Egy-egy ilyen egyedi cipő előállításán a gyártóknak darabonként több tízezer forint veszteségük volt. Mivel a biztosító ezt nem kompenzálta, kérték a támogatás megszüntetését... A betegek a már felírt vényeket legkésőbb január 31-én adhatják át a lábbelit készítő cipésznek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
móra ferenc 1918 ban írta a kincskeresö kisködmönt, amiben megemlítette a "kis bice-bócát" ! - 0rbánéknak a XXI. sz. elejére ismét sikerült megközelíteniük az akkori szintet , ez szégyen és gyalázat!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Béla333: Ha Gyúccsányék' lennének, már lefagyott vóna a lábunk a „zukrán” fronton! Ezeknél egy közepesen tehetséges friss diplomás közgazdász is jobban elvezetné ezt az országot. Legalábbis nem előzne kanyarban, mikor jön szembe a sóderes kamaz, hanem megvárja, míg szabad lesz az út. "Enber, most jövök a templomból", te meg itt jössz a kurva ortopéd cipővel? A fidesz egy mocskos genny. Évek óta nem emeli a támogatást, gyakorlatilag nem lehet szerezni már egy csomó terméket mert a gyártó és a forgalmazó nem hülye bukni rajta. Közben akik meg rá vannak szorulva, meg nyomorultabban vannak. Gyilkosok és beteg szennyek pártja ez b@zmeg. A "Tegyük tönkre Magyarországot!" játék következő fordulóját látták. „Nesze sánta, itt egy púp!” Kinek mit intézett a kormánya ugye. Erre „teccettek” szavazni, pofa lapos. Addok ingyen egy tippet - gyártsanak jobblábakat a két ballábú magyar focistáknak. Aki nem NER-es, hetero szittyakeresztény férfi, az annyit is ér. Tetszettek volna nem rászorulónak lenni.
division
@kereső: Utólag beszélnek átlagosról, előtte nem ezt mondták. A 32,2% - os béremelés az én szememben annyit tesz, hogy minden pedagógus ekkora emelést fog kapni, és nem azt, hogy majd az eddigi bérhez kötik, azaz a többség max. bére nem lehet kevesebb (de több se) mint bruttó 555000 ft. Nyilvánvaló, hogy a sok-sok éve pályán lévők így nem hogy 32,2% - ot nem kapnak, de lesznek olyanok bőven akik még a 10% - ot sem érik el, vagy még az 5 - öt sem.
kereső
@division: Amikor kijött a Tv- akkor irtam , hogy várjuk meg a kormány vh. rendeletét, mert a részlet szabályokat nem a tv.-ek tartalmazzák, hanem a végrehajtási rendeletek. Na, ez volt a nehéz szülése a kormánynak- mert abból derülnek ki a "nem is úgy értelmezendő" dolgok- és még akkor nem is beszéltünk arról, hogy majd ki hogyan fogja "értelmezni" a jogszabályban leirtakat. Mert orbánék jogszabályalkotásának legfőbb "jellegzettessége", hogy nem egyértelmű a megfogalmazás- olyan , mint a szocialista tehén volt: "ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes"- na ezért sincs jogállam , mert még a Sólyom L. által vezetett Alkotmánybiróság mondta ki anno, hogy a jogszabályok "értelmezése" nem jogszabály.
kereső
@Eladott Ország: tegnap 17:11 "Tetszettek volna nem rászorulónak lenni."vagy..."tetszettek volna forradalmat csinálni"
A "fülkeforradalom"(2010), meg ellenforradalom volt...a történelem már igazolta.
Clavigo
@KisTehen: Úgy nézem ,,senki nem reagál a baromságaidra... Asszem ,szarnak a fejedre.. Pihenned kellene,,és kevesebb kannabiszt a jászolba..
division
@kereső: Igazad volt. Nejem pl. 18% - os emelést kap, legalábbis ami biztos. Az majd kiderül, hogy ezen változtat e bármiféle tényező. A pedagógusok megbecsülése megint elmarad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.