Az Orbán-kormány volt közlekedési államtitkára az ATV Egyenes Beszéd című műsorában reagált az ügyben.

Orbán Ráhellel készült bulifotón Vitézy Dávid, aki elutasítja a Párbeszéd személyeskedő válaszát

Fotó: MTI/Kovács Attila

A Párbeszéd egy 2015-ös fotóval reagált, amelyen az látszik, ahogy Vitézy Dávid, az LMP kiszemeltje a főpolgármester-jelölti posztra, együtt bulizik Orbán Ráhellel, a miniszterelnök lányával a Szigeten. A fotót annó Vitézy tette közzé saját Facebook-oldalán. Az eredeti képen Risztov Éva úszónő is szerepelt, ám őt a párbeszédesek levágták.

"Az, hogy tíz évvel ezelőtt egy fesztiválon Risztov Éva úszónő milyen felvételt készített velünk… Nem erről szól ez a kérdés, a járatritkítás azért problémás, mert az utasoknak többet kell várni a buszra, nem fognak fölférni, rosszabb lesz a budapesti közösségi közlekedés. Erre ilyen személyeskedő válaszokat adni szerintem méltatlan, én biztos nem szeretnék egy ilyen játékban részt venni"

– mondta Vitézy, aki egyelőre nem döntött arról, hogy elfogadja-e az LMP felkérését, azt azonban elismerte, hogy vannak budapesti ambíciói.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Úgy látom Vitézy nyilatkozatából ,hogy elvesztette a cselekedetei megítélésénél minden politikusi érzékét, mert itt csak arról volt szó, hogy Karácsony azt mutatta be, hogy Vitézy milyen közel is áll Orbán Viktorhoz, és egyáltalán nem független ahogy azt Ungár Péter al akarja hitetni a budapestiekkel.Úgy gondolom hogy aki nem jó ismerőse Orbánnak az a lányával nem jelenik meg sehol sem , messze elkerüli ezt a nőt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Billibácsi
Ebben az országban mindenki kavar mindenkivel! Ember nincs aki itt kiigazodjon! Én ezt már egy legyintéssel elintézem.
Béla333
Ez a Vitézy Dávid mag az Ungár Peti mindketten a maffiával szoros kapcsolatot tartó senkiháziak csapatában vannak.
Kicsit ide is játszanak meg oda is játszanak. Hétvégén együtt ebédelnek O1G-vel, aztán hétfőn meg eljátszák a nagy ellenzékit. Gyomor kell hozzá, de náluk úgy látszik mindent elbír a gyomruk...
jáger laszló
Vitézy akkor még valamiben reménykedett ,de a terve füstbe ment!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
rücsü41
Úgy látom Vitézy nyilatkozatából ,hogy elvesztette a cselekedetei megítélésénél minden politikusi érzékét, mert itt csak arról volt szó, hogy Karácsony azt mutatta be, hogy Vitézy milyen közel is áll Orbán Viktorhoz, és egyáltalán nem független ahogy azt Ungár Péter al akarja hitetni a budapestiekkel.Úgy gondolom hogy aki nem jó ismerőse Orbánnak az a lányával nem jelenik meg sehol sem , messze elkerüli ezt a nőt!
namihami
@Béla333: 12.53: Nem véletlen, hogy a csárdásra mondják, hogy magyar tánc! ""Egyet jobbra, egyet balra!""
Eladott Ország
„Ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy úszik mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa is.” Nem tudom bebizonyítani, hogy illiberális orbanista szarzsák vagy, de amikor meglátok egy madarat, amely kacsaként dübörög, kacsaként jár, tollai és hálószálai vannak, és kacsákkal társul, mindenképpen azt állítom, hogy ez kacsa.
Eladott Ország
