Curtis a közösségi média oldalán osztotta meg a rossz tapasztalatait – írta meg a Blikk.

Curtis kiborult az egészségügyre – édesanyjához kellett mentőt hívni

Fotó: @curtis4ker/Instagram

A zenész édesanyját mentő vitte kórházba rosszullét miatt, de mind a mentőszolgálattal, mind a kórházi személyzettel problémáik voltak.

A Blikk megírta, hogy a rapper elmesélte, hogy több órát kellett várniuk a mentőre, majd a kórházból a személyzet nem vitte be az idős asszonyt a lakásba, csak leültették egy székre a lakás előtt. 

Curtis a következőt írta a Facebookon:

"FELHÁBORÍTÓ!!!!

Tegnap d.u Édesanyukánkhoz mentőt hívtunk amire több mint háromórát vártunk másodszori hívásra nagynehezen megérkeztek. Tájékoztattuk a mentő személyzetét, hogy nagyfájdalmai vannak (Idegfájdalom a lábaiban) 17.9 a cukra és zavart.

Mondták a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályra szállítják. A telefonszámomat leírták a mentősök és elvitték Édesanyukánkat . Az este folyamán először 21:21 kor érdeklődtünk Anyukánk , hogy létéről akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy infúziót kap mert kiszáradt és hívnak bennünket ha többet tudnak de valószínű hazaengedik és mehetek érte majd letettem és vártunk. Egy óra múlva 22:24 kor ismét telefonáltam akkor a hölgy akivel először beszéltem azt mondta, hogy a leadott számon az orvas hívni fog mikor mehetünk.

Egész éjszaka vártuk a hívást hajnal 05:00 lefeküdtem és 07:50 kor újra hívtam a kórházat ahol már másik hölgy volt szolgálatban és azt mondta Édesanyukánkat hazaszállították a címére 07:00 kor.

Összekaptunk magunkat és gyorsan átmentünk a töllünk 5 percre lévő lakásához ahol az a kép várt, hogy Anyú szatyra felakasztva a kilicsre a pokróc a földön de Anyú sehol köntösben mezítlább úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik ami az én kocsiban volt a tisztaruháival telefonjával egyetemben.Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil müanyag székre támaszkodva azt magaelőtt tova mint a járás segítő kocsija lenne sírva, kétségbeesve találtunk meg Ismét hívtam a kórházat, hogy miért nem hívtak és, hogy adják meg az elérhetőségét a tegnap este szolgáltatott teljesítő hölgy számát és annak az elérhetőségét aki így itt hagyta.

Azt mondták, hogy az ÁMSZ szállította haza hívtam őket ők azt mondták nem ők voltak mert nem hozzájuk tartozik az a terület. Hívom újra a kórházat akik azt mondták utána néznek és visszahívnak ez meg is történt a Filter Fitt Kft szállította haza és egy müanyag székre ültették köntösbe mezítlább a lakása elé. Hívtam a Kft. – t ahol kértem annak az "embernek" az elérhetőségét és nevét aki ilyen embertelenül, lelketlenül ez csinálta.

Nem tudom mi tévő legyek.

A kórház felelős!!!!

Mert a megbeszéltek szerint nem hívtak, hogy mehetünk érte.

A Betegszállító cég munkatársa FELELŐS mert telefon nélkül mezítlább köntösben ott hagy az ajtó előtt egy mozgásában korlátolt 70 éves hölgyet úgy, hogy még le is teremti miért hozatta haza magát ha nincs itthon senki!!!!

A Filter – Fitt Kft tulajdonosát és ügyvezetőjét arra kérem a vizsgálat után tájékoztassanak mert ez elfogadhatatlan!!!

Köszönöm, hogy elolvastátok

Tisztelettel Széki Tibor"

Forrás: Blikk

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Fidesz szavazó. Élvezze csak a hátrányokat is, ne csak az előnyét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@percsi: Nem lehet mindig ott lenni, sokszor azért, hogy később segíthess. Én másnap mentem és intéztem az ügyeket.
Ne ítéljétek meg, amíg nem bújtatok a másik cipőjébe!
túszulejtettország
Ez egy vérfidesznyik celeb, aki szerint minden rendben van ebben az országban. Egy interjúban olvastam,hogy a 2006-os
eseményekből is csak a "szemkilövetés" jött át neki. Az ilyen ne panaszkodjon, hátha kinéz neki egy Kossuth-díj.
percsi
@Sakk Matt: Segítségre akkor van szükségünk, amikor rosszul vagyunk. Másnap csak papírmunka lehet, amit a felhőből le lehet tölteni.
Ha bent kell maradnia a betegnek, akkor természetesen másnap is bemegyek. Beviszem amit kell, már úgy megyek, hogy tudom mire-meddig van szüksége a betegnek. Ha én nem tudok menni, akkor másik családtag.
Curtis túllihegte a dolgot, és azért, mert ő sem teljesítette a kötelezettségét! Édesanyját el kellett volna kísérnie, esetleg neki kellett volna elvinnie az ügyeletre, és vizsgálatok végéig vele kellett volna maradnia. Aki szereti az édesanyját ezt teszi!
Természetesen az eü. dolgozók ellen vizsgálatot kellene indítani, és aki-akik hibát követett-követtek el meg kell büntetni. Nekem ez a véleményem!
Sajnos vizsgálat, büntetés nem lesz, ez a rendszer nem erről híres.
division
@Horizont: Nekem már az is érthetetlen volt amiket leírt, ennyi helyesírási hibát még nem olvastam egy "művésztől"...
Egyébként ha igaza van ha nem, gond esetén be lehet ülni az autóba és bevinni a beteget ahogy én is azt csináltam ma délután, mert az egyik gyerek pottyant egy jó nagyot tesi órán, és komoly fájdalma lett két ujjában is, nem gondolkoztam egy percig sem. Szerencsére csak némi zúzódás, nem törés vagy hasonlók. Ellenben voltak vagy 30 - an az ügyeleten, és mégis mindenkit normálisan elláttak, jöttek az ápolónők folyamatosan (ez már alapból jó hatással volt a gyerekre is) :-))) Végeztünk alig két óra leforgása alatt röntgennel együtt. Tudom milyen az országos egészségügy helyzete, de jó látni amikor jobbat látok annál. Curtis meg alapból egy érdekes figura, még ha a helyesírását nem is veszem figyelembe, szóval az igazságnak mindig két oldala van.
Horizont
Kirúgták a betegszállítót aki állítólag 8 éve ott dolgozott. Ez a minimum.
De arról nem beszélnek még véletlenül se miért 3 óra múlva ért oda a mentő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.