkül is egymást fogják megenni az emberek...A következő nemzedéknek természetes lesz a tücskök bogarak után az emberhús evés. Mit lát majd a pulya vasárnap reggel aki abban nő fel?
Ezodabasz
@Ezodabasz: Jajjj bocsi ezt a napifilipeknek meg a marháknak akartam:)))
Peller Anikó
Jézus, mit találtam, Orosházán étkezési céllal adják el a.. csirkéket. Úgy látom meg is ölik őket. Egyenként. Kitekerik a nyakát. Lehet, hogy el is vágják. Gyilkosok. Fasiszta nácik. Élvezettel ölnek.

investigatemidwest.org/2017/12/13/report-highlights-fears-among-workers-in-the-meat-processing-industry/

Amúgy finom ez az aranysárga tyúkhúsleves.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.