@Billibácsi: ma, 12:43 ♦ Ez már nem bili, hanem lavor, mint Lavrov elvtárs, ahová Szíjjártó havonta szaladgál.
„Vitézy Dávid miniszteri biztos (és volt BKK-vezér) Facebook-oldaláról kiderült. Távoli rokona (bár ez talán már nem is rokonság) Vitézy Dávid miniszteri biztos, volt BKK-vezér Orbán Ráhelnek, így teljesen érthető, hogy együtt (is) buliztak péntek este a Szigeten. Risztov Éva nem rokon, de minden bizonnyal jó társaság, és hát ő is ott volt.”
api.hvg.hu/Img/7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c/05f10d45-cf94-4bf3-ad45-0d5c9c412ba5.jpg
Eladott Ország
Ez a fotó már Vitézy Dávidka (közgazdász) nem közlekedési szakértő, - mert ahhoz a szakmához édeskevés köze van, legfeljebb annyi mint Lúzerjankónak, - Facebook-oldalán már nem elérhető! Vajon miért?!
nepszava.hu/picture/58297/normal/232/00232626.jpeg
Yoda69
Vitézy Orbán embere, az LMP-t pedig a fideSS tartja életben, pont azért hogy bomlassza az osszefogast. Aki ezt nem látja az vagy vak, vagy a bitjei szama nem lepi túl az 1-et.
szaboria1
Mivel rokonok így nem meg lepő. Úgy tudom másod unoka testvérek.
balos
@szaboria1: Biztosan nem tudom,hogy mikor tartotta a gyertyát amikor a szart ellopta a tiborc gyerek!
balos
A Budapesti ambicíójára van egy csaposi állás!Légycsapó a pottyantós slózin!
gazdag dezső
@Eladott Ország: Igen ! Én is azt állitom ,hogy Vitézi nem szakember ezen a területen ,és már korábban is bebizonyitotta ,hogy abszolut alkalmatlan ilyen tiszségekre.
Eladott Ország
@gazdag dezső: Az ilyenekre mondják a mi falunkban, bárcsak olyan okos lettem volna előre, mint anyósom utólag! Ez a Vitézy irritál. Mindenbe beleugat, ha kérdezik ha nem. Amikor államtitkár volt se értettem mitől lett akkora szakértő. Ő is elb*szott pár dolgot, most meg mint egy előkelő idegen osztogatja a tanácsait. Nagyon pedálozik Vitézy ,szerintem hajt a főpolgi címére. Majd ha ez lesz a hír: Vitéy, Orbánnak: "Azonnal fizesse ki a Budapestnek járó pénzt!" Dávidka! Hajrá! Oszt az ész mellé pénzt is ad?! Megnéztem, hogy az egyes járatokon mennyi marad ki, csúcsidőben 2-3. Ezért teljesen felesleges ekkora hisztit csapnni, persze, hangulatkeltésnek tökéletes. Dávidka szakért: már bányászkodik’ is.
uploads.disquscdn.com/images/1a6e9db42b5b6cc3937c1a5401ac3d3715b85e6f9577d2d975fb60ff7e6edd4a.jpg?w=800&h=482
Horizont
Ez a Vitézy olyan mint az Ungár. Báránybőrbe bújt farkasok.
gazdag dezső
Remélem a fővárosiak attól sokkal okosabbak,hogy Vitézit válasszák meg ! Vitézi abszolut hozzá nem értő,de semmihez sem talán ,de a fővárosi közlekedéshez ,és irányitásához végképp nem .Már ezt sokszor bebizonyitotta amikor helyzetbe hozták .
gazdag dezső
Az Orbánpárti emberek ,média mindig arra emlékeztet amikor Rákosit is hogy éltették az emberek .Azok egy része most is kormányközelben ,vagy éppen a kormányban van ,Kövér elvtárs ,és társai akik még III/ 3 asok is voltak akkoriban ,és most meg szidják a kommunistákat ! Nem néznek tükörbe ?? Vagy az is eltorzitja a valóságot .Kövér eltárs mondta " a kommunistákat messziről meg lehet ismerni a szagukról ,mert nagyon büdösek" Valaki azt válaszolta rá ,hát akkor Kövéréknél hatalmas bűz lehet !Miért vannak ilyen köpönyegforgató emberek ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.