Hadd segítsünk egy idézettel: „Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”. Az uniós tagállamok nagyköveti tanácsa pénteken jóváhagyta az európai sajtószabadság -törvény szövegéről született kompromisszumot, írja a Népszava. Csak a magyar kormány képviselője szavazott nemmel, de ez nem akadályozhatta meg a döntést, elég volt a tagállamok minősített többségének az egyetértése.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
:@szarnagy: Már megint az egész Európa jön szemben az autópályán?
Te mekkora sötét tahó vagy.
Mint a többi fidkány.
Béla333
Nagyon szeretné a maffia csapat hogy élesítsék velük szemben a 7-es cikkelyt és megvonják tőlük a szarkeverés lehetőségét...!!!
Csak így tovább! Igaz hülyemagyar maffiahívők?!
Clavigo
@Őrnagy: Kivandorolhatnál a ruszkikhoz..
koszpeko
:@szarnagy: Már megint az egész Európa jön szemben az autópályán?
Te mekkora sötét tahó vagy.
Mint a többi fidkány.
Péter2
A minősített többség ! Helyes , így működik az uniós parlament helyesen, a többségi akarat érvényesül ! Evvel ismerte el a fidesz , hogy Magyarországon nincsen sajtószabadság , és nem is akarják , hogy legyen mert egyenesen a bukásukat jelentené . El tudom képzelni , hogy az M1-es 2 és a többi agymosodán, a híradóban leadnák a fideszről kiderült napi szintű disznóságokat , aljasságokat meg minden mocskot amit művelnek a sok hazudozás helyett , a sok hívőt mekkora sokk érné , még rágondolni is rossz , hogy mit tennének . Most akkor megint háború lesz , mivel az uniós törvényeket minden tagállamnak be kell tartani mert ha nem jönnek az eljárások szankciók pénz és szavazati jog megvonás , ez a törvény a magyar kormánnyal szemben született , mert máshol nem áll fent ez a jogtiprás ! Aztán az elmebetegeknek lehet Gyurcsányt vagy , Sorost , de emlegethetik Brüsszelt is , ahol ők is ülnek, ahová odaszarnak ahonnét esznek , igazi jobboldali megnyilvánulás lesz .
Nessy
@Őrnagy: Sorosnak a legnagyobb bűne Orbán angliai ösztöndíja és az alakuló fidesz anyagi támogatása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.