Olvasói levél érkezett az Mfor szerkesztőségébe.

"Miért teheti meg ezt az Orbán meg a bandája?" – olvasói levél
Fotó: Pixabay

Ahogy arról mi is beszámoltunk, változások lesznek a háziorvosi rendszerben is, több helyen is megszűnik a háziorvosi ügyelet. Az Mfor állandó olvasójának is megvan erről a véleménye.

Tisztelt szerkesztőség!Azért írok, mert én is egy fővároshoz közeli településen élek a családommal és olvastam itt, hogy az Orbánék megszüntetik a háziorvosi ügyeletet. Először nem akartam elhinni, mondom, ilyen nincs, ezek még ezt is elveszik tőlünk. Újból elolvastam és láttam, hogy ez komoly. Botrány, hogy már háziorvosunk sincs

- áll a levélben.

Elmondása szerint mindig elolvassa az egészségüggyel kapcsolatos cikkeket is.

Kérem, magyarázzák meg, hogy miért teheti meg ezt az Orbán meg a bandája? Mit akarnak ezzel elérni? Mi lesz velünk, a betegekkel, akiknek egy része már nehezebben mozog?

Hozzátette:

Talán az lesz, hogy majd valakit a kórházban fel kell hívni telefonon, ha valami bajom van és ő majd eldönti, hogy mennyire súlyos? Ez őrület, mi ez, távgyógyítás? Honnan tudná eldönteni pontosan, hogy mit kell csinálni, ha nem is lát, csak hallja a hangomat? A mi háziorvosunk már ismerte az egész családot, fejből tudta, hogy hogyan alakul az életünk, miken mentünk keresztül és az hogyan hatott az egészségünkre.

Szeretném mondani, hogy én nem az az ember vagyok, aki melegedni jár a rendelőbe vagy pletykálkodni. Besegítek a családnak, napi pár órában, egy kis boltot viszünk, ott még szükség van rám, nem érek rá órákig üldögélni ott, ráadásul elkaphatok ott bármit, nem hiányzik.

A névtelen beküldőnek az a gyanúja, hogy ez azért van, mert "mindenkit a magánrendelések felé akarnak terelni, az állam innen is kivonul".

De akkor mi a bánatnak fizetjük a TB-t? Orbán miért nem mondja ki nyíltan, hogy ezt akarják?

Szerintem a jó háziorvosra meg a helyi ügyeletre szükség van és szükség lesz. Nem lehet pótolni. Csak ezt akartam leírni, szóval várom a válaszukat a kérdéseimre.

Üdvözlettel
Egy aktív nagymama

Forrás: mfor

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nehezen mozgunk, idősek vagyunk, egyedül élünk, nincs kocsink? Így jártunk. Kéretik csak és kizárólag a háziorvos rendelési idejében rosszul lenni! Vagy szép csendben feldobni a talpunkat, már úgy sincs népgazdasági hasznunk, csak terheljük a nyugdíj és tb kasszát! Egyik ismerősöm szerint lehet menni taxival.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Méhes
@Yoda69: dehogy fidess-fan olvasni sem tudnak,örülnek a krumplinak.
Cherry
Ez ennek a retkes cigánynak a célja, a betegek dögöljenek meg, csak egy példa most voltam kórházban mütöttek komplikált lábtöréssel, 1 hét után kiengedtek friss sebbel fél gipszel ,egyedülálló vagyok szerencsére a szomszédom értem jött, gondoltam letolnak a kijáratig betegkocsival, a növér közölte velem " Hölgyem rossz filmet néz, ez nem Amerika " kérdeztem akkor hogy jutok ki, azt válaszolta az legyen az én problémám,, ennyit erröl, a retkes zsiros cigány gondolom ezt akarja , aki beteg tünjön a fenébe. remélem ez a patkány beledöglik a magaszeretetébe, nyomorult szemét csöcselék !!!
division
@Pálinkás Pál: A pedagógusokkal művelt szemétségeiket is hozzáadva már szabad lámpavasnak sem kellene lennie...Na de amíg vannak nekünk ilyen sötét maccska meg kis tehén szintű szavazóink, nem sok jót lehet remélni.
balos
@division: Nem nézném a 70 évemet kaszát ragadnák és utánam Emberek!A mai fiatalok már táposok és isszák az energia-italokat!Akik pedig többre képesek rég külföldön építik fel az életüket!Nekik drukkolok!
rücsü41
Hogy miért teheti ezt meg az Orbán kormány?Egyszerű a válasz.Azért mert az országgyűlési választásokon a nép , az Istenadta nép úgy döntött, hogy nekik az a legjobb ha olyan képviselők kerülnek a Parlamentbe, akik Orbán agyrémeit gondolkodás nélkül teljesítik, mindent megszavaznak amit Orbán lázálmában kigondol.Ha majd lesz annyi esze az embereknek,hogy ne olyan miniszterelnöke legyen az országnak kinek az a célja, hogy az ország az EU-ban a szegénységi lista utolsó előtti helyére kerüljön, illetve az emberek bére ne a legalacsonyabb legyen az EU-ban,az infláció nagysága világhírű legyen és olyan fontosnak tartja az egészségügyet és az oktatást hogy arra legalább az EU átlagát költi , akkor nem csökkentik a háziorvosok és gyerekorvosok számát. Ez a kormány azt gondolja, hogy az emberek számára az a legjobb egészségügyi szolgáltatás amit sokkal nehezebb igénybe venni mint korábbit.Ezek a vezetők megbolondultak, mert azt gondolják hogy jót tesznek, közbe a beteg meg azzal van elfoglalva, hogy időpontokat kér a megjelölt napokon és időben, miközben az állapota csak romlik, de az orvos megkérdezi, hogy miért nem tetszett előbb jönni?Ilyenkor szalad fel a vérnyomás annyira , hogy megütheti a guta az beteget.
division
@balos: Le lehetne váltani őket szavazással is, megmondom mi itt a fő gond: Van egy szavazóbázisuk, amelyik még mindig stabil, rokon, barát, egy zsák krumplival megvehető, buta, 6 elemis senkik. Nincs egy ütőképes ellenzék, nyakra főre csinálják a pár százalékos kis pártokat összefogás helyett, és az emberek ezer felé szavaznak ezáltal. Nincs bizalom sem, hiszen már senki nem akar újra Gyurcsányt, se más levitézlett embert az ország élére. Aztán ott vannak azok, akik már belefáradtak az összes eddigi kormány hazugságaiba. Ez van, nincs mit tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.