A rezsicsökkentett mennyiség feletti részre már ötször annyit fizetnek a magyarok, mint a gáz valós piaci ára. Az ugyanis az orosz-ukrán háború előtti szintre zuhant, most alig 30 euró egy megawattóra Európában. Az általunk kérdezett szakértő egész évben a mostanihoz hasonlóan alacsony piaci árral számol, így szerinte bőven lenne mozgástere a kormánynak az árcsökkentésre.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Csak nem gondoljátok, hogy csökkentik ezt az árat és semmilyen mást sem, hiszen kell a fizetésemelésre Orbánnak, meg olajos Sanyának meg a többi díszpintynek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"A rezsicsökkentett ár így még mindig a piaci ár alatt van, nagyjából 20 százalékkal. Ha azonban az átlagosnál több gázt használ valaki, akkor nagyjából az ötszörösét fizeti megawattóránként az alig 30 eurós árnak.
A magyar kormány 2022. augusztus elsejétől fixálta ezt az árat, tehát majdnem a csúcson fixálta, azóta a 300-340-es ár 30-ra leesett. "

Azt hogy lehetne megoldani, hogy csak a maffiára szavazó hülyemagyar maffiahívők fizessenek többet...???
Nem tudom jelentkeznének-e, hogy igen, ők a maffiára szavaztak és ma is rájuk szavaznának...???
SÍva
Csak nem gondoljátok, hogy csökkentik ezt az árat és semmilyen mást sem, hiszen kell a fizetésemelésre Orbánnak, meg olajos Sanyának meg a többi díszpintynek!
rücsü41
Azt az egyet azért nem értem, hogy az államnak kiért van joga értékén felül értékesíteni az olcsóbban beszerzett gáz., akkor amikor ha ezt agy vállalkozó vagy cég , vagy természetes személy teszi , akkor lecsap rájuk és mit árdrágítót, tisztességtelen, pofátlanul magas haszonszerzőt ítéli el a bíróság.
rücsü41
@KisTehen: Biztos azért nem akarjuk elzavarni FIDESZ-t mert a választások előtt azt ígérték, hogy az EU szegénységi listáján az utolsó előtti helyen végzünk 2023-ban és ugyan ilyen helyezést érünk el abban is hogy a keresetünk mennyit is ér.Ezt igérte Orbán és megcsinálta, mi meg bámulunk rá mint borjú az új kapura, és csodáljuk hogy milyen okos, nagy ember !Ja és szép!
percsi
@Béla333: A maffiára szavazók többsége tűzifát, szemetet használ. Télen fagyoskodik!
division
@Maccska: "A magyar kormány 2022. augusztus elsejétől fixálta ezt az árat, tehát majdnem a csúcson fixálta, azóta a 300-340-es ár 30-ra leesett. Tehát bőven lenne a mozgástere a kormánynak, hogy a tarifát változtassa"
Egyébként érted valójában ez mit is jelent? Nekem nem gond kifizetni a havi fogyasztást (decemberben 140 ezret fizettem pl.), de sokaknak ez nagyon komoly probléma. Két éve az a szerencséje sok embernek, hogy igen enyhék a telek, mindössze ez az oka annak, hogy az emberek jelentős része képes kihozni valahogy ezt a nevetségesen alacsony mennyiséget havonta. Remélem te is fizeted azt a mennyiséget amit én, vagy két bundában ülöd végig a napjaidat?
division
@percsi: Ne is mondd, mindenféle szeméttel fűtenek sokan, levegőt nem lehet venni olyankor, viszont kaptak egy zsák krumplit, egy havi nyugdíj kiegészítést, ezért hálásak a kormánynak, és természetesen legközelebb is rájuk szavaznak majd (akkor viszont már lehet hogy két zsákra emelkedik a krumplit, ugye infláció...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.