Egy-egy ilyen egyedi cipő előállításán a gyártóknak darabonként több tízezer forint veszteségük volt. Mivel a biztosító ezt nem kompenzálta, kérték a támogatás megszüntetését... A betegek a már felírt vényeket legkésőbb január 31-én adhatják át a lábbelit készítő cipésznek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
móra ferenc 1918 ban írta a kincskeresö kisködmönt, amiben megemlítette a "kis bice-bócát" ! - 0rbánéknak a XXI. sz. elejére ismét sikerült megközelíteniük az akkori szintet , ez szégyen és gyalázat!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Bravó állam!!! Vegyetek újabb focicsapatot.
division
@Horizont: Jól mondod, viszont mindegyik ilyen cipőben focizhasson innentől kizárólag:-) Úgyis mindegy sokaknak mi van rajtuk...
Horizont
@division: Itt nálunk semmi olyanra nincs pénz ami a kisembereknek kéne.
Bezzeg másra ami nekik fontos, nekik kell.
csak úgy....
móra ferenc 1918 ban írta a kincskeresö kisködmönt, amiben megemlítette a "kis bice-bócát" ! - 0rbánéknak a XXI. sz. elejére ismét sikerült megközelíteniük az akkori szintet , ez szégyen és gyalázat!!
division
@Horizont: Ez már így megy jó ideje, és nem is fog változni addig, amíg kormányunk és védelmezőik szerint a 2 - 6 - 8 stb. % az ugyanannyi mint a 32,2%...
kereső
@division: Átlagról beszélnek: azaz átlagosan!!! 32,2%- ez meg nem jelenti azt, hogy mindenki ennyit kap.
Nessy
Szakadjon rájuk az ég! Viszont a cipőipar nem gyárt kis hazánkban H talpas ( szélesebb talpú) cipőket, az egyetlen Medicuson kívül. . Lehet, hogy marad a férfi edzőcipő télen, nyáron számomra is?
Nessy
@kereső: Kohn féle átlag! Régi vicc, anno 1973.
Kohn elmegy a rabbihoz.
Rabbi leben, mondd, mi az a bérsívonal (átlag kereset)?
Hány éves vagy Kohn?

És a legkisebb unokád?
4
80+4 osztva 2-ve, az 42. A legszebb férfikor. De te már nem tudsz, ő még nem tud...
Ennyit a mai számtani átlagról.
Eladott Ország
@division: Itt a világ vége! Ha túl akarod élni, gyere Magyarországra! 50 évvel vagyunk lemaradva!
twitter.com/janos_hary/status/1597621108609781762/photo/1
Működik az orbáni agymosás. Nem számít mennyire lett nehéz a megélhetés, ha felfestünk egy ellenségképet az ostoba hívők sosem kételkednek. Ha minimális intelligenciaszinthez kötnék a szavazati jogot a fidesz egy jelentéktelen ellenzéki párt lenne.
twitter.com/i/status/1597587379845763072
Eladott Ország
A lényeg: családi pótlék: 2010: 12.400 forint, 47 euró ; 2022: 12.400 forint , 31 euró. A többi csak mellébeszélés.
twitter.com/janos_hary/status/1597499251134967809/photo/1
Egy elmebeteg irányítja a hazát, mi meg nagyon hülyék vagyunk.
twitter.com/janos_hary/status/1597132426760753152/photo/1
Kormány igéretek és a valóság ...
twitter.com/janos_hary/status/1597130630164193280/photo/1
Eladott Ország
Nevetve sírós, sírva nevetős

Móra Ferenc: A cinege cipője
Vége van a nyárnak,
hűvös szelek járnak,
nagy bánata van a
cinegemadárnak.
Szeretne elmenni,
ő is útra kelni.
De cipőt az árva
sehol se tud venni.
Kapkod fűhöz-fához,
szalad a vargához,
fűzfahegyen lakó
Varjú Varga Pálhoz.
Azt mondja a varga,
nem ér ő most arra,
mert ő most a csizmát
nagyuraknak varrja.
Darunak, gólyának,
a bölömbikának,
kár, kár, kár, nem ilyen
akárki fiának!
Daru is, gólya is,
a bölömbika is,
útra kelt azóta
a búbos banka is.
Csak a cingének
szomorú az ének:
nincsen cipőcskéje
máig se szegénynek.
Keresi-kutatja,
repül gallyrul gallyra:
"Kis cipőt, kis cipőt!" -
egyre csak azt hajtja.
Béla333
Csak sántítsanak a magyarok... Nem kapnak gyógycipőt, mert az a pénz is kell a repteret megvenni.. Minden fillérre szükség van.
Ezt megérthetik a hülyemagyar maffiahívők is...!!!
Nessy
@Eladott Ország: Igy jár majd egy donga lábú gyermek, egy balesetben sérült lábú, egy csípő ficamos felnőtt, és még sokan mások, akiknek szüksége volt rá eddig, és feltehetően ez az állapotuk marad is! Még mit vesznek el a betegektől??? A szegény betegeknek már csak az élete marad, ha marad!Majd Takács, meg Pintér elmesélik, hogy a betegellátás tökéletes, magas szintű , bla,bla,bla! Ilyen megbízhatóm tökéletesen kalibrált, betegcentrikus még soha sehol nem volt, nem van, nem is lesz!
Eladott Ország
Ráhel. Az apja lánya. Milliárdokat kapott divatcége a papától. Belegyömöszölte a lábát Hamupipőke cipőjébe, mert ő akarta azt, ami nem az övé. És meg is kapta, hiába látja mindenki, hogy kicsi rá a cipő. De nagyon nehéz így a saját lábán állni, előbb-utóbb el is fog botlani. A kisújjait mankónak használja, hogy a saját lábain tudjon állni! "Rühelke" egy kicsit"tehénke"! És soha senki nem szól rá, hogy fotózás előtt, "tűrje be a fogait" a mackónadrágba! Annál borzalmasabb nincs mikor valaki milliárdos de azt hiszi ő mindenhez ért. Ugyanolyan suttyó tahó mint az apja. Rühelke ezt mind otthonról hozta magával. Csak meg kell nézni az anyját, az apjáról meg említést sem teszek. Loncsos, lompos, ápolatlan senkik.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136692673_2754563261463415_1764422533925762017_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=-ZR4GnfJdYgAX_BWfXa&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAIkwdlzwyJrtVGER9g1V1Www1dod44H5ihRKepv0g84g&oe=65D34B39
Ez annak köszönhető,hogy a saját lábunkon állókat szülő ősanya a példaképe. Lásd. A kisújjait mankónak használja, hogy a saját lábain tudjon állni! Belegyömöszölte a lábát Hamupipőke cipőjébe, mert ő akarta azt, ami nem az övé. És meg is kapta, hiába látja mindenki, hogy kicsi rá a cipő. De nagyon nehéz így a saját lábán állni, előbb-utóbb el is fog botlani.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136643350_3588790531209022_7277945721758626231_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=755d08&_nc_ohc=Ap-4ogkN3ZEAX-HuZVY&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC7s09iL86tunek1IvzVF8QsEgYSHwHqqlBP_rltDq-Qg&oe=65D375DC
Eladott Ország
@Béla333: Ha Gyúccsányék' lennének, már lefagyott vóna a lábunk a „zukrán” fronton! Ezeknél egy közepesen tehetséges friss diplomás közgazdász is jobban elvezetné ezt az országot. Legalábbis nem előzne kanyarban, mikor jön szembe a sóderes kamaz, hanem megvárja, míg szabad lesz az út. "Enber, most jövök a templomból", te meg itt jössz a kurva ortopéd cipővel? A fidesz egy mocskos genny. Évek óta nem emeli a támogatást, gyakorlatilag nem lehet szerezni már egy csomó terméket mert a gyártó és a forgalmazó nem hülye bukni rajta. Közben akik meg rá vannak szorulva, meg nyomorultabban vannak. Gyilkosok és beteg szennyek pártja ez b@zmeg. A "Tegyük tönkre Magyarországot!" játék következő fordulóját látták. „Nesze sánta, itt egy púp!” Kinek mit intézett a kormánya ugye. Erre „teccettek” szavazni, pofa lapos. Addok ingyen egy tippet - gyártsanak jobblábakat a két ballábú magyar focistáknak. Aki nem NER-es, hetero szittyakeresztény férfi, az annyit is ér. Tetszettek volna nem rászorulónak lenni.
division
@kereső: Utólag beszélnek átlagosról, előtte nem ezt mondták. A 32,2% - os béremelés az én szememben annyit tesz, hogy minden pedagógus ekkora emelést fog kapni, és nem azt, hogy majd az eddigi bérhez kötik, azaz a többség max. bére nem lehet kevesebb (de több se) mint bruttó 555000 ft. Nyilvánvaló, hogy a sok-sok éve pályán lévők így nem hogy 32,2% - ot nem kapnak, de lesznek olyanok bőven akik még a 10% - ot sem érik el, vagy még az 5 - öt sem.
kereső
@division: Amikor kijött a Tv- akkor irtam , hogy várjuk meg a kormány vh. rendeletét, mert a részlet szabályokat nem a tv.-ek tartalmazzák, hanem a végrehajtási rendeletek. Na, ez volt a nehéz szülése a kormánynak- mert abból derülnek ki a "nem is úgy értelmezendő" dolgok- és még akkor nem is beszéltünk arról, hogy majd ki hogyan fogja "értelmezni" a jogszabályban leirtakat. Mert orbánék jogszabályalkotásának legfőbb "jellegzettessége", hogy nem egyértelmű a megfogalmazás- olyan , mint a szocialista tehén volt: "ha akarom vemhes, ha akarom nem vemhes"- na ezért sincs jogállam , mert még a Sólyom L. által vezetett Alkotmánybiróság mondta ki anno, hogy a jogszabályok "értelmezése" nem jogszabály.
kereső
@Eladott Ország: tegnap 17:11 "Tetszettek volna nem rászorulónak lenni."vagy..."tetszettek volna forradalmat csinálni"
A "fülkeforradalom"(2010), meg ellenforradalom volt...a történelem már igazolta.
Clavigo
@KisTehen: Úgy nézem ,,senki nem reagál a baromságaidra... Asszem ,szarnak a fejedre.. Pihenned kellene,,és kevesebb kannabiszt a jászolba..
division
@kereső: Igazad volt. Nejem pl. 18% - os emelést kap, legalábbis ami biztos. Az majd kiderül, hogy ezen változtat e bármiféle tényező. A pedagógusok megbecsülése megint elmarad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